Опа демократе, испали вас Карла!

Чекај да проверим роковник...
Субота 13. октобар- нацисти
Недеља 14. октобар- фашисти...
Понедељак 15. октобар- комунисти...

Хмммм.... Да упишем за сутра: Ционистички завереници?

Мислим не знам, требао би да се стабилизујеш и да нас прогласиш једним од тих епитета...

Nešto se ne sećam da sam vas "častio" sa svim tim epitetima, no nema veze, sve ste to po malo - grdna mešavina !8-)

Komunjare, navikli ste na dirigentsku palicu ! Otišli vam Broz i Sloba, a i predsednik stranke vam je u bajbokani.

Pokušajte malo da koristite to mozga što vam još nije isprano - bez dirigenta !:roll::roll::roll:

*ebo te Broz, jedva da sam hodala kad je umro, ali, verovatno si ti njegov direktan potomak.
Pa, prodale "demokrate" cinkarosi sve sto se moglo u Hag, uzeli novac, ali vidim, neki ne stigose ni da potrose!
Sad nude milion eura, verovatno ce tebi dati bar desetak kao vernom i odanom slugi njihovom, Zapada im voljenog i Amerike prevoljene! Vidim i ti trazis Ratka povise Jajca:razz:

Неповезано са темом:) Блиц стрип:

15.jpg

ma, extra-giga-mega ! Somborac rules! :D

*ebo te Broz, jedva da sam hodala kad je umro, ali, verovatno si ti njegov direktan potomak.
Pa, prodale "demokrate" cinkarosi sve sto se moglo u Hag, uzeli novac, ali vidim, neki ne stigose ni da potrose!
Sad nude milion eura, verovatno ce tebi dati bar desetak kao vernom i odanom slugi njihovom, Zapada im voljenog i Amerike prevoljene! Vidim i ti trazis Ratka povise Jajca:razz:

Samo se pitam odakle će izvići toliki novac? da li iz levog ili desnog džepa? Ma trenutno neverujem da će išta isplatiti jer trenutno po džepovima igraju ručni bilijar! Možda se i dobrostojeći latio toga pa pretražuje svaki žbun ne bi li napipao Ratka!

Отишли Броз, Слоба, Зоран.. тадић још није, али ево жури му се па расписује изборе:)
*еби га сам си ме вукао зајезик...

Ž
Glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte saopštila je u Luksemburgu Savetu ministara Evropske unije
- Mogu da potvrdim da je situacija danas mnogo bolja nego što je bila pre jedne godineEvropski komesar za proširenje Oli Ren izjavio je, povodom ocene Del Ponteove, da će o odluci o parafiranju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom moći da bude reči tek posle njene nove posete Beogradu, krajem oktobra.
"Odluka o parafiranju će uzeti snažno u obzir izveštaj gospođe Del Ponte nakon njene nove posete Beogradu, predviđene za 25. i 26. oktobar, izjavio je Ren, na zajedničkoj konferenciji za štampu s glavnim tužiocem Tribunala.

HAPŠENjE MLADIĆA USKORO
"Ja sam 80 odsto sigurna u to. Mladić bi mogao biti uhapšen vrlo brzo, možda već narednih sedmica", rekla je ona za "Špigl".

Неповезано са темом:) Блиц стрип:

15.jpg

Ja ne vidim u čemu je problem...

Osim ovog degutantnog crteža totalno neduhovitog Somborca... :cool: :D

Vaš voljeni predsednik (od oca Hrvata i majke Šiptarke), je otišao sam, dobrovoljno - nisu ga "prodale" demokrate !
Vidiš ti moj IQ !
Mladić je naredio (ili odobrio) ubijanje zarobljenih i nemoćnih ! To ne može da uradi Srbin pravoslavne vere. To može samo ********* !
A sad se krije kao pacov po manastirima, ispod mantije neke matore i debele kaluđerice ! Kao i Broz kad je dezertirao na ruskom frontu kao Austrougarski vojnik.
:evil:

Ja i dalje ne vidim šta je negativno kod Karle...Baš simpatična bakica, pušta nas k'o zmajeve, 200 metara pa nas vrati :cool:

...fenomenalno...dakle, smejem se zadnjih 15 min....

@tema

Mislim da nije problem to da ce se naci neko ko ce da dobije tih milion eura za informaciu o Mladicu...veci je problem sto nece stici da ih potrosi, ni on ni njegovi najblizi...

Vaš voljeni predsednik (od oca Hrvata i majke Šiptarke), je otišao sam, dobrovoljno - nisu ga "prodale" demokrate !
Vidiš ti moj IQ !
Mladić je naredio (ili odobrio) ubijanje zarobljenih i nemoćnih ! To ne može da uradi Srbin pravoslavne vere. To može samo ********* !
A sad se krije kao pacov po manastirima, ispod mantije neke matore i debele kaluđerice ! Kao i Broz kad je dezertirao na ruskom frontu kao Austrougarski vojnik.
:evil:

Covek se nekrije, nego ga narod krije od takvih kao sto si ti, već si sam reko zašto, pa vidiš šeki je dobrovoljno otišao uz garancije države da će mu se fer suditi, a oni još nisu započeli to sudjenje, a šta bi onda mogli očekivati za Mladića kada bi se isto sam otisao u HAG mogu tek da naslućujem, verovatno bi bio još jedan mrtav Srbin u haškom logoru, zatim siptara su pustili da ode na sahranu svom rodjaku, dok šešelju su zabranili da ode sahrani svoje rodjene majke, pa otuda nevidim neku pravednost u toj ustanovi. Ona je (HAŠKI LOGOR) srpski logr isključivo za srbe, srbima se odredjuju najviše moguće kazne za neštošto nisu počinili, a oni (muslimani, šiptari i hrvati ) se kažnjavaju minimalnom kaznom i to samo zato jer ti imaju sve valjane dokaze da su počinili genocid nad srbima pa im se kazna zamenjuje za slobodu, primer ti je Biljana Plavšić gde su je naterali da priča sve ružno o miloševiću, mladiću i karadžiću da joj kao uzavrat smanje kaznu i bude minimalno kažnjena iako žena nema veze sa ubistvima i klanjem, nigde nije vidjena da je ubila ili mučila nekoga, dok za sve ove hrvate i muslimanekao i šiptare uz ogroman kako video takoi dokumentacioni materijal postoji jasno da su izvršili genocid se puštaju na slobodu. Pa će tkao ubuduće i videti Mladića. Samo da ti otkrijem gde sam video Mladića! Enoga tamo , video sam ga na podforumu on traži njega, pogledaj i uverićeš se u istinitost mog iskaza. Citiraću samo jedan njegov post : MLADIĆ TRAŽI.........
E sad je na tebi da ga prijaviš i pokupiš tih milion eurića

Добро је за Србију све док је шклопоција Карла напада.

Треба се озбиљно забринути уколико почне да ХВАЛИ Србију!

Da! Šta li će tek da bude u Srbiji? Verovatno će hapsiti svakog gradjanina koji se zove Ratko ili preziva Mladić ili i jedno i drugo! Mislim da će naša mila vlast početi da zabranjuje davanje detetu imena poput Ratko, ili zabraniti prezimena poput Mladić!

Covek se nekrije, nego ga narod krije
Ti nisi ni svestan kako lupaš...
pa vidiš šeki je dobrovoljno otišao uz garancije države da će mu se fer suditi,
Čitaš li ti budalaštine koje napišeš ?
šešelju su zabranili da ode sahrani svoje rodjene majke,
Lažeš ! Nije ni tražio da ide na sahranu !
Biljana Plavšić gde su je naterali da priča sve ružno o miloševiću, mladiću i karadžiću
Naterali je ? O njima i nema niko normalan ništa lepo da kaže !

iako žena nema veze sa ubistvima i klanjem, nigde nije vidjena da je ubila ili mučila nekoga,
Zar su Srbi stvarno ubijali i klali ? Postoji nešto što se zove komandna odgovornost ! Po tebi je i Hitler humanista - jel nikog nije lično ubio ! Pravi si vadikal !!!:roll::roll::roll:

Back