Вучић јавно прети инжењерима!

Слажем се само ми није јасна логика таквих потеза.
Ако ја желим да владам дуго и добро онда морам да донесем што је могуће боље и праведније законе и да се спроводе, да направим што је могуће бољи економски модел да би стандард био добар а грађани задовољни, да подигнем што квалитетнију и независнију индустрију и уопште привреду да би држава била што независнија, па је логично да на права места поставим праве људе.
Како мислим да урадим нешто добро са неспособним људима. Од тога што ми се увлаче у д.у-пе ја немам ништа јер боље нека ме критикуј али да урадимо нешто право него ме тапшу по рамену и оде све у .....
У фирми где сам, органски не подносим дупеувлакаче, улизице и сл. трудим се да на права места поставим што способнији људе јер ће, на крају крајева, и мени бити боље.
Није ми јасно зашто се неке ствари овако раде.

"Iskvarenom narodu ne vrede ni najbolji zakoni."

1751623617064.png

Limb - појас на крају Лимба , бестежинског стања између центрифугалне и центрипеталне силе.
kad ih murija baci u centrifugu, centripetalno im svi pevaju ko pavaroti napolitanske tugaljive pesmice
zato ih i pustaju

zuti mozak je za formalin da studenti medicine uce

kad ih murija baci u centrifugu, centripetalno im svi pevaju ko pavaroti napolitanske tugaljive pesmice
zato ih i pustaju

zuti mozak je za formalin da studenti medicine uce

- Чика Полицајац, нисам дао изјаву, ко ме све макљао у капуљачама и у кацигама
- Ај, мрш кући

На тој седници усвојена је уредба којом се дозвољава привремено отварање аутопута – без потребног елабората противпожарне заштите – уз обавезу увођења трајних дежурстава ватрогасаца, полиције и хитне помоћи. На овај начин је, правним насиљем, створен оквир за привремено отварање пута.

ovo je nedopustivo!

tako je i zel stanica u novom sadu pustana u rad pre roka bez upotrebne dozvole pa videsmo epilog...

Back