OPEL

evo monza u nasem vlasnistvu!:lol:

Prilozi

• PIC_0081.jpg
    PIC_0081.jpg
    59,3 KB · Pregleda: 26
  • PIC_0025.jpg
    PIC_0025.jpg
    40,1 KB · Pregleda: 20
Sad doso s puta. i moram da vam kazem jednu gorku istinu.Calibra 96-god u nemackoj kosta celih 450evrica. Bas sam popizdeo kad sam video u oglasima. A zasto mi nemozemo tako nesto uvesti.:(

Pa nije ti ovo benzinac V6 motor.. Moja Vektra ti je dizel
A sto se tice potrosnje nema ja kome da verujem, na bord kompjuteru mi ispisuje
Ajmeee... Kako volim ove "tatica sa bembarom mi kupiJo auto" likove/spike. Nisi ti nikad ni vidio motor bez one plastike uživo, jel'da?
Em je dizel, znači ide a ne troši, uspeš i zaboraviš kad si, skoro pa golf dvica... jel?
I još što je V-6 pojam snage, brzine, etc... Gdje su dobra stara vremena i 440 TNT? :D
hocu da kazem da opeli sa velikom kubikazom nisu veliki potrosaci kao sto kazu za njih a vidim da si pominjo neke azdaje pa ono!
Eee, ovo me baš interesuje... Naime, verovato imam priliku za Senator 3.0 Automatic, negde 1979-80 godina (farivi i tabla kao Monza A1), auto je zlo, velur, sve na dugme, mislim da ima i klimu... Samo me zezalo to sa potrošnjom, čuo sam da ti 3.0 popiše 18 litara (a od ljudi koji inače ne lupaju gluposti gorenavedenog tipa, te ih uzimam za mjerodavne), pa eto, kad si već ekspert za Opel, de reci koju... Hvala unapred.

I, UltraZvuk, evo, da ti i ja kažem... Meni ima računa i smisla voziti auto od prije 30 godina. Verovatno nikad nisi, niti imaš želje/prilike sjesti u restaurirani W114, W116, Senator, E24, ili nešto slično, a i ne vjerujem da bi na tebe ostavilo neki utisak. Ali nemoj nas daviti besmislenom kvazi-matematikom, ne igra nam nikakvu ulogu...
I ja ti savetujem da odustaneš od teme (oldtimera, o opelima slobodno de....).
Pozdrav

Poštujem, ali si se ti izgubio u prostoru i vremenu jer ovo nije tema za oldtimere... A računa NEMA, ima samo emocija i to kod pravih ljubitelja, što maksimalno poštujem. Ali matematike nema, to je sigurno, potpisujem. A svoje izjave šta je kvazi a šta nije sačuvaj za neko drugo mesto, jer veruj mi, ne pričam napamet.

Znači, ok je vožnja ako te to stvarno loži i sviđa ti se to, ali da mi pričaš kako je isplativo - ma daj, onda bi ceo svet vozio krševe od 50 godina.

jos monzi!

Prilozi

• Monza.jpg
    Monza.jpg
    60,5 KB · Pregleda: 12
  • Monza_A2_%28131%29.jpg
    Monza_A2_%28131%29.jpg
    77,5 KB · Pregleda: 9
  • Monza_A2_%28116%29.jpg
    Monza_A2_%28116%29.jpg
    65,4 KB · Pregleda: 9
  • Monza_A2_%2842%29.jpg
    Monza_A2_%2842%29.jpg
    52,1 KB · Pregleda: 12
a ovo?

Prilozi

• Senator_%2822%29.jpg
    Senator_%2822%29.jpg
    59,5 KB · Pregleda: 8
  • Senator_%2823%29.jpg
    Senator_%2823%29.jpg
    54,1 KB · Pregleda: 5
  • Senator_%2820%29.jpg
    Senator_%2820%29.jpg
    54,6 KB · Pregleda: 7
  • Senator_%2824%29.jpg
    Senator_%2824%29.jpg
    43,6 KB · Pregleda: 9
  • Senator_%2821%29.jpg
    Senator_%2821%29.jpg
    52,1 KB · Pregleda: 7
Poštujem, ali si se ti izgubio u prostoru i vremenu jer ovo nije tema za oldtimere... A računa NEMA, ima samo emocija i to kod pravih ljubitelja, što maksimalno poštujem. Ali matematike nema, to je sigurno, potpisujem. A svoje izjave šta je kvazi a šta nije sačuvaj za neko drugo mesto, jer veruj mi, ne pričam napamet.

Znači, ok je vožnja ako te to stvarno loži i sviđa ti se to, ali da mi pričaš kako je isplativo - ma daj, onda bi ceo svet vozio krševe od 50 godina.
Jep. Super je sve to, ali meni se novi auti gade (paaa, 98.7% njih, ako ništa...), da idu na zrak (i recikliraju ga usput, tj. filtriraju) opet bih radije vozio neki (bilo koji) od "krseva starih 50 godina".
Osjećaj za prostor i vreme mi je savršen, ne brni. Ovo je tema o svim Opelima, a ne samo o novim Opelima. Ti slobodno pricaj sam sa sobom o Insigniji, bice ontopic, mozda ti se neki i pridruzi, samo nemoj vise da pominjes rec "krsevi".
Zdravo.

Superbird, damnjan... +2.

...

S obzirom da u Nišu ne mogu da pronadjem, nikoga ko bi mi odradio neke sitnice na plastici itd... auto ce do daljeg izgledati ovako :think: a da dolazim u Bgd. ili negde drugde da bih to odradio morao bih da uzmem godisnji :dash:
Ako se jos nekome Monza dopada evo jos jedne slicice :)

Добра ти је монца, Рељо. Видео сам је у граду пар пута прошле или претпрошле године. Сећам се да је била једна монца А 2.8 иза Ватрогасног дома и ''Војвоткиње''. Стајала је дуго, премештана је пар пута и онда је дошао је неки човек са кадетом б и однели су фелне, променили гуме и одвезли су ауто... Пронаћићу и слику...

Back