Pocinjem da se pitam, a za koga to radis, squra...
Srbi imaju kratko pamcenje, ali ja NISAM obican Srbin. Malo (vise) zaiebaniji!
brze bi im islo
-da nadoknade stete od bombardovanja
-da vrate kosovo
-da spreci dalje kradje politicara i poprave sudstvo
Negde naleteh da ona pogubljena Jelena Mićić je u stvari tajni Putinov KGB igrač, jer je uspela da NATO ogadi i onima kojima NATO i nije bio baš TOLIKO gadan.
Glavni problem sa svim tim botovima, net ili javnim, je što svoj posao rade, ne da urade to što treba, već samo da izgleda tako, da bi dobili dnevnicu.
Recimo, Milićka derendža po studiju i prave grimase, i to izgleda kao da se trudi, a u stvari je 100% suprotan efekat.
Ili SNSbotovi, najgluplji deo Srba koji se ikad rodio na planeti, pišu takve komentare koji su toliko glupi da su smešni i onima koji su gluplji čak i od njih!
Ili SNS botovi lupaju minuse kada se desi neka nesreća gde dosta ljudi izgubi život, a država je na neki način kriva za to, jel ima neko sa mozgom tamo uopšte??
....
Ili NATO botovi, svetski a i naši, idu po programima sociologa i psihologa sa harvarda, jela, itd....a oni nemaju pojma šta je stvarno Srbin! A zašto? Pa zato što su sve podatke o nama dobijali od potkazivača, prevaranata, tako da ti izdajnici u stvari rade za nas!
I recimo da li će neko ovaj moj komentar da prosledi dalje na analizu, prvo u BIU, pa u CIU?
A ovo je samo vrh ledenog brega, zašto NIJEDNA psiho kampanja ovde NIJE I NEĆE uspeti!
Naravno da NEĆE! Jer bi to značilo da botići malo mrdnu mozgom, koji nemaju, i da promene dnevne navike na poslu, a to boli!!!!
I preskočiće ga, da bi imao manje posla, srbski zabušant, samo da odradi tabelu za taj dan, ne unosi se, odradjuje...tako da dragi moji Srblji, ne berite brigu....
kod nas NIŠTA NE USPEVA, PA NI IZDAJA!
Nemarni smo i neodgovorni da ne možemo ni izdajnici da budemo kako treba...
И они га тупе на исти начин деценијама.
Пропала империја, бар да промени методологију или рецепт.
Када не буде резултата, попиздеће, а ми ћемо наиебати због њихове нервозе и неспособности
Evo sad baš pisah o tome, al me mrzelo da baš idem u crevca....
Glavna fora je što nabudženi doktori nauka sa Harvarda moraju da opravdaju svoja znanja i novce koje dobijaju za psiho rat, a pojma nemaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I onda mi naibemo!!!!! Što njima ne uspe kampanja!
IMA LI NEKO OVDE DIREKTNO PRESPOJEN NA VRH CIA DA PROMENE TAKTIKU!!!!!!!!!!!
JA ONU MILIĆKU NE MOGU DA SVARIM VIŠE!!!!!!!!!!!
DAJTE MILKU FORCAN!!!!!!!!