Muž me napadao da ga varam jer mu nisam rodila sina, pa sam uradila DNK test za naše ćerke: Ono što sam mu priredila pamtiće ceo život

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.564
Ne znam da li je gluplja priča koja je najverovatnije izmišljena ili "pouka" koja je trebala da se izvuče?

Ukratko, on je hteo sina ali mu ona rodila 3 ćerke. Počeo je da je optužuje da ga vara i da deca možda nisu njegova pa je tražio DNK test.
Ona isfolira test i kaže da ćerke nisu njegove. On popizdi, pred decom se izdere da nisu njegova i napljuje im majku. Ona mu nakon par dana kaže da se zezala, samo je htela da vidi kakav je otac a da su deca ustvari njegova. I napusti ga, sve sa decom.

Dakle...

Još više me nervira kad stavljaju stok fotografije a pričaju o specifičnim osobama pa misliš da su to ti ljudi.

Evo je "Marina"

1751931582774.png

Nije toliko što je kliše nego što nema detalja koji bi je oživeli. Umesto toga postavili su dve teze da bi zakomplikvali a u stvari su je time načinili nerealno glupom.
U Stilu su celu priču razvukli sa nekih 2600 reči (preko 16 hiljada karaktera), što ne bi stalo u jedan post ovde, sve i da sam hteo to da uradim. A na kraju je opet priča potpuno prazna, ko što reče.

U Stilu su celu priču razvukli sa nekih 2600 reči (preko 16 hiljada karaktera), što ne bi stalo u jedan post ovde, sve i da sam hteo to da uradim.
Koliki je maksimalan broj reči/karaktera po postu?
Inače sam vrlo "sažeta" kad pišem.. zato pitam.

Evo ti prica, istinita..

Moj poznanik prosi devojku iz neba..znaci nije je posteno ni poljubio , ali takav je....
I ona mu odgovara, nisam bila sigurna da li su tvoja osecanja realna.....
Naravno da jesu , skroz sam pogubljen..

Da ali nisam bila sigurna da li su realna sa obzirom koliko toga te ocekuje u buducnosti , nova kuca ili stan, preseljenje u drugi grad .....sve je to puno obavezai opterecenja...

Back