reko parovic prodana db dusa jos od djike hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti zivis u lala land? Onaj. Novi autilopit se urusio i obrusio nekoliko puta, a malo I poplavio...u sujeti
Слажем се само ми није јасна логика таквих потеза.
Ако ја желим да владам дуго и добро онда морам да донесем што је могуће боље и праведније законе и да се спроводе, да направим што је могуће бољи економски модел да би стандард био добар а грађани задовољни, да подигнем што квалитетнију и независнију индустрију и уопште привреду да би држава била што независнија, па је логично да на права места поставим праве људе.
Како мислим да урадим нешто добро са неспособним људима. Од тога што ми се увлаче у д.у-пе ја немам ништа јер боље нека ме критикуј али да урадимо нешто право него ме тапшу по рамену и оде све у .....
У фирми где сам, органски не подносим дупеувлакаче, улизице и сл. трудим се да на права места поставим што способнији људе јер ће, на крају крајева, и мени бити боље.
Није ми јасно зашто се неке ствари овако раде.
И докле овако?
Што преЦедник не потпише? Он је ионако експерт за све ко Марица за крив...
И докле овако?
Има ли краја томе?
tacnoJa ne znam da li je on išta potpisao u zadnjih 13 godina.
Razmišljam i ne mogu da se setim - osim ono u Briselu kada je sa dačićem ležao na podu
sjajnoNaravno da ima !
Prekinuti Limb
sjajno
limb je najaca definicija u koji smo zapali gde sa jedne strane pritiska vlast, a sa druge strane takodje vlast olicena u lazovima iz opozicije
kad ih murija baci u centrifugu, centripetalno im svi pevaju ko pavaroti napolitanske tugaljive pesmiceLimb - појас на крају Лимба , бестежинског стања између центрифугалне и центрипеталне силе.
kad ih murija baci u centrifugu, centripetalno im svi pevaju ko pavaroti napolitanske tugaljive pesmice
zato ih i pustaju
zuti mozak je za formalin da studenti medicine uce
InformatikeАко није тајна инжењер чега?
tako ce i biti...........ako ga srusimo.Posle mene - POTOP
Bas tako vlada vucic
Vodi ga kući kad ga srušimo,pa tebi neće biti potoptako ce i biti...........ako ga srusimo.
sta znam.........eno kolki "POTOP" u ukrajini od kad srusise Janukovica.Vodi ga kući kad ga srušimo,pa tebi neće biti potop
Ko ti da je penziju....buhhhhaaa![]()
Он је више за варијанту усмених обавезујућих договора. Онда може урлати како ништа није потписао.Ja ne znam da li je on išta potpisao u zadnjih 13 godina.
Razmišljam i ne mogu da se setim - osim ono u Briselu kada je sa dačićem ležao na podu
I od loseg naroda ima gori , i moze se napraviti i bolji i gori...