LindaLee
Elita
- Poruka
 - 22.197

... i kada daš karticu tekućeg računa, pa ti onda stižu sms-ovi "Sa vašeg računa odliv ... toliko..." i tako u nedogled![]()
e to ne znam,to iskustvo nemam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i kada daš karticu tekućeg računa, pa ti onda stižu sms-ovi "Sa vašeg računa odliv ... toliko..." i tako u nedogled![]()

Imam ja i mog ministra finansija i redovne sms-ove
![]()

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena'posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo
? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece?
Mislim jel se moze muskarac 'iskoristiti'?![]()

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena'posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo
? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece?

Ti bi mene iskoristila
Prvo, namamila bi me u stan
Drugo, dočekala bi me u spavaćici
Treće, morao bih da nam spremim večeru
Četvrto, terala bi me na sex dok ne skomolam
i
Peto, sutra ujutru bi tražila da ostanem još jedan dan

Ti bi mene iskoristila
Prvo, namamila bi me u stan
Drugo, dočekala bi me u spavaćici
Treće, morao bih da nam spremim večeru
Četvrto, terala bi me na sex dok ne skomolam
i
Peto, sutra ujutru bi tražila da ostanem još jedan dan

I ne zaboravi da ušiješ devojci bratelu na spavaćici....![]()

I ne zaboravi da ušiješ devojci bratelu na spavaćici....![]()

nego , Brajane nije da nisi pogodio scenario 
 Ali tako svaka devojka 
nego , Brajane nije da nisi pogodio scenario
Ali tako svaka devojka
![]()
Usila sam sama![]()
Baš bih voleo da čujem tvoj scenario ( da li vredi ginuti )![]()

Brajane mojih scenarija na sve strane
Sto na Blogu , sto na LjiS-u , sto na Erotskim![]()

Може наравно али је разлика у томе што мушкарац када осети да ће бити искоришћен а то не жели (што је ређи случај у данашње време) он једноставно каже "не" и то је то а девојка коју си споменула је иако је проценила "жељу за искоришћавање" (што није тако тешко бар кад је "ONS" у питању) ипак прво преноћила са њим па тек после почела да размишља о томе да је ипак преварена. То је исто као да идеш улицом, поред тебе пролази нека мачка и ти уместо да је заобиђеш јер је видиш, ти је згазиш и после два сата кажеш у себи "јао па баш ми је жао што сам је згазила/о, баш се осећам безвезе". Ако нешто урадиш то је урађено и онда прихвати последице тога.Mislim jel se moze muskarac 'iskoristiti'?![]()
Vi to račune na Kajmanskim ostrvima imate?kod nas je on ministar finansija,ako mi verujes ne znam trenutno koliko imamo na bilo kom racunu
nego sta imas da kazes na temu![]()

Ajde bre kad ces u Bg da ti objasnim kvantni skok?![]()
Ogovarale smo te danas![]()

Ju, iju, iju .. Brajane, zar od muskarca da trazis br?![]()
Vi to račune na Kajmanskim ostrvima imate?
Bravo
@Tema: Ok mi je da žena uživa u primerku za jedno veče i posle mu da pare za taxi i pošalje kući uz gritingz
Jel? Ti bi da se s' vatrom igraš?
Kompanjonki ide doope na doboš, vidim ja![]()
 Nas dve cemo zajedno da ti objasnimo 

Pazi. Sa'ću ti ispričam, al nemoj nikome da kažeš.Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena'posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo
 "
 "
Problem je u tome sto se zene stalno pozivaju na"ravnopravnost izmedju polova" ali nikako ne mogu da ukapiraju sta mu to dodje.Dok god budete zivele u uverenju da vi nesto kao"dajete" kad je sex u pitanju,nista od te ravnopravnosti.Mislim da su zene ,danas,i vise nego ravnopravne kad je sex u pitanju.Imaju pravo izbora u svakom trenutku.Suludo je pricati o tome da u sexu izmedju dvoje normalnih neko nekog koristi i da neko iskljucivo uvek nesto daje a neko drugi uzima.Alo,pa ako neki muskarac uradi zeni ono za sta ju je priroda i stvorila(i obrnuto) ko je tu kome sta dao i kako je,ali stvarno kako,moguce da neko nekoga koristi??
Mislim da je taj termin ostao u upotrebi samo na Balkanu.Zena koja tako nesto izjavi(ili muskarac) automatski priznaje svoju retardiranost i dekadenciju.Pa trziste je preplavljeno raznim sr4njima koja se upotrebljavaju da bi povecala zadovoljstvo zena prilikom sexualnih odnosa...
Evo na primer situacija:
Izadju tip i riba,dechko dodje po nju kolima,izvede je na vecheru(naravno plati istu),posle toga promene josh 2 kluba i sabiju po X pitja koja on naravno plati jer je kavaljer(naravno,dama se u jednom momentu mashila za novchanik pa ga je vadila iz torbice 15 minuta jer u njemu ima 200 dinara ali ona mora da odglumi ulogu samostalne i moderne zene koju niko ne moze novcem da kupi).
U povratku,on je pozove kod njega na pitje a ona poziv uz blago neckanje i prihvati.Dovate,se a on,posto je kavaljer,odradi damu prvo jezikom pa zatim stavi Durex Performa(jedno od jebbenih sranja koje sluzi tome da zene vise uzivaju) i odjebbe junachki.Epilog,momak se naradio kao konj,spucao lovu i svrshio na jedvite jade jer je 3 puta morao da odlaze ejekulaciju.Dama,sita,napita i svrshila 3 puta kad god joj je doshlo,dobila prevoz kutji i legla zadovoljna da spava.
Posle par dana,bash onda kad je njoj doshlo da bi mogla opet sve isto,ona ga zove a on joj se ne javlja.Na kraju,nekako uspeva da ga dobije,vec vidno uznemirena i popizd3la,a on joj saopstava da ne zeli da se vidi vishe sa njom i da medju nima kao da se nishta nije ni dogodilo,ona pada u bes i izjavljuje:
"Ma nemoj,a kad sam TI DALA,prosli put onda je sve bilo u redu a?Govedo jedno ti si me ISKORISTIO!!!"
I ajde sad neka mi neko kaze ko je ovde bre lud i ko koga,kako,kad i na koji nacin moze da iskoristi???