carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
e i ja sam mislio da je on zenskoA vikler jeste nas najbolji kompozitor nego kako TRT,TRT,TRT,TRT,TRT,TRT
![]()
Zato sto si ti mislio sam i zacnula.. Nece da se ljuti fensi kiler( 

) , dobar je on..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e i ja sam mislio da je on zenskoA vikler jeste nas najbolji kompozitor nego kako TRT,TRT,TRT,TRT,TRT,TRT
![]()
Zato sto si ti mislio sam i zacnula.. Nece da se ljuti fensi kiler( 

) , dobar je on.... Si ozbiljan...? Ili bolje - ozbiljna
![]()

ako lik za par sati može da napravi pesmu koja je bolja od 99,9 % naših pop pesama, ondak mu treba odati priznanje...osim ako ga ne podnosiš, ali tada svaka kritika gubi smisao...
sladak si .. Pa ne znam Djordja.. Djordje, se tako zove,a...?Sto ga ne bi podnosila , onda..Nego, na koju pesmu mislis? Onu za Danijela/u( wow, ti i Danijel(a) imate i zajednicke stavke

da n pricham o izgovoru. banja
Uloga im je, naravno, da za novčanu nadoknadu pomognu u dizanju rejtinga gledanosti OT u Srbiji sa bednih par posto na par posto plus još malo više.Ja ne znam koja je njihova uloga na akademiji, osim toga da snime pjesme pojedinima,nego..dobri su momci,dobri..![]()
Nominovani Danijel i Jasmina ? Ko prolazi ? Danijel.

Uloga im je, naravno, da za novčanu nadoknadu pomognu u dizanju rejtinga gledanosti OT u Srbiji sa bednih par posto na par posto plus još malo više.

Pogledacu neku epizodu mada mislim da nece da mi se svidja![]()
Nominovani Danijel i Jasmina ? Ko prolazi ? Danijel.