Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 96.346
BelzebuBibi je ipak satana...dakle vise zlo po rangu i hijerarhiji...
...
Мислиш мала Сатана?
Велика Сатана управља са малом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BelzebuBibi je ipak satana...dakle vise zlo po rangu i hijerarhiji...
...
А оно што га, према сопственим речима, не интересује јесте то што један добар део инжењера константно одбија да потпише документацију која је неопходна за пуштање аутопута у рад
postoje sad betoni od aerogela, a postoje i vazdusni betoni....ovaj vazdusni je 20% tezine obicnog betona, a ovaj aerogel mnogo laksi ali skuplji...Naravno, kad nešto grade nekvalitetno i koruptivno, onda se struka ne pita.
Međutim kad se desi neki problem, onda je struka kriva.
To jasno pokazuje da je srž problema upravo korupcija i da su studentski zahtevi opravdani.
Kao što ni jedan drugi Dejan nije siguran da je Vuk.a ni taj Dejan nije siguran dal je Petar?
Слажем се само ми није јасна логика таквих потеза.Гурају се проблеми под тепих, а не решавају на инжењерски начин.
Када је Владалац окружен полтронима, које је намерно поставио, да би му било угодно , онда он чује само најбоље вести!
Šta, ona rečenica o nadstrešnici?jaooj i ti verujes onom Dejanu mutavom iz srbin infa
Vuqi je obican iskompleksirani,poremeceni,glupan,radna snaga.Bibi je belzebub,a gospodar zemlje ne znam gde se nalaziМислиш мала Сатана?
Велика Сатана управља са малом
...
Belzebub priziva nove nesrece:
Вучић јавно прети инжењерима!
https://srbin.info/vucic-javno-preti-inzenjerima/#gsc.tab=0
...
Зашто мислиш да су инжењери багра?Samo preti bagri inžinjerskoj!
Ja sam inženjer i bagra samЗашто мислиш да су инжењери багра?
Pa kad neće da potpišu...Зашто мислиш да су инжењери багра?
....oš budeš žirant?Ja sam inženjer i bagra sam
necu....oš budeš žirant?
Ако није тајна инжењер чега?Ja sam inženjer i bagra sam
Nije problem sada, za 2 godine, recimo, il za 5, moze da padne kisa i krene kliziste i da u tunelima bude neki autobus i nekoliko vozila i da pogine preko 100 ljudiGledaj...Može...al da on prvi uđe u tunel.![]()
Posto su pomerili otvaranje zakazano za 28. jun ocito je da ima neceg.jaooj i ti verujes onom Dejanu mutavom iz srbin infa
Bas tako.Klasicna stvar u mafijasko-teroristickoj diktaturi.
Olos od diktatora i mafijasa pozuruje i preti svima koji rade nesto.
Onda kada ti pod pretnjom nesto potpisu, kada se desi neko sranje- E PA ONI SU KRIVI- VIDITE DA SU POTPISALI!!!
Gvno, jajare, olosi, mafijasi, nasilnici i rekatasi od SNS bande.