Оно што Вучић мисли, Шешељ јавно каже

Poruka
18.438
https://www.facebook.com/share/r/1AbEfLnqAZ/

Режимски говор мржње је толико токсичан, да ми се чини да Вучић дели награде најпримитнијем ћацију, како би се они такмичили у том говору мржње и подела.

Режимски говор мржње је толико токсичан, да ми се чини да Вучић дели награде најпримитнијем ћацију, како би се они такмичили у том говору мржње и подела.
Ima jedna rečenica u Selenićevom delu "Očevi i Oci"

"Srbijo, šta si dočekala"

Ima jedna rečenica u Selenićevom delu "Očevi i Oci"

"Srbijo, šta si dočekala"
Oн је увек био го%но, али један део људи то нису примећивали. Што се каже дај некоме власт, да би видео какав је.

Добра ствар је што су Вучић и Шешељ уништили СРС и што се много мање људи ложи на тај лажни национализам иза кога се крије велеиздаја и криминал.
Чак и покушај стварање нове и чисте СРС зване Двери није успео.

Da
A sada... Nadam se da se nisu "navikli" kao žene na porodično nasilje
Један део људи је субмисиван и њима није никакав проблем да све то трпе. Али чињенице говоре да СРС је практично угашена странка, која се утопила у СНС.

Један део људи је субмисиван и њима није никакав проблем да све то трпе. Али чињенице говоре да СРС је практично угашена странка, која се утопила у СНС.
Ugašena SRS ali... Evo nam "gremlin mutanta" SNS
Prilično naroda je nažalost submisivno
To idolatrijasko klanjanje Vođi, ta strašna potreba za Vođom koji ima pravo na sve...

Ugašena SRS ali... Evo nam "gremlin mutanta" SNS
Prilično naroda je nažalost submisivno
To idolatrijasko klanjanje Vođi, ta strašna potreba za Vođom koji ima pravo na sve...
Да, али СРС је преживела Милошевића, па затим и ДОС, али неће преживети Вучића, он их је сахранио.
СНС нема идеологију и она је за једнократну употребу.

Ако смо ми страна која је у праву не смемо вређати ону другу. :ok:

Pada mi na pamet samo jedmo
Obrazovanje
Opismenjavanje
Do svakog kapilara ove zemlje
Svaki čovek, na selu u gradu... Svako dete...
Svi treba da budu bar u dodiru sa obrazovanjem u širem smislu
To je antibiotik
To je Panklav protiv Šešeljo-infekcija
Ljudi koji su glasali za Slobu, Šešelja i Acu šiptara su imali pravo na obrazovanje isto kao i svi ostali.

Da
A sada... Nadam se da se nisu "navikli" kao žene na porodično nasilje

Nazalost jesu.
Pre neki dan sam razgovarao sa ocem jedne drugarice, koji je ubedjen da ce ostati bez penzije ako bilo ko drugi bude na vlasti osim Vucica.
A covek je posten, ali ubijen u pojam.

Nedostaje mu kcerka, nedostaju mu unuci (cerka sa porodicom zivi u Nemackoj, pobegla od nepotizma i SNS zla, kao i mnogi), i uprkos svemu tome, on i dalje revnosno glasa za Vucica.

I pazi kad rodjena kcerka i unuci ne mogu da mu dokazu da gresi, sta da radis sa takvim covekom?
Kako da izlecis to?

Ако смо ми страна која је у праву не смемо вређати ону другу. :ok:
To je тачно. И не само то, него морамо пригрлити пребеглице режима, мислим на озбиљне који су АВ окружењу, а не нека пајсере, охрабрити их да напусте брод који тоне. Помоћи им да што пре падне режим.
Немој тако плитко да гледаш на те ствари као колега телетабис, који не види даље од носа, па је лако манипулисати.
Нисам мислио да је Шешељ хтео нову СРС, ни Бошко, ни ДБ, ни Папа и дубока држава, ни Сорошев теча, ни Путиново копиле, већ просто део друштва жели идеолошку опцију, нову али копију свакако, да кажем сличну СРСу.

Увек ће бити људи којима се диже на каВлобаг, само што их је све мање.

Увек ће бити политичара који ће желети њихове гласове. Е сад што су они овце које не схватају, да су политичари предузетници који причају оно што овце желе да чују, то је друга ствар. Тај исти политичар који ће ложити СРСовце, сутра ако примети да лево бирачко тело нико није покрио, он ће преко ноћи променити причу улево.

Pada mi na pamet samo jedmo
Obrazovanje
Opismenjavanje
Do svakog kapilara ove zemlje
Svaki čovek, na selu u gradu... Svako dete...
Svi treba da budu bar u dodiru sa obrazovanjem u širem smislu
To je antibiotik
To je Panklav protiv Šešeljo-infekcija
Da. I to obrazovanje mora da bude iz psihologije, sociologije, logike, etike. Još kod učiteljice. Ne čitaju basne svi roditelji svojoj deci. Posle je kasno, ne dopire do unutrašnje svesti, ne postane deo intuicije. Ne treba predmeti da se zovu tim imenima, ali moraju da se uvrste kao obuka za život, pa taman na račuun matematike.

Nazalost jesu.
Pre neki dan sam razgovarao sa ocem jedne drugarice, koji je ubedjen da ce ostati bez penzije ako bilo ko drugi bude na vlasti osim Vucica.
A covek je posten, ali ubijen u pojam.

Nedostaje mu kcerka, nedostaju mu unuci (cerka sa porodicom zivi u Nemackoj, pobegla od nepotizma i SNS zla, kao i mnogi), i uprkos svemu tome, on i dalje revnosno glasa za Vucica.

I pazi kad rodjena kcerka i unuci ne mogu da mu dokazu da gresi, sta da radis sa takvim covekom?
Kako da izlecis to?
Још гори пример су С.Корејци, њима да сутра елиминишеш онај морбидни режим и да отвориш земљу, они би и даље живели у својим фобијама, испраних мозгова, а ко зна колико њих би и умрло од страха.
Севернокорејци живе у тоталној контроли мисли. Ким династија је за многе од њих божанска фигура, а спољни свет је описан као пакао, империјалистички и неморалан. Они мисле да су Јужна Кореја и Запад сиромашни, декадентни и завидни на „успесима“ С. Кореје.

Слично је и овде људима испран мозак што се тиче запада, мада ми имамо и тај сукоб који нам је наметнула фамилија Клинтон и Милошевић.

Da. I to obrazovanje mora da bude iz psihologije, sociologije, logike, etike. Još kod učiteljice. Ne čitaju basne svi roditelji svojoj deci. Posle je kasno, ne dopire do unutrašnje svesti, ne postane deo intuicije. Ne treba predmeti da se zovu tim imenima, ali moraju da se uvrste kao obuka za život, pa taman na račuun matematike.

U prevodu, treba raditi na razvoju interpersonalne i intrapersonalne inteligencije, ne samo na razvoju logicko-matematicke.

Back