- Poruka
- 41.283
pa jeste. ja jesam podosta razumna, ali sam i previše intuitivna za prosečnog muškarca
, pa jednostavno ne mogu ni da izrazim šta sve osećam, a on je kriv što sve to ne razume. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, mi muškarci smo to skontali odavno da je tako sa ženama nego me zbunjuje ona stručnjakinja iz uvoda koja kaže da su muškarci ti koji su komplikovani? Ja mislim da nema ništa prostije od muškarca. Mi smo baš prostipa jeste. ja jesam podosta razumna, ali sam i previše intuitivna za prosečnog muškarca, pa jednostavno ne mogu ni da izrazim šta sve osećam, a on je kriv što sve to ne razume.
![]()
pa i ja mislim da su muškarci podosta jednostavniji.pa da, mi muškarci smo to skontali odavno da je tako sa ženama nego me zbunjuje ona stručnjakinja izt uvoda koja kaže da su muškarcio ti koji su komplikovani? Ja mislim da nema ništ aprostije od muškarca. Mi smo baš prosti![]()
A jes muskarci i ne mislepa i ja mislim da su muškarci podosta jednostavniji.
kaže žena više provede u razmišljanju šta je on hteo da kaže, o čemu misli, nego što on uopšte misli.![]()
to je problem! Žena misli da mislimo nešto drugo od onoga šta kažemo. Mi uopšte nemamo razvijen taj deo mozga da igramo igrice rečima zati kažemo tačno ono što i mislimopa i ja mislim da su muškarci podosta jednostavniji.
kaže žena više provede u razmišljanju šta je on hteo da kaže, o čemu misli, nego što on uopšte misli.![]()
pa vidi, ima muških koji igraju igre.to je problem! Žena misli da mislimo nešto drugo od onoga šta kažemo. Mi uopšte nemamo razvijen taj deo mozga da igramo igrice rečima zati kažemo tačno ono što i mislimo
Ne ciljam , samo pitam.elaboriraj, nisam siguran na šta ciljaš
pa u kom kontekstu?Ne ciljam , samo pitam.![]()
Не разумем, зар нисте никада упознели женско које пита шта мислиш?to je problem! Žena misli da mislimo nešto drugo od onoga šta kažemo. Mi uopšte nemamo razvijen taj deo mozga da igramo igrice rečima zati kažemo tačno ono što i mislimo
Ako niko ne govori ono što misli koja je poenta ? Pogađati ?pa u kom kontekstu?
Ona: Tamo gde se jede.Ona: "Nikad ne idemo nigde."
On: „Hoćeš li da izađemo na večeru večeras?“
Ona: „Da. To bi bilo odlično."
On: "Gde želiš da ideš?"
Ma kakvi...vi ste mawe mace naročito u pohodu na istu. Znam ja sve.to je problem! Žena misli da mislimo nešto drugo od onoga šta kažemo. Mi uopšte nemamo razvijen taj deo mozga da igramo igrice rečima zati kažemo tačno ono što i mislimo
ti si iznimkaAko niko ne govori ono što misli koja je poenta ? Pogađati ?
Da sam želela da budem špijun zanimalo bi me dešifrovanje , ali nije me zanimalo.
To ukoliko neko govori ono što ne misli nije moj problem, nego njegov.
I ne zanimaju me posledični nesporazumi.