Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
ubedljivo najjači momenat je kada Čavudin pokušava da napravi frizuru po uzoru na onog emo lika...džizus...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali onog Danijela...joj kako me iritira.
Ko dobro peva?
Sonja i Vukasin.
Oboje imaju fantasticne glasove.
Danijel ne peva lose ali je toliko razmazen i ...ajde da budem pristojna.

Marija Serifovic
Ne salim se.
Zapravo ona mu je polusestra.
pazi mene sad kao trac novina. Otac od Marije Serifovic je varao njenu mamu sa nekom zenom i iz te veze se rodio Danijel![]()

Ne znam za njih dvoje ali mene strasno nerviraju ova dva repera Skaj i Ajs
Ajs i Skaj su odvratni ali svako neću prestati da gledam ovaj sjajni šou zbog njih. Sigurno.
baš suprotno, kada budu izašli ovaj "sjajni" šou za mene je prošlost.......ali sajko je svima super...![]()
Slazem se !Danijel je Lejlu užas otpevao ali je dečko mnogo povukao na sestru i stvarno ume.
Marija Serifovic
Ne salim se.
Zapravo ona mu je polusestra.
pazi mene sad kao trac novina. Otac od Marije Serifovic je varao njenu mamu sa nekom zenom i iz te veze se rodio Danijel![]()

dok sam spremao veceru malopre bio sam primoran da gledam ovo sa kevom, i gledam neka dva gej lika pocinju da se svadjaju.. koliko mi je smesno bilo, onako svi feminizirani, reko sad kad pocnu da se cupaju za kose![]()

btw gledajući ovu poslednju emisiju uverio sam se da je Vikler naš najbolji pop kompozitor....

.. Si ozbiljan...? Ili bolje - ozbiljna.. Si ozbiljan...? Ili bolje - ozbiljna
![]()
A vikler jeste nas najbolji kompozitor nego kako TRT,TRT,TRT,TRT,TRT,TRT

GLASOVI GALA 4:
Aleksandar: 52 %
Nikola Sarić: 10,9 %
Nina: 10,4 %
Adnan: 9,2 %
Jasmina: 3,1 %
Vukašin: 2,5 %
Igor: 2,3 %
Nikola Paunović: 2,3 %