Operacija Trijumf

Ovako, kao show, prilično je jadno s*anje.
Ali gledam.
Samo zbog Nikole.
Paunovića.
Đoleta & Vookašina, oke, ali Nikola...
Znači, ne mogu da opišem kako mi je gotivan
[Xex, znala sam da je Lav u horoskopu]

hu0whi.jpg
:heart:

jel si i ti lav u xoroskopu kad ga toliko gotivis?

Gledam na Streamu kako su napali Sajka sa kolovodjom Vukashinom koji je izjavio "sajko je umislio da je kralj" , dok je on bedno pred profesorima napumpao chitavu stvar , iza chije pozadine stoji njegova lichna charka.

Kad je Nensi pitala Sajka za mishljenje posle rafalnog Vukashinovog monologa po tachkama 1, 2 i 3 u chemu je Sajko pogreshio, Sajko josh nije uspeo nishta ni da izusti a Vukashin ga pakosno prekida, na shta je dechko sa pravom zaurlao jer se od mushke alapache ne mozhe doci do rechi.

Nikola P isto tako je previshe pocheo da *****, a i Milica bez potrebe da grakce.Dno dna, Mirko je s pravom pitao da li su oni u obdanishtu. "

(sa www.operacijatrijum.net)

Molim sve da odu na ovaj forum i da pročitaju temu Sabotiranje himne. Tu možete pročitati štošta o vašem dragom Vukašinu koga ja mrzim. Ovaj post je mali deo ali dovoljno da vam predstavim bar delić infpormacija. Čitajte strane napisane juče pa na ovamo....

VUKAŠINE NAPOLJEEEEE!!!!( je#o te glas ! Nula si!

Gledam na Streamu kako su napali Sajka sa kolovodjom Vukashinom koji je izjavio "sajko je umislio da je kralj" , dok je on bedno pred profesorima napumpao chitavu stvar , iza chije pozadine stoji njegova lichna charka.

Kad je Nensi pitala Sajka za mishljenje posle rafalnog Vukashinovog monologa po tachkama 1, 2 i 3 u chemu je Sajko pogreshio, Sajko josh nije uspeo nishta ni da izusti a Vukashin ga pakosno prekida, na shta je dechko sa pravom zaurlao jer se od mushke alapache ne mozhe doci do rechi.

Nikola P isto tako je previshe pocheo da *****, a i Milica bez potrebe da grakce.Dno dna, Mirko je s pravom pitao da li su oni u obdanishtu. "

(sa www.operacijatrijum.net)

Molim sve da odu na ovaj forum i da pročitaju temu Sabotiranje himne. Tu možete pročitati štošta o vašem dragom Vukašinu koga ja mrzim. Ovaj post je mali deo ali dovoljno da vam predstavim bar delić infpormacija. Čitajte strane napisane juče pa na ovamo....

VUKAŠINE NAPOLJEEEEE!!!!( je#o te glas ! Nula si!

sajko je bio kriv zbog sabotianja himne: vukasina zvali kod psihologa, a tad ga sajko zvao da snima himnu...pa nije vukasin svemoguc da se podijeli na dva djela...:P

stevcooo malo preterujes i meni se svidja Danijel ali sto se tice pevanja nije bas tamo najbolji a slozices se da je ovo ot a ne vb znaci vazan je glas ali i ne treba njegovo ponasanje da utice na glasanje........drugaciji je od ostalih i zato mi je ok.....

meni je i dalje ne jasno šta dođavola Paunović radi na akademiji?
pre par nedelja direktor je nominovao sve ukućane zbog njihovih međusobnih dogovaranja vezanih za spašavanje, a sada kada se to ponavlja, svi se prave kao da se ništa ne dešava...

Ne pratim emisije ovakvog tipa ali ova mi se bas svidja, najvise zbog muzike i nekih pesama koje pevaju i spasavaju ih od potpunog zaborava. Voditelji su dobri svaki na svoj nacin, studenti zanimljivi a neki bas rodjeni za zvezde.
Navijam za Djoleta, Vukasina i Nikolu P. A pre svih sam navijala za ono dete Kristijana sto je poslednje uslo u kucu i odmah izaslo. Znam da je manje nego osrednji pevac, da je tremaros, zbunjen i nesnalazljiv ali je bio tako sladak sa onom svojom preplasenom decijom lepom facom.
Kao licnosti najvise mi se dopadaju Igor iz Splita i Aleksandar, dobronamerni, lepo vaspitani i tolerantni.

Back