Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То не би требала бити препрека!

a vi smekeri samo prolazite i trubite...
To što joj se ugasio Yugo valjda nema veze sa time što je žensko?

da sam trubio napisao bih
@milan ns
a ja da sam stao u tunelu kolona bi bila do bas do panceva

A, dobro. Pazi po krivinama. To je sportski auto sa vesanjem od putnicke limuzine - vektre (tako mi rece neko).
@pajamaca vozi brz i jak auto.
Siguran sam da ne moze
Samo polako. Pozdrav.
 pozdrav i tebi
  pozdrav i tebi 

Vozim Opel Calibru 2.0 i obozavam je
 .nas ti kako to vuce..a bogami i trosi..imam jednog poznanika koji calibrom za 5 sati do halkidikija stigne..ispod 220 ne spusta
.nas ti kako to vuce..a bogami i trosi..imam jednog poznanika koji calibrom za 5 sati do halkidikija stigne..ispod 220 ne spusta
Auu ne zezaj..nas ti kako to vuce..a bogami i trosi..imam jednog poznanika koji calibrom za 5 sati do halkidikija stigne..ispod 220 ne spusta

Ne trosi...cak na otvorenom pri prosecnoj 140 trosila je oko 5,5l...niska,brza,ulazi u krivine,teska,velika,a konforna i malo trosi...ma obozavam je..
Jedino u gradu vise trosi,al nije ni pravljena za stani-kreni...i ima veliki ajnslag..uostalom sportski auto
A i taj sto je ganjao 220...nije stvar toliko u brzini,koliko u uzivanju u voznji...auto-put bas i nije mesto za uzivanje u voznji

Nafte?
 zato valjda i leti...low gravity
 zato valjda i leti...low gravity 
140 km/h 5.5 litara?
aha

140 km/h 5.5 litara?
aha

Nafte Bojane, nafte. Ima mozda 2.0DTi

Mozda je hibr.+benz. hehe ipak je to opel calibra sve je moguce

Mislio je na hibrid + benzin
M5? Mislim da ne bi ni stigla da pritisnes "hibridno dugme"

To je napravljeno za let...
  To je napravljeno za let...

Calibra da trosi 5.5 litre.Aj te price prodaj nekome ko ti izgleda kao da je sisao vesla.Mi ovde nismo sigurno.
Trosi 5.5litre na 50kilometara