Operacija Trijumf

@oazra

TI SI BUDALA NAJOBIČNIJA . PROSTO JE SMEŠNO UPOREĐIVATI MILICU I SONJU .
OČIGLEDNO JE DA JE ZA TEBE MUZIKA MISAONA IMENICA . TI VEZE SA ŽIVOTOM NEMAŠ .
TO ŠTO JE KALIOPI U NEKIM DELOVIMA PESME POJELA SONJU JE SASVIM NORMALNO JER BI KALIOPI POJELA SVE PEVAČE, A NE JEDNU POČETNICU KOJA JE BAR USPELA DOSTOJNO DA JOJ PARIRA .

E, a ti si me vec zaista nasmejao. LOL!! Cak nemam sta ni da ti odgovorim

Ala ste se vi raspricali:lol: Ovo je jedna velika sprdacina.Trebali su da nam pustaju samo Galu,zato sto vecina ljudi glasa po principu "e taj me nervira zbog toga i toga,pa ce on da leti".Cak je i meni drago sto je Mika ispala,iako peva extra.Kod vecine se stvori ta odbojnost,ako je neko los covek,pa te nervira,sta znam,ima milion razloga.Trebali smo da gledamo samo Galu i da najbolji pobedi.Vecina ljudi koje slusamo i koji se vec bave muzikom i popularni su,bi nam se zgadili,kada bi imali prilike da ih gledamo ovako.I ti kreteni opet rade i mlate pare,a ko zna kakav su olos.Greska sto su hteli od ovog jos jedan VB.

hvala ti sto si mi to objasnila. Eto sad znam. Inace ne gledam OT, osim kad bas nemam sta da radim, a sad takodje nemam sta da radim pa i komentarisem, daleko od toga da me bilo sta tu dotice .

Odlicno poznajes OT, za nekoga ko to gleda samo kad nema sta da radi. Ja bih nasla hobi da sam na tvom mestu, ne bih trosila slobodno vreme na gluposti.

Realno Milica ima najslabiji glas ..... a što se njenog izgleda tiče .... Ona dobro izgleda samo kad joj nafiluju frizuru i našminkaju je profesionalni šminkeri - u toj situaciji, svako bi dobro izgledao...... Devojka je prosek bez šminke i frizure.

Mislim da su Adnan i Milica medju najslabijim pevacima u kuci, ali bih vise volela da ostane Milica zato sto mi Adnan deluje kao buduci folk pevac, promasio je show.
Da ne govorim da mi je dojadila njegova publika, mama, Maca i ostali koji su izgovorili recenicu : "Ostani zbog Zivinica, ostani zbog Bosne"
Kapiram da je njegovo ucesce u OT najveci poduhvat u istoriji tih Zivinica, al' bi mogli malo da olade s nacionalim shvatanjem ovog takmicenja, ili bar da ne rade to toliko transparentno.
Aleksandrovi navijaci mi na primer deluju daleko pristojnije i manje fanaticno a takodje ih ima mnogo... ovi Adnanovi ko da je ne znam koliko ozbiljna stvar u pitanju a ne takmicenje u pevanju.

A tek nacin na koji se ponasa i (ne)prihvata nominacije... kukavicki i jadno :( Da stvar bude gora, povredjeno zbog nominacija se oseca i njegova porodica. Zivinice su naravno povredjene too... eh, majko mila, strasno :( Nisam cula da su se Antonija ili Kristijan izjasnili da su Hrvatska ili Makedonija bile povredjene njihovim nominacijama i izbacivanjem.
I recenica da je trebalo da on bude spasen a ne Ana Bebic koja nije imala pojma... jedno je sigurno- Zivinice ne predstavlja dzentlmen.
Ako su vec hteli nacionalno da se predstave trebalo je da u taj poduhvat posalju nekog boljeg.

Poslednja izmena:
Ja sam zensko i mislim da Milica jeste lepa devojka.
Ne vidim zasto ne bi bila, pa nije ruzna.
Inace ne volim da drugim osobama zenskog pola nalazim mane i pricam kako nisu nesto posebno lepe, ili ne daj Boze kazem da su ruzne. Dosta sam kriticnija kad je izgled muskaraca u pitanju, zato sto me se to bar tice :)

Milica nije neka pevacica, ali lepa jeste. E sad koliko je njena lepota posebna, to je vec pitanje u koje ne zelim da zalazim. Sigurno je njena lepota, kakava takva prirodnija od velikog broja vec proslavljenih domacih pevacica.

Ako ja kao zensko nisam merodavna -vecini muskaraca iz mog okruzenja se svidja :)

Poslednja izmena:
Sunce vam kalajsano,pa jel vi ovde trabunjate o tome ko je koliko lep ili kako ko peva???
Ispala Mika,pa šta...iskreno i meni je išla na penkalo sa njenim arogantnim stavom ali realno za ovo kratko vreme je sigurno pokazala da je bolji vokal od Milice i Nikole P.

Mislim da su Adnan i Milica medju najslabijim pevacima u kuci, ali bih vise volela da ostane Milica zato sto mi Adnan deluje kao buduci folk pevac, promasio je show.
Da ne govorim da mi je dojadila njegova publika, mama, Maca i ostali koji su izgovorili recenicu : "Ostani zbog Zivinica, ostani zbog Bosne"
Kapiram da je njegovo ucesce u OT najveci poduhvat u istoriji tih Zivinica, al' bi mogli malo da olade s nacionalim shvatanjem ovog takmicenja, ili bar da ne rade to toliko transparentno.
Aleksandrovi navijaci mi na primer deluju daleko pristojnije i manje fanaticno a takodje ih ima mnogo... ovi Adnanovi ko da je ne znam koliko ozbiljna stvar u pitanju a ne takmicenje u pevanju.

A tek nacin na koji se ponasa i (ne)prihvata nominacije... kukavicki i jadno :( Da stvar bude gora, povredjeno zbog nominacija se oseca i njegova porodica. Zivinice su naravno povredjene too... eh, majko mila, strasno :( Nisam cula da su se Antonija ili Kristijan izjasnili da su Hrvatska ili Makedonija bile povredjene njihovim nominacijama i izbacivanjem.
I recenica da je trebalo da on bude spasen a ne Ana Bebic koja nije imala pojma... jedno je sigurno- Zivinice ne predstavlja dzentlmen.
Ako su vec hteli nacionalno da se predstave trebalo je da u taj poduhvat posalju nekog boljeg.

Gledamo li isti show?

Pre neko vece, u dnevnom pregledu, razgovaraju Djordje i Danijel o muzici, tacnije raspravljaju o hevi metalu. Tvrdi Danijel da je to muzika protiv Boga, podrzava satanizam i sl. dok se Djole trudi da ga uveri u suprotno. Elem, da ne duzim, u jednom trenutku Djole mu kaze "Da li znas da su najlepsi ljubavni tekstovi napisani u hevi metal muzici? (sa tim se apsolutno slazem prim.aut.) da bi Danijel na to, vrlo ruznim tonom rekao sledece "Najlepse ljubavne tekstove je napisala Marina Tucakovic, DECKO!!"

Nemam komentar.

Ne svidja mi se što u dnevnim pregledim se ne osvrću na njihov rad, savete profesora, razgovora sa njima, vežbe itd ..... Nego puštaju šta oni jedu, pričaju, kad kake, kad ne kake .....

Činimi se da bi DP bili mnogo zanimljiviji kada bi mogli da pratimo njhove aktivnosti na časovima ... a ne da sve to bude zastupljeno u nekoliko minuta.

Back