gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Zanima me sta je to sto vas najvise iritira kod pripadnica lepseg pola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nerviraju me one što pričaju da im izgled nije bitan kod muškaraca i da vole fine momke, a u stvarnosti su im kriterijumi sasvim drugačiji...
Najvise me nervira sto vriste i skicu kad ugledaju nekog poznatog, sto gube razum u tim trenucima
Najvise me nervira sto vriste i skicu kad ugledaju nekog poznatog, sto gube razum u tim trenucima
Ja takve bas volim. Naravno, jos i vise ako sam ja taj neki poznati.
Pritom, nisam mislio poznat kao famous, vec neko koga poznaju.
Valjda smo se razumeli.
Ne, ne mislim na to
Nego neka tv faca na koju se loze, pa kad dodje u Srbiju one ga docekaju na aerodromu, pa cika, vriska, padaju u nesvest i slicno...
Prosto receno debilizam
Neiskrenost i stalno neko foliranje
sebe,drugih,sebe
zamara
Zanima me sta je to sto vas najvise iritira kod pripadnica lepseg pola?
To je svakoj urođeno, odbrnbeni sistem, i to niko nemože da promeni. Na to se muškarci moraju navići.To sto jedno misle,drugo govore a trece rade.Materijalizam takodje.
jeftinoca i zloba sto im se ne plati viseZanima me sta je to sto vas najvise iritira kod pripadnica lepseg pola?
To što neće sex pre i posle jela.Zanima me sta je to sto vas najvise iritira kod pripadnica lepseg pola?