Вучић јавно прети инжењерима!

Исто као и са Афлатоксином.

Исто као и са Јарославом Чернијем, због поплава 2014, БГ на води и Аутопута уз Западну Мораву итд...

--
Овом режимо не требају ни закони ни струка, ни правилници и народ је потпуно небезбедан !

Онда ни Народ не треба да поштује законе којим се служи Режим!

Реципроцитет

Ја очекујем да пруга НС-Суботица крене ових дана, онако како је Председник најавио.

Штета коју Србија има од тога што та пруга не ради, и њоме се не преносе количине кинеске робе предвиђене планом "Појас и пут" је огромна. Импровизација и алтернативни правци много коштају, и најбитније, троше време.

И ту неки инжењери праве проблеме, па рецимо надвожњаке у Змајеву и Степановићеву затварају и реконструишу већ 4-ти пут за две године, вазда им налазе неке мане, ти инжењери.

Али, мислим да је Председник решио да се на то стави тачка.

А оно што га, према сопственим речима, не интересује јесте то што један добар део инжењера константно одбија да потпише документацију која је неопходна за пуштање аутопута у рад​

Naravno, kad nešto grade nekvalitetno i koruptivno, onda se struka ne pita.

Međutim kad se desi neki problem, onda je struka kriva.

To jasno pokazuje da je srž problema upravo korupcija i da su studentski zahtevi opravdani.

Naravno, kad nešto grade nekvalitetno i koruptivno, onda se struka ne pita.

Međutim kad se desi neki problem, onda je struka kriva.

To jasno pokazuje da je srž problema upravo korupcija i da su studentski zahtevi opravdani.
postoje sad betoni od aerogela, a postoje i vazdusni betoni....ovaj vazdusni je 20% tezine obicnog betona, a ovaj aerogel mnogo laksi ali skuplji...
Da su te betone stavljali na zeleznicku ne bi se srusila...

Гурају се проблеми под тепих, а не решавају на инжењерски начин.

Када је Владалац окружен полтронима, које је намерно поставио, да би му било угодно , онда он чује само најбоље вести!
Слажем се само ми није јасна логика таквих потеза.
Ако ја желим да владам дуго и добро онда морам да донесем што је могуће боље и праведније законе и да се спроводе, да направим што је могуће бољи економски модел да би стандард био добар а грађани задовољни, да подигнем што квалитетнију и независнију индустрију и уопште привреду да би држава била што независнија, па је логично да на права места поставим праве људе.
Како мислим да урадим нешто добро са неспособним људима. Од тога што ми се увлаче у д.у-пе ја немам ништа јер боље нека ме критикуј али да урадимо нешто право него ме тапшу по рамену и оде све у .....
У фирми где сам, органски не подносим дупеувлакаче, улизице и сл. трудим се да на права места поставим што способнији људе јер ће, на крају крајева, и мени бити боље.
Није ми јасно зашто се неке ствари овако раде.

Back