leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.542
kad nemaš argumente lelujašTi si paranoični trol.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad nemaš argumente lelujašTi si paranoični trol.![]()
Samo ti trolaj.kad nemaš argumente lelujaš
drugi zainteresovani moraju da rade za Srbiju ili da budu zainteresovani jedino za Srbiju ..i za republiku srpsku ..
ja nisam najamnik, niti kokvistadorЗначи, заради се?
ja nisam najamnik, niti kokvistador
Ма неее, какве паре, какви бакрачи... То ти је све из љубави, брате.......Па од чега живиш, мајсторе? Немој ми само рећи да се тим дубоким обавештајним радом бавиш оно, као хобијем?
То је рударски посао, знам, радим годинама, шпијунирам, подривам, правим завере, сплетке...
radnju koju praktikuju ćaciji sto pišaju u grmlju andricevog venca pored toliko tiktokova.Autorska
Operacija "Tihi tok" kodni je naziv za
пуковниче курц, зашто сте се узнемирилиradnju koju praktikuju ćaciji sto pišaju u grmlju andricevog venca pored toliko tiktokova.
zbog aleksija mozdaпуковниче курц, зашто сте се узнемирили
мислим да није вредан трудаzbog aleksija mozda
све је ово видљиво у пракси ...jes tvoja trol tema je vrednija kakve kompilacije gluposti iz podmozgovlja iznosis
jes ko toni robinson sto je srocio slicno kroz lik baldrika u blekaderuсве је ово видљиво у пракси ...
Ма неее, какве паре, какви бакрачи... То ти је све из љубави, брате.......
Док ти рудариш по угљу, ја копам по туђим животима. Није то посао, то је призив. Знаш оно кад осетиш да ти срце заигра кад неком прислушкујеш телефон? Е, то...
А пара? Ма јесте, живим од ваздуха и аплауза. Повремено ми неко плати у кешу — у кешу сумњи, параноје и погледа преко рамена. Најбоља валута.
bezuspesno pokusava da odise humorom salivena ili lora otvarajuci ovakve temeЗначи, уметник...
па ти се церекаш..признај није од мог хумора него си на дрогамаbezuspesno pokusava da odise humorom salivena ili lora otvarajuci ovakve teme
jeza....
...'оће централа једном да погреши...Мени су из централе рекли да не знају ништа о том "Тихом току", да се наша операција зове сасвим другачије.
Допринос слаткој темилици. "Тихи ток брег меље".
***************************************************************************************************************************
Foto: Printscreen/Informer
Nikom nije jasno šta je Marko Šćepanović, savetnik Ivice Dačića, pokušao da kaže.
u pravu siпа ти се церекаш..признај није од мог хумора него си на дрогама
па ја се не хвалимu pravu si
definitivno nije do tvog "humora"![]()