a koji to kombi prevozi samo cetvoro ljudi?.....zar nije normalno da u svakom normalnom autu stane komotno bar 3-4 ljudi?.....uostalom,u saobracajnoj dozvoli koliko ti pise da ima mesta za sedenje u calibri?

nije calibra pravljena da bude kombi,ali nije pravljenja ni da bude dvosed.......mislim,koji ce onda bas tooolika duzina auta,ako fakticki imas samo dva mesta za sedenje?......ne znam kako moze nesto biti udobno,ako je prakticno neupotrebljivo kao ta zadnja sedista u calbri?.....mozda udobno na oko?...

u astri bertone sam par puta sedeo,i naravno nije udobna nazad kao npr opel vectra ili omega,ali znatno je udobnija od calibre.......mislim,ne dodirujem glavom nebo,ne udaraju mi kolena u prednja sedista kada sedim nazad....mozda zato sto je taman visa za nekoliko cm od calibre.....tako da iako je coupe,komotno mogu 4ovro ljudi da sede u njoj i na duzim putovanjima...

pa posto su dimenzije tu negde,zasto mislis da i astra bertone ne cuci kao macka?.......manje-vise isto kao calibra?......a i logicno je,posto joj je zvanicni naslednik....

koji je motor u tvojoj calibri?

i jos,sta mislis zasto se trke formule ili profesinalni testovi novih automobila vrse na pistama,a ne na npr putu od Beograda do mora?.........uostalom,kada vidim sta se sve desava na tim putovanjima,kakvi ludaci i kako voze,ne bi mi palo na pamet da tu isprobavam performase.....mislim,ne bih da ugrozavam ni moj ni tudj zivot....a ni zivot mog auta....