gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
I stajes na svakih 50 km da punis rezervoar do vrha
Jel calibra od 204 KS?
Samo ako 200ks ne trosi 5.5L

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel calibra od 204 KS?

Pa da li ti stvarno mislis da su normalni uslovi 400 konja.....ali ok...da ga imam bio bi stalno na 507...takva kola se voze samo u full-u....i ni on nije za grad....

Jel calibra od 204 KS?
ne,nije. najslabija od 115. ta od 200 bi vec trosila vise. ali ni ona previse...jedino sto se tesko nalazi ispravna,u dobrom stanju...ganjaju to klinci,pa se spucaju...ma nije brz auto za svakog..
Jel calibra od 204 KS?
Pa imas dva rada motora. Normalan rad 400ks i to hibridno dugne za 507konja, za koje se ne preporucuje da se pali vise od dva puta dnevno. Kod tebe s tim tasterom bi otisla lamela, osecam, pa posle zamene lamele ceo motor

Imao moj brat vektru 204ks. Moze da trosi i 20l ako oces
no, @TTTTT samo polako...
 moram da idem,stvarno...
 moram da idem,stvarno...ja vozim brza i jaka kola i volim da vozim brzo. mislim da su zene pazljiviji vozaci,u smislu sporije voznje,ali umeju da budu i izuzetno losi vozaci u smislu potpunog neobracanja paznje na ostale ucesnike u saobracaju,tako da i sama kad vidim zenskog vozaca povecam paznju na moguce nepredvidjene manevre. cast izuzecima.
Koji auto voziš...?

Ko je ovde moderator? Izbrisani svi postovi koje sam ovde ostavila....Opel Calibru.Dee
2.0 ?
2.0 16V ?
2.0 4x4 Turbo ?
2.5 V6 ?
 115ps gradska voznja oko 10l,otvoren put oko 6l ,a ako je bas forsiras na visokim obrtajima e onda se za potrosnju i ne pita...srce
  115ps gradska voznja oko 10l,otvoren put oko 6l ,a ako je bas forsiras na visokim obrtajima e onda se za potrosnju i ne pita...srce 
Po potrosnji si mogao da zakljucis 2.0115ps gradska voznja oko 10l,otvoren put oko 6l ,a ako je bas forsiras na visokim obrtajima e onda se za potrosnju i ne pita...srce

...znam...vozio sam auto koji je imao 2.0, al' sa 16V...
...znam...vozio sam auto koji je imao 2.0, al' sa 16V.........znam...vozio sam auto koji je imao 2.0, al' sa 16V...

Inace....

Opel Calibra - Ciganski Ferari
Kazu da je ova Insignija dobra, a? Vozio ortak u svabiji, kaze lep auto.

.
.