Operacija Trijumf

Moram da kazem da nije bilo lose sinoc. Prosao je moj favorit, nisu bile lose pesme i sve u svemu-svidelo mi se. Oni koji su me najvise obradovali su Ana i naravno Vukasin. Ana je bila mnogo bolja od Nine kad su pevale Oro (kad je Dragic rekao da ce studenti da pevaju sa Jelenom nisam samo znao na koga to misli jer ni jedna ni druga joj nisu ni blizu, ali me je Ana stvarno iznenadila sa onim uvodom za koji do sada nisam znao da moze onako lepo da pocne). "I kissed a girl" mi se jedino nije svidelo, jer im uopste ne lezi i kao da ne znaju da pevaju pop na engleskom (bila je prvo Bayonce-lose, Pink-onako, ali moglo je mnogo bolje, Rihanna-lose, sad Katy-nista bolje). Ono sto su obe pevale sa Milenom je bilo dobro, energicno i efektno. Alex i Adnan nisu uopste mogli da se pokazu sa Skopjem, ali sto se Alexa tice, nije mogao ni sa Sakisom, jer ona pesma je, kako Tonci kaze, zabavljacka. Danijel je bio takodje odlican sa Jelenom. E sad Adnan. Ne moram da spominjem da mi postao JAAAAAKO antipatican. Do sada je pokazao koliko je prost i bahat, a sad je potvrdio koliko je promasio sou i koliko je glup i ne previse siroke misli. Njegovo odusevljavanje Miletom Kiticem, a prethodno "zvezdama" koje su bile na Svetovoj zurci, samo pokazuje kakvu muziku on ceni i koji standard sebi postavlja. Jedino zasto mu zahvaljujem je sto je odao ostalim studtima, pa i nama, odakle i od koga dobija glasove. Sve zelje da ispadne u nedelju i napokon se preseli u ZS (gde mu je mesto).

Nove pjesme:
Nina - "Nadji me" Oktobar 1864
Aleksandar - "Krasiva" Zdravko Colic
Danijel - "Milo moje" K2 (Sestre Kovach)
Adnan - "Kopriva" Al Dino
Ana - "Frozen" Madonna
Vukasin - "Faith no more" Easy

Drugi krug pjesama:
Adnan - "Pratim te" Tose proeski
Danijel - "Hipnotiziran" Dino Dvornik
Ana - "Tridesete" Severina
Vukasin - "More than words" xtreme
Aleksandar - "Tamara" Boris Novkovic
Nina - "Care" Magazin

Treci krug pjesama:
Vukasin - "Highway to hell" AC/DC
Ana - "True Colors" Cindy Lauper
Adnan - "Tebi je lako" Bojan Marovic
Aleksandar - "Cija si" Tose Proeski
Nina - "My heart will go on" Celine Dion
Danijel - "Pogledi u tami" Sergej Cetkovic

Jedna novost vezana za operaciju....

Čim se završi sezona „Operacije Trijumf“, akademija će biti otvorena za sve talente, uz novčanu nadoknadu.

Prva sezona „Operacije Trijumf“ još se nije završila, a producentska kuća „Emoušn“ našla je načina da profitira i vrati uloženi novac. Čim se završi ovogodišnji izbor za zvezdu, akademija će biti otvorena za sve koji budu želeli da nauče kako da postanu zvezde, saznaje Kurir iz izvora bliskog „Emoušnu“.

Budući studenti koji budu plaćali boravak na akademiji takođe će imati časove kod profesora koji su do sada učili prvu generaciju učesnika šoua, dakle, pevanje kod Vlade Pajevića, ples sa profesorkom Milicom Cerović i slično. Kao vanredni profesor, koji će povremeno držati časove glume, radiće i Dragan Marinković Maca.

- Inače, ako želite da upišete akademiju, potrebno je da imate između sedamnaest i trideset godina i da posedujete talenat koji će moći da se nadograđuje - kaže jedna od profesorki sa Akademije.

Koliko studenata će moći da se upiše na akademiju, zasad se ne zna, ali prema rečima profesora, onima koji budu imali sreće, ili šta je već presudno da se nađu u nekadašnjoj kući „Velikog Brata“, to će mnogo pomoći ako žele da se prijave za sledeću „Operaciju Trijumf“.

Dakle, ukoliko sanjate da se naredne godine pojavite na mestu Danijela, Ane, Nikole, Igora, već sada spremite pare. Koliko će koštati upis i pohađanje akademije van šoua, još se ne zna, ali šuška se da će „studiranje“ biti rezervisano samo za one sa dubljim džepom, jer će cena navodno biti i do nekoliko hiljada evra. Za razliku od učesnika šoua, studenti koji budu sami finansirali časove na akademiji neće biti snimani ni prikazivani na malim ekranima.

poreklo www.operacijatrijumf.net

Poslednja izmena:
Jedna novost vezana za operaciju....

Čim se završi sezona „Operacije Trijumf“, akademija će biti otvorena za sve talente, uz novčanu nadoknadu.

Prva sezona „Operacije Trijumf“ još se nije završila, a producentska kuća „Emoušn“ našla je načina da profitira i vrati uloženi novac. Čim se završi ovogodišnji izbor za zvezdu, akademija će biti otvorena za sve koji budu želeli da nauče kako da postanu zvezde, saznaje Kurir iz izvora bliskog „Emoušnu“.

Budući studenti koji budu plaćali boravak na akademiji takođe će imati časove kod profesora koji su do sada učili prvu generaciju učesnika šoua, dakle, pevanje kod Vlade Pajevića, ples sa profesorkom Milicom Cerović i slično. Kao vanredni profesor, koji će povremeno držati časove glume, radiće i Dragan Marinković Maca.

- Inače, ako želite da upišete akademiju, potrebno je da imate između sedamnaest i trideset godina i da posedujete talenat koji će moći da se nadograđuje - kaže jedna od profesorki sa Akademije.

Koliko studenata će moći da se upiše na akademiju, zasad se ne zna, ali prema rečima profesora, onima koji budu imali sreće, ili šta je već presudno da se nađu u nekadašnjoj kući „Velikog Brata“, to će mnogo pomoći ako žele da se prijave za sledeću „Operaciju Trijumf“.

Dakle, ukoliko sanjate da se naredne godine pojavite na mestu Danijela, Ane, Nikole, Igora, već sada spremite pare. Koliko će koštati upis i pohađanje akademije van šoua, još se ne zna, ali šuška se da će „studiranje“ biti rezervisano samo za one sa dubljim džepom, jer će cena navodno biti i do nekoliko hiljada evra. Za razliku od učesnika šoua, studenti koji budu sami finansirali časove na akademiji neće biti snimani ni prikazivani na malim ekranima.

poreklo www.operacijatrijumf.net

ko grand nema veze kvalitet samo da ima para bem te drzavu u kojoj zivim i ovaj i ovakav svet laznih moralista i boraca zqa pravdu i istinu,

Nove pjesme:
Ana - "Frozen" Madonna

Drugi krug pjesama:
Nina - "Care" Magazin

Treci krug pjesama:
Ovo je za polufinale, jelte?
A što li pevaju pesme koje su već pevali? z:hm:

Nove pjesme:
Ana - "Frozen" Madonna

Drugi krug pjesama:
Nina - "Care" Magazin

Treci krug pjesama:

Ne znam šta pišeš, ali ovo je pravi spisak.

Polufinalna ( 14.) Gala

1.Sinead O'Connor - Nothing compares to you - NINA
2.Yu Grupa - Kao Mornar – ALEKSANDAR
3.Moloko - Sing it back/Familiar feeling -ANA
4.Zdravko Colic - Ti si mi u krvi – ALEKSANDAR
5.Aki Rahimovski(Parni valjak) - Ugasi me - VUKAŠIN
6.Robbie Wiliams - Angels – VUKAŠIN
7.Aerosmith - Crying – IGOR
8.Film - Pjevajmo do zore - IGOR
9.Gibonni - Temper – ADNAN
10.Yu Grupa- Dunavom jos sibaju vetrovi – ADNAN
11.Hari Mata Hari - Strah me da te volim – DANIJEL
12.Aki Rahimovski( Parni valjak) - Kada me dotaknes – DANIJEL
13.ET - Tek je 12 sati/Sve bi dala da znam – NINA I ANA
[/SIZE]

Ma Danijel dobro peva, ali brate on vec 13 galapeva sve isto! Sve neke balade, smorio je vise!

Prvo oni njemu daju pesme. Možda on i ne bi tako pevao.

Ali evo ti dokaza.

Jedina [Zdravko Colic]
“Justin Timberlake” - “sexy back” - Danijel
Danijel - Plavi orkestar - Suada
Dino Dvornik - Hipnotiziran-DANIJEL
Goran Karan - Vagabundo – DANIJEL
Danijel - Jelena Tomašević - Košava

I nije ti baš tačna tvrdnja.

Jedini koji je UVEK pevao isti žanr je Vukašin. (sem supermena)

Danijel mi je jedini koji je apsolutno sve pesme, do sada, izneo jako dobro i nekako je bio potpuno svoj ....

Vukašin se transformisao ... iskristalisao ....

Ana je nekako naučila da peva....

Adnan se malo kultivisao ...

Nina ima divnu boju glasa ... ali mi nije nešto napredovala specijalno.

Aleksandar mi najviše prija od svih kada izadje na scenu .... Ima divan i melodičan glas .... Kad se nasmeje zapleni skroz ..... On za mene ima taj faktor X, i bez obzira što mu ne stoji svaka pesma - on je pojava koja pleni (bar za mene) i jako bih volela da on pobedi.

Nove pjesme:
Ana - "Frozen" Madonna

Drugi krug pjesama:
Nina - "Care" Magazin

Treci krug pjesama:

Posto vidim da niko ne zna o cemu se radi. Ovako. Dobili su pesme za finale, koje je vec 5.1. Pevaju po 3 pesme, od cega je jedna nova, a ostale dve su odabrane sa prethodnih gala, tj. ono sto im je najvise leglo i najbolje bilo izvedeno.

Prvo oni njemu daju pesme. Možda on i ne bi tako pevao.

Ali evo ti dokaza.

Jedina [Zdravko Colic]
“Justin Timberlake” - “sexy back” - Danijel
Danijel - Plavi orkestar - Suada
Dino Dvornik - Hipnotiziran-DANIJEL
Goran Karan - Vagabundo – DANIJEL
Danijel - Jelena Tomašević - Košava

I nije ti baš tačna tvrdnja.

Jedini koji je UVEK pevao isti žanr je Vukašin. (sem supermena)

tacno...htedoh ja to odavno da napisem ali posto ovde ima puno njegovih fanova odlucila sam da je bolje da "cutim"z:hm:

Trijumf je dno dna...Samo se vijore Hrvatske i Makedonske zastave i to u sred Srbije...Clan zirija iz Hrvatske jos ucenjuje- Necu bit clanica zirija ako u Trijumf pozovete Cecu Raznjatovic...A jos keva od onog glupog Bosanca- Drz' se sine cijela Bosna je uz tebe! J'ebo ih otac sve...

Back