Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan od komentara:
my mate ows a Calibra with 2.0 TDi engine from VW hehe

2.0 ?
2.0 16V ?
2.0 4x4 Turbo ?
2.5 V6 ?

'
Ma,da....astra....niza kategorija....ti si zalutao![]()
Zato sto je Calibra napravljena na bazi Vectre, koja je stepenik iznad Astre.
a zasto ne moze da je zameni?
koje su to nedostizne prednosti koje,po tvom misljenju ima calibra nad astrom bertone?....(ovako cu mozda i dobiti odgovor na prvobitno pitanje o astri)

Evo ti jedan odgovor koji ces ,mozda , smatrati tipicno zenskim,al to je tako
Ne moze nista da je zameni u srcu
a,evo i manje bitan...prenos,ogibljenje,vesanje,linija....ima jednu od najboljih "gooza"kao gepard na putu
![]()
pa dobro,jesi li ti na nekoj auto pisti vozila prvo jedan pa drugi auto,i na osnovu toga si zakljucila to o npr prenosu i ogibljenju astre bertone?........ustvari,da li si nekada vozila astru bertone?.....ako da,koji je bio u pitanju?
i zasto mislis da je bolji prenos?......kraci hod menjaca?.....kraca i meksa rucica menjaca?......pa performase su im manje vise iste npr kada se meri ubrzanje od 0 do 100....
objasni malo detaljnije zasto nesto tvrdis.....mislim,neke malo vise tehnicke momente,a ne tipicno zenske....
Prvo,mislim da se na pisti ne vide prave mogucnosti automobila,vec na putu i to sa saobracajem,krivinama i svim drugim elementima koji izvlace i od vozaca i od kola maximum.
Dalje,vozila sam obicnu astru i ne verujem da je menjac drugaciji kod bertone.Kod calibre je jednostavno bolji.Bolji je i od vectrinog.Precizniji,laksi.Krivine koje savladjuje calibra pri prilicno velikoj brzini,nisam sigurna da bi bertone uspela.Manja je ,laksa,manji medjuosovinski raspon.Calibra je jednostavno stabilna i u vrlo ostrim krivinama i ulazi u njih sa poprilicno velikom brzinom i "ne bezi".
Jedini problem koji bih izdvojila kod calibre su srednja svetla....vrlo losa.
Brzinske perfomanse? Pa,razlika u tezini ova dva modela je verovatno 500kg.Da li ti to nesto govori.Calibra je jedan od retkih cupea koji su i veliki i konforni kao limuzina.Svi kupei su prcvonjci.Laki,mali,a kad im je jos dat i veliki broj konja,neadekvatno njihovoj velicini,sta se dobija ? Potencijalna opasnost na putu.Ne znam,jednostavno ne volim mala kola.Zato sam rekla da to ni u kom slucaju ne moze biti naslednik calibre.Jok.
ono moje je bilo baš sve isto kao zatamnjeno...ipak sam ga mnogo voleo...A Calibra ima troje vrata.A coupé or coupe (from the French verb couper, to cut) is a closed car body style, the precise definition of which varies from manufacturer to manufacturer, and over time. Coupés are often hardtopped sports cars or sporty variants of sedan (also known as saloon — see American and British English spelling differences) body styles, with doors commonly reduced from 4 to 2
Prvo,mislim da se na pisti ne vide prave mogucnosti automobila,vec na putu i to sa saobracajem,krivinama i svim drugim elementima koji izvlace i od vozaca i od kola maximum.
Dalje,vozila sam obicnu astru i ne verujem da je menjac drugaciji kod bertone.Kod calibre je jednostavno bolji.Bolji je i od vectrinog.Precizniji,laksi.Krivine koje savladjuje calibra pri prilicno velikoj brzini,nisam sigurna da bi bertone uspela.Manja je ,laksa,manji medjuosovinski raspon.Calibra je jednostavno stabilna i u vrlo ostrim krivinama i ulazi u njih sa poprilicno velikom brzinom i "ne bezi".
Jedini problem koji bih izdvojila kod calibre su srednja svetla....vrlo losa.
Brzinske perfomanse? Pa,razlika u tezini ova dva modela je verovatno 500kg.Da li ti to nesto govori.Calibra je jedan od retkih cupea koji su i veliki i konforni kao limuzina.Svi kupei su prcvonjci.Laki,mali,a kad im je jos dat i veliki broj konja,neadekvatno njihovoj velicini,sta se dobija ? Potencijalna opasnost na putu.Ne znam,jednostavno ne volim mala kola.Zato sam rekla da to ni u kom slucaju ne moze biti naslednik calibre.Jok.
....tu stvarno mozes da vidis "performase" auta.....