sanjka
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Srecna sam sto postojite,ali gde ste?
Za deo ovog kolekttiva znam, ali gde nestade vecina?mspopovicu dobro li si?Cim se neko dugo ne javlja odmah mi padaju nekakve ne bas lepe misli napamet,a svima zelim dobro zdravlje pa cisto da se "obidjemo"
I pitanje za sve: koliko bolovanja sleduje posle operacije?Nesto mi se ne dopadaju desavanja na komisiji,dali su mi rok od 20 dana da im donesem nove nalaze sto je malo suludo u ovoj zemlji.Danas sam pokusala da zakazem kod neurologa/to mi svi traze zbog problema sa vidom/,a prvi slobodni termin koji imaju na KS Srbije je 16 novembar?!?!?! Pa do tad ili nista necu videti ili cu progledati! I sta ako im ne donesem sve nalaze?
Za deo ovog kolekttiva znam, ali gde nestade vecina?mspopovicu dobro li si?Cim se neko dugo ne javlja odmah mi padaju nekakve ne bas lepe misli napamet,a svima zelim dobro zdravlje pa cisto da se "obidjemo"

I pitanje za sve: koliko bolovanja sleduje posle operacije?Nesto mi se ne dopadaju desavanja na komisiji,dali su mi rok od 20 dana da im donesem nove nalaze sto je malo suludo u ovoj zemlji.Danas sam pokusala da zakazem kod neurologa/to mi svi traze zbog problema sa vidom/,a prvi slobodni termin koji imaju na KS Srbije je 16 novembar?!?!?! Pa do tad ili nista necu videti ili cu progledati! I sta ako im ne donesem sve nalaze?

Sto se razbijanja psihickog tice, potpuno te razumem, do operacije sam znala da se svadjam sa sopstvenim srcem i vicem mu da prekine. A onda ono to i uradi na par sekundi i ja premrem od straha. Sad kad mi rade EKG registruje aparat, ali ih ja uopste ne registrujem, malo ih je i slabe su, te ja blazeno pesacim kroz zivot, bar sto se toga tice. A jesi li cuo za ablaciju? Bila je u ono vreme zena koja je cekala da joj to odrade/doduse iz drugog puta, prvi put nisu uspeli/ Nemam pojma koliko je to uspesno ali bi se mozda vredelo raspitati. Kod profe jos nisam
, mada zeljno cekam /mocno mi i veliko bolovanje, jos nista nisam primila/, imam zakazanu kontrolu na Dedinju ali su svi oni sludjeni oko pulsa a mene brine BAS !!!! ovo sa ocima, te tu mislim da ce mi profa pomoci. Nosim ja naocare od kad znam za sebe i ne panicim tek tako, ovo nisu ispadi, ovo traje po 25 min i zakuca me da budem tu gde jesam i ne mrdam i samo se molim da nije neki tromb koji se seta. Mada se tesim da mu farin nece dati da napravi neku stetu.
Al' evo ja malo da obnovim temu .... Dakle, ispucali su sve raspoložive antiaritmike, stanje mi je sve gore, mislim funkcionišem, ali kvalitet života - katastrofa... Preporuka mi je radio frekventna ablacija. Ajd još to da odvežbam, pa šta bude. Mislim da znam o čemu se radi, naravno pitao sam i to detaljno. Ali ne znam nikoga ko ima iskustva sa tim, u smislu uspešnosti. Sutra idem na razgovor sa jednim od doktora koji to rade, ali me prvenstveno zanima da li neko od nas subjekata može nešto da kaže o tome?
uz vas smo....
, a kada sam osula paljbu svi troje su se samo zaprepastili