- Poruka
- 174
Ti si neki zajebant !
Još pre ww2 je postojala izreka : Go ko radikal !
Ali zato imate dušu (Bilja) ? I deset evra ?![]()
ma zamotana su ta deset eura u kinderjaje, ako ih nećeš ima ko hoće!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si neki zajebant !
Još pre ww2 je postojala izreka : Go ko radikal !
Ali zato imate dušu (Bilja) ? I deset evra ?![]()
Чекај да проверим роковник...
Субота 13. октобар- нацисти
Недеља 14. октобар- фашисти...
Понедељак 15. октобар- комунисти...
Хмммм.... Да упишем за сутра: Ционистички завереници?
Мислим не знам, требао би да се стабилизујеш и да нас прогласиш једним од тих епитета...
Sta li ce Kostunica sad da lupi ???
Komunjare, navikli ste na dirigentsku palicu ! Otišli vam Broz i Sloba, a i predsednik stranke vam je u bajbokani.
Pokušajte malo da koristite to mozga što vam još nije isprano - bez dirigenta !![]()
Неповезано са темомБлиц стрип:
![]()
*ebo te Broz, jedva da sam hodala kad je umro, ali, verovatno si ti njegov direktan potomak.
Pa, prodale "demokrate" cinkarosi sve sto se moglo u Hag, uzeli novac, ali vidim, neki ne stigose ni da potrose!
Sad nude milion eura, verovatno ce tebi dati bar desetak kao vernom i odanom slugi njihovom, Zapada im voljenog i Amerike prevoljene! Vidim i ti trazis Ratka povise Jajca:razz:
*ebo te Broz, jedva da sam hodala kad je umro, ali, verovatno si ti njegov direktan potomak.
Pa, prodale "demokrate" cinkarosi sve sto se moglo u Hag, uzeli novac, ali vidim, neki ne stigose ni da potrose!
Sad nude milion eura, verovatno ce tebi dati bar desetak kao vernom i odanom slugi njihovom, Zapada im voljenog i Amerike prevoljene! Vidim i ti trazis Ratka povise Jajca:razz:
Ž
Glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte saopštila je u Luksemburgu Savetu ministara Evropske unije
- Mogu da potvrdim da je situacija danas mnogo bolja nego što je bila pre jedne godineEvropski komesar za proširenje Oli Ren izjavio je, povodom ocene Del Ponteove, da će o odluci o parafiranju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom moći da bude reči tek posle njene nove posete Beogradu, krajem oktobra.
"Odluka o parafiranju će uzeti snažno u obzir izveštaj gospođe Del Ponte nakon njene nove posete Beogradu, predviđene za 25. i 26. oktobar, izjavio je Ren, na zajedničkoj konferenciji za štampu s glavnim tužiocem Tribunala.
HAPŠENjE MLADIĆA USKORO
"Ja sam 80 odsto sigurna u to. Mladić bi mogao biti uhapšen vrlo brzo, možda već narednih sedmica", rekla je ona za "Špigl".
Неповезано са темомБлиц стрип:
![]()
Nemam ni malo simpatija za crni humor !Отишли Броз, Слоба, Зоран.. тадић још није, али ево жури му се па расписује изборе
*еби га сам си ме вукао зајезик...
Ja i dalje ne vidim šta je negativno kod Karle...Baš simpatična bakica, pušta nas k'o zmajeve, 200 metara pa nas vrati![]()
Vaš voljeni predsednik (od oca Hrvata i majke Šiptarke), je otišao sam, dobrovoljno - nisu ga "prodale" demokrate !
Vidiš ti moj IQ !
Mladić je naredio (ili odobrio) ubijanje zarobljenih i nemoćnih ! To ne može da uradi Srbin pravoslavne vere. To može samo ********* !
A sad se krije kao pacov po manastirima, ispod mantije neke matore i debele kaluđerice ! Kao i Broz kad je dezertirao na ruskom frontu kao Austrougarski vojnik.
![]()
drustvo, jel' se vi zahebavate, il' ste ozbiljni pa razmatrate ovu zaebanciju krajnje referentno?![]()
Добро је за Србију све док је шклопоција Карла напада.
Треба се озбиљно забринути уколико почне да ХВАЛИ Србију!
Covek se nekrije, nego ga narod krije
Ti nisi ni svestan kako lupaš...
pa vidiš šeki je dobrovoljno otišao uz garancije države da će mu se fer suditi,
Čitaš li ti budalaštine koje napišeš ?
šešelju su zabranili da ode sahrani svoje rodjene majke,
Lažeš ! Nije ni tražio da ide na sahranu !
Biljana Plavšić gde su je naterali da priča sve ružno o miloševiću, mladiću i karadžiću
Naterali je ? O njima i nema niko normalan ništa lepo da kaže !
iako žena nema veze sa ubistvima i klanjem, nigde nije vidjena da je ubila ili mučila nekoga,
Zar su Srbi stvarno ubijali i klali ? Postoji nešto što se zove komandna odgovornost ! Po tebi je i Hitler humanista - jel nikog nije lično ubio ! Pravi si vadikal !!!![]()