Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko beše treba Calibri sa najslabijim 2.0 do stotke?
zanimljiva potrosnja nema sta.

... Ipak, Opel kao Opel nikad nije bio nista posebno, jedan moj drugar, cije misljenje veoma postujem kaze : Svaki auto jednom postane Opel... U kom je to smislu mislio?Svaki auto jednom postane Opel...![]()
Pri visokim obrtajima i cestim promenama brzine calibra potrosi puno...koliko ? To ni ne racunam,jer je u pitanju zadovoljstvo,ali sigurno ne ispod 12-13l.Procitaj ponovo sta sam napisala za 6l.
Gubite iz vida da na magistralnom putu postoji saobracaj,guzva...max brzinu tesko da mozete dostici.Uglavnom je to voznja oko 130-150.I to je poprilicno brzo imajuci u vidu guzvu iz oba pravca.Dakle odlucujuce je znanje i nervi,koncentracija i umesnost.
![]()
![]()
Ето спустили су га неки Немци и то не једног него 20-ак њих на потрошњу 3,3-3,7л... дакле у теорији могуће, ал' у пракси 
U kom je to smislu mislio?
Јел' можеш да верујеш да Ауди А3 2,0ТДИ може да се спусти на 3,3л?Ето спустили су га неки Немци и то не једног него 20-ак њих на потрошњу 3,3-3,7л... дакле у теорији могуће, ал' у пракси
Што се тиче магистралних путева... јесте ли икад возили Војводином, рецимо правци од Панчева ка Зрењанину и даље ка Кикинди? Или рецимо пут Панчево-Вршац... туда се неретко може ићи и 250![]()

Moze.Na relativno ravnom putu,bez velikih uspona i pri obrtajima oko 2500-3000.Takvu potrosnju je pokazala na auto-puto od Bg do Nisa.Od Bg do Budve je prosecna bila ispod 8.Teska je i kad dobije pocetni impuls dugo i lako odrzava brzinu bez velikog napora.ja cisto sumnjam da calibra stara skoro 20 godina moze na otvorenom da trosi samo 6 litara......ajde mozda npr 8 do 9 litara,to mi deluje nekako i prihvatljivo za taj motor tog godista....
pa ko je lud da pokusava da postigne max brzinu na magistralnom putu kada je guzva?......ako je bas guzva neces moci da vozis ni 130........ali desava se da na magistralnom putu nema guzvi odnosno da nema saobracaja uopste,u nekim danima u nedelji itd......e tada,navedena brzina j sitnica....i da bi od nekog snaznijeg automobila NESTALA treba ti puuuuno veca brzina od 150.......a koliko god bila umesna,ako nemas dosta KS pod haubom,to neces moci

pa kao svaki auto se jednom ofuca i raskanta

Moze.Na relativno ravnom putu,bez velikih uspona i pri obrtajima oko 2500-3000.Takvu potrosnju je pokazala na auto-puto od Bg do Nisa.Od Bg do Budve je prosecna bila ispod 8.Teska je i kad dobije pocetni impuls dugo i lako odrzava brzinu bez velikog napora.
Slazem se sa boldovanim,ali samo ukoliko je put relativno prazan![]()
А зашто само 100км? Зашто не 346 или 538? И како знати да си сада и претходни пут насуо гориво баш до истог нивоа у резервоару? Управо због тога што је скоро не могуће насути гориво до истог нивоа у резервоару боље је прећи више км па онда досипати како би грешка била мања...pa bas to sto je teska joj ne ide u prilog da tako malo trosi......sto je auto tezi,vise ce trositi......ti najbolje da nekako to snimas,i ona razna trkanja sa snaznijim automobilima i tako drastico malu potrosnju,pa da okacis na youtube-u kao video klip,i onda cu ti poverovati.......ovako su samo lovacke price........znas,moze i jugo da juri 200..."kao"
a i zavisi kako si merila i dosla do tog podatka da je potrosila samo 6 litara.....ako si to odokativno zakljucila,ili si gledala samo u board computer(ako ga tvoja calibra ima,moja je imala),nisi bas neki "posao" napravila....
mozda najsigurniji nacin da se utvrdi potrosnja je da napunis rezervoar do vrha,i onda kada predjes 100 km,opet na pumpu i da dospes ponovo do vrha......i tu ces videti koliko litara ce moci da se dospe,odnosno koliko je potroseno za 100 km.....i najvaznije,tako da radis bar 5-10 puta.....i onda ces dobiti relevantnije podatke....
И сад ако ја досипам до 10л (рецимо потрошња на 100км) грешка може бити рецимо и литар-два и уместо реалних 7 (колико ми је потрошио на 100км) наспем 9л и истрипујем се... а ако на рецимо 500км наспем 35л (потрошња 7х5) и још 2л преко испадне ми да троши 7,4л и онда се ја не истрипујем него оно... мало сам га стискао јаче по гасу срам ме било и нећу више
ocu kalibruuuuuuuuu
e ljudi, recite mi, imam 2 metra, ocu li imati mesta u calibri??
Vozim se dok ne stane. Kad stane, sipam tih 10l i odmah natočim još 10l koje opet stavim u gepek i opet se vozim dok ne stane. I tako par puta i nadjem srednju vrednost koliko predje za tih 10l. Sigurnije ne mož' bit'.jel video neko ovu poruku??