Operacija Trijumf

Sad sam gledala dnevni pregled.
Sve je pocelo mnogo pre 3h posle ponoci, tacnije nije glavni problem prikazan u videu koji je neko postavio na prethodnoj strani.
Adnan je satima pre toga pijan provocirao Danijela, koji mu nista nije uradio. Cak je i cutao na provokacije.
A onda je posle 2-3h doslo do krupnije rasprave u muskoj sobi, koju mozete videti na pomenutom videu.

Cekaj kad se to desilo sa Adnanom. U 1 ujutru? I odakle njima alkohol. Ja sam gledala juce OT u pola 12 i nije bilo tuce.

Alkohol su dobili zato sto su pobedili u 'Najgori od sve dece' .

Zakljucak : Alkohol za Adnana nije. z:hi:
Mislim ne mirisem ni jednog ni drugog.Boli me uvo ,blago receno. Adnan se ponasa kao seljacina u vecini slucajeva,a Danijel ipak glumi tu nesto i iritira sve oko sebe.

A u dnevnom pregledu nisu prikazali sve.. z:hm:

Dok je provocirao Danijela u dnevnoj sobi Adnan je govorio na foru: "Zamislite, ovakav kao on moze da pobedi."
Znaci, njemu je u tom pijanstvu ipak bilo u glavi nesto sto je i te kako vezano za realnost i to ozbiljna stvar- pobednik takmicenja.
Od muskaraca su sem njih dvojice ostali jos Igor i Vukasin, koji su takodje bili u sobi. Medjutim, Igor i Vukasin su nominovani.
Adnan i Danijel su jedini muski nenominovani takmicari.
Ja sam jos odavno bila ubedjena da je Adnan seljacina, kompleksas i proracunati pokvarenjak,a to nema veze sa Danijelom i time sto mislim o njemu. Danijel mi sigurno nikad nije bio favorit. Postalo mi je vise dosadno da gledam show od kad je ispala Sonja. Da budem precizna, ispali su mnogo zanimljiviji ljudi od onih koji su ostali, a medju njima i najbolji pevaci na Akademiji. Saric, Nikola i Djole su bili extra decaci i sigurno ne bi dozvolili sebi da se ovako blamiraju.

Da skratim pricu, Adnanu je izletela jako bitna recenica. To jest videlo se da je opterecen ko bi mogao pobediti i kinjio je jedinu nenominovanu musku osobu pored sebe. Da je bio trezan sigurno ne bi pricao o pobedi i zadirkivao Danijela da je on zvezda.
Narocito ne bi jer se sa Danijelom sve do sada jako fino slagao, mozda cak i bolje nego ostali ukucani.

Narocito ne bi jer se sa Danijelom sve do sada jako fino slagao, mozda cak i bolje nego ostali ukucani.

upravo tako, ono što stvar čini još gadnijom je to što su se odlično slagali...
meni će biti zanimljivo da vidim šta se sutradan desilo, da li se Adnan vadio na foru da je bio pijan ili šta već, kao i kako je direktor reagovao...

inače, u dnevnom pregledu su izbacili onaj deo kada Adnan prilazi Danijelovom krevetu...s ciljem da se ublaži sukob.

E pa ovako,da i ja nesto srocim:z:mrgreen:
Emisiju gledam kad ufatim...

Ona mala plava Hrvatica je preslatka,fino pjeva....
Nina-moj favoritz:),smatram da je ona najmanji folirant od svih njih...
aleksandar-OK vokal...
danijel-izfeminizirani kretencic,odvratna mi je boja njegovog glasa,siske i uopste njegovo ponasanje na sceni i van nje...
adnan(ako se tako pise)-izgubljen slucaj
sonja(hvala bogu da je izasla)-iritantna mi je njena faca,i njeno ponasanje...

Hm....Retko kada gledam OT...Mozda i gledam uglavnom Galu...Nina mi je ok,ali devojka nema pojma da peva...Alexandar nista posebno...Daniel-extra lik...Tako mi je smesan..Ali najbolji glas po meni ima Vukasin...Decko bas zna da peva...

Pa i ne zna. Malo je pregrubo reći "nema pojma" ali nije nešto. I ona i Ana trebale su biti zamenjene Sonjom i Mikom.

Voleo bih da Adsnan ispadne. Posle svega što smo videli za njega glasaju samo najokoreliji nacionalisti i poznaici. Garant.

Back