Ganci
Aktivan član
- Poruka
- 1.123
moguche moguche..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 08.12:
Aleksandar: 41,4 %
Nina: 24,9 %
Adnan: 12,5 %
Nikola S: 7,6 %
Igor: 4,3 %
Vukašin: 4,0 %
Danijel: 3,9 %
Sonja: 1,4 %
Rezultati glasanja za nominovane studente izraženi u procentima za period od 24.11. do 08.12:
Ana: 52,9 %
Nikola P: 47,1 %
Moram da priznam da je momak disciplinovan i da maksimalno ispostuje publiku (pridje kod klinki i slicno). Mozda i on ne voli to vristanje devojcica od 15 godina, ali sta ce, to je njegova publika i to mora da postuje. To jeste plus za njega, kao i u cinjenici da se uvek trudi da odradi koreografiju i slicno.
Ipak, na sceni prosto ispliva cinjenica da on ima samo 19 godina. Ne mozes detetu dati da peva pesmu o osecanjima i situacijama koje verovatno jos nije iskusio u zivotu. A mozda on te emocije ima, ali ne ume da ih prenese. Kao sto sma pre dosta strana napisala, ne najezim se kad Sajko peva- u tome je stvar. Jedini nastup u kome mi se svideo jer mi je delovalo da je preneo nesto emocija je sa pretrosle Gale, "Sve jos mirise na nju". I u "Marini" se trudio, ali nesto nije islo.
Igor ima slican problem... On mozda nije nezreo ali toliko brine o reklamiranju svog glasa da ni ne misli na pesmu.
Dobar pevac mora, pre svega, da zna da prenese emociju. Da se najezis, da osetis energiju, skaces od srece ili da te (sad cu da patetisem, ali je istina): dirne u srce. Uz to je dobor ako ima i kvalitetan glas, ali glas bez emocije nije nista (plus, Saric i ne peva nesto narocito). Pravi primer emocije o kojoj pricam je Djole: momak nema neku tehniku pevanja ali uvek publiku digne na noge! Od ljudi u OT, jedino jos Vukasin i Danijel (mada ne volim muziku u kojoj je on najbolji) uspevaju ponekad da prenesu emociju.
). Sto se tice emotivnog iskustva, to nema nikakve veze jer je neko psihicki i emotivno zreo, tako da moze da razume pisca, pevaca i pesmu koju izvodi, mozda ima razvijenu empatiju pa se moze poistovetiti sa nekim u pesmi ili onim koji ju je stvorio. Na prosloj gali jeste bio fijasko, ali i mnogi pre Sajka su imali fijasko pa nisu bili nominovani, jer je ocigledno da su neki pod protektoratom dise i zike (zirija).Danijel je definitivno jedan od najjacih vokala, ako ne i najjaci, ali nikada mi se nece svideti njegovo prenemaganje po kuci. Mozda je to samo jer je u svadji sa "manje-vise" svima, mozda je napolju normalan, ne znam, ali posto volim da se drzim njihovog pevanja, sviranja i onog dela takmicenja koje je posveceno muzici, Danijel je dosta jak po tom pitanju, ali tesko da bih napolju slusao njegovu muziku.
danijel je![]()
![]()
emo

Hmm,da.
Ja ga licno ne podnosim,barem po onome sto sam video,ali on..Jako je talentovan,razlikuje se. Mislim da ce uspeti.![]()
Jeste li čuli da se u Bosni žale da ne mogu da glasaju za Vukašina?![]()

sigurno će uspeti...
gađaću ga ciglom ako Marina od njega napravi jednu od onih kreatura što gostuju u Bravo Show...

Da li ste čuli da se ukida glasanje za favotita ? Žiri nominuje dvoje i toj ti je toj.
Ja bih prvo nominovao Ninu i Adnana, a onog ko preživi sa Aleksandrom. Na taj način ostaće najbolji.