ONS iz muskog ugla

Ma znam da nisi meni rekao.. Samo ti se ja zalim sto nisa teta ;)

Ma mozesh opushteno na istu shemu da navatash nekog misha... :mrgreen: Shalim se ja, nego, ja sam taj izraz " iskorishcen " uvek kapirao tako... Kao neka riba se nada nechemu vishe od seksa, a lik je " iskoristi " :mrgreen:, pa zapali... E, sada, to voljda moze i kontra... Kontam da se deshavalo i mushkarcima da ih iskoriste tako... :lol:

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena' :sad2: posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo :think: ? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece? :mrgreen:
Mislim jel se moze muskarac 'iskoristiti'? :lol:
moze, obicno se ponasaju primitivno (iz njihovog ugla je to "muzevno") kasnije po forumu da prikriju koliko su jadni u rl :manikir:

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena' :sad2: posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo :think: ? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece? :mrgreen:
:eek:
Ма никако... Они немају осећања уопште.
Ионако им је свеједно само да се истресу, зар не?

Ијао, како да не драга моја. :rumenko:

Momci-nikad o njima ne mogu izvesti nijedan konkretan zakljucak... Taman kao nesto fol definisem, imam neki obrazac za prvu pomoc kad nesto krene lose, kad ono "bam", izuzetak od nepisanih pravila je tu! Tako da, drage moje, i medju njima postoje individue, kako za sve ostalo, tako i za ovo, iz iskustva nekih mojih drugara pricam... Hteli su ONS, a onda se ispostavilo da zele nesto vise, a ona ne... Ili su se pokajali, jer su shvatili da je to bio brz i los pocetak...

Momci-nikad o njima ne mogu izvesti nijedan konkretan zakljucak... Taman kao nesto fol definisem, imam neki obrazac za prvu pomoc kad nesto krene lose, kad ono "bam", izuzetak od nepisanih pravila je tu! Tako da, drage moje, i medju njima postoje individue, kako za sve ostalo, tako i za ovo, iz iskustva nekih mojih drugara pricam... Hteli su ONS, a onda se ispostavilo da zele nesto vise, a ona ne... Ili su se pokajali, jer su shvatili da je to bio brz i los pocetak...

Po Marfijevom zakonu, kad tražiš kres šemu dobiješ bračnu ponudu i obratno....:confused:

.........samo jednom ,josh sam se istripovao da sam bio losh pa nece vishe da se vidjamo .............gadnih 15 dana ,shto chovek moze sam sebe da istripuje boze boze ...............:dash::dash:

Back