Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu vozne te Lotus Omege.Jel znas u kom gradu? Nijednom ga nisam video na nekim manifestacijama.
911s [SK];11430616:Nisu vozne te Lotus Omege.
ima u lestanima jedna 3.6 stoji negde u garazi video je moj drug! lik zivi negde preko a auto stoji vec duze vreme
Ajmeee... Kako volim ove "tatica sa bembarom mi kupiJo auto" likove/spike. Nisi ti nikad ni vidio motor bez one plastike uživo, jel'da?Pa nije ti ovo benzinac V6 motor.. Moja Vektra ti je dizel
A sto se tice potrosnje nema ja kome da verujem, na bord kompjuteru mi ispisuje
Eee, ovo me baš interesuje... Naime, verovato imam priliku za Senator 3.0 Automatic, negde 1979-80 godina (farivi i tabla kao Monza A1), auto je zlo, velur, sve na dugme, mislim da ima i klimu... Samo me zezalo to sa potrošnjom, čuo sam da ti 3.0 popiše 18 litara (a od ljudi koji inače ne lupaju gluposti gorenavedenog tipa, te ih uzimam za mjerodavne), pa eto, kad si već ekspert za Opel, de reci koju... Hvala unapred.hocu da kazem da opeli sa velikom kubikazom nisu veliki potrosaci kao sto kazu za njih a vidim da si pominjo neke azdaje pa ono!
Evo jos slika moje Monze, da ispunim kvotu od 3 poruke
![]()
Jep. Super je sve to, ali meni se novi auti gade (paaa, 98.7% njih, ako ništa...), da idu na zrak (i recikliraju ga usput, tj. filtriraju) opet bih radije vozio neki (bilo koji) od "krseva starih 50 godina".Poštujem, ali si se ti izgubio u prostoru i vremenu jer ovo nije tema za oldtimere... A računa NEMA, ima samo emocija i to kod pravih ljubitelja, što maksimalno poštujem. Ali matematike nema, to je sigurno, potpisujem. A svoje izjave šta je kvazi a šta nije sačuvaj za neko drugo mesto, jer veruj mi, ne pričam napamet.
Znači, ok je vožnja ako te to stvarno loži i sviđa ti se to, ali da mi pričaš kako je isplativo - ma daj, onda bi ceo svet vozio krševe od 50 godina.