Zanimljiva tema, još kad bi ''iskusni'' smeli da ispričaju svoja iskustva, to bi bilo super.
Naš'o sam vremena a i osećam se prozvanim tako da ću malo proširiti svoj odgovor.
-Bio sam na kvalitetnijim rejvovima od vršnjaka.
-Znam kako je biti poznat i šta se dešava kada izađeš iz tih krugova.
1.Uzduž i popreko Srbije-od Niša do Subotice,od Užica do Negotina.Prištinu nisam overio jer dok je scena dole postojala situacija je ključala.
-U Milanovcu sam blejao kod Jera i u Modesty-u.
-U Čačku su žurke vazda slabe al' sam zakačio Barum dok je Velvet tek od skoro kul.
-U Užicu sam ispratio skoro svaku feštu 031 Republic-a koji su začetnici tamošnjih fešti tog tipa.
-Prijepolje je imalo neki psy u brdima kojeg se ne sećam baš najbolje.
-Od Raške sam samo video Arenu.Ni grad,ni ostala mesta,ništa...
-Vrnjačka Banja je bila rame uz rame sa Kraljevom.Dovodili su domaće,dovodili su strance,i dalje postoji odličan LoveFest,sećam se Podroom-a dok u njemu nisu gruvali narodnjaci,sećam se Jezera 1 i 2,Savke...Predivne uspomene,dodao bi i period srednje škole koji sam upravu proveo u Banji.
-Kragujevac je bio rupčaga fokusirana na psy,retko sam tamo zalazio al' imali su neke fešte po jezerima i oko sajma,tada je Soda još uvek bila nova.
-Negotin mi je u jako lepom sećanju zbog prve fešte na kojoj sam nastupao van Kraljeva,bio sam oduševljen Arenom(iako sam je na brzinu overio,imao sam kasnije nastup na nečemu što se jedva može nazvati splavom,fino zezanje na Dunavu)i naravno izuzetno niskim cenama svega mogućeg,kako u klubu-tako i u gradu.
-Kladovo je bila after destinacija.Tuga za život,OK za videti.
-Niš je poput Kragujevca bio jako slab,jedino su žurke na Tvrđavi valjale.Čis' techno,grad prljav.

Kasnije su se otvorili Studio i Spark,ne sviđaju mi se.
-Beograd je ranije bio senka Novog Sada po pitanju provoda.I dan-danas volim ići u KPGT(eto me za mesec dana opet),Tube isto nije loš.Radi li još Ander?Tamo je bilo jezivo.

-Novi Sad-omiljeni grad,omiljena party destinacija,omiljena publika,super organizacije...Bruka!Crna kuća i Route 66 su barem za mene nova mesta,Fabriku još nisam posetio al' možda banem za mesec dana.Ono što je meni ostalo u naj,naj,najlepšem sećanju su žurke na Gradilištu i u Amneziji.To da nisam doživeo kajao bi se,uuuu...Tada je bilo opušteno skroz,nije bilo n**rkanih ni zalutalih,veselo skroz.Za ovu NG sam bio gore i zaprepastio se jer to nije onaj NS koji sam ostavio pre 4 godine.
-Subotica:LIFKA!Doc.smash bi valjda mogao da potvrdi koliko je to mesto pro a i bilo koji stariji rejver.Švajcarska preciznost svega.Uhvatio sam sam kraj tog kluba,nažalost više od 5 godina je zatvoren.Čuo sam da se sada zove Code,ne znam,nisam bio.
-Najlepše za kraj-KRALJEVO!Dom društvenih je bio hram!Odličan prostor,odlični izvođači,dobra organizacija,opušteno gledaš svitanje...Ludilo!Tu sam i počeo da izlazim,sve je krenulo odatle.Faraon je bio OK mesto u početku dok je gruvao techno i psy,kasnije je postao fight magnet.Klub Red je bio u redu.

Tamo je nastala ona moja slika sa dugom kosom i ortacima što vrte,ako se neko seća...Ono gde izgledam matoro.

Najviše DJ-eva sam upoznao tu.Klub M je bio žešći underground u pravom smislu,obožavao sam to mesto.WC je imao neki kosi zid na koji sam se uvek naslanjao glavom dok šoram.

I spiralne stepenice koje su vodile u podrum gde je klub,koliko sam puta nja njima ljuljnuo,uffff...Celo mesto je imalo brutalne grafite.Prvi nastup za širu publiku sam izveo baš tu,kao uvertira našem poznatom DJ-u Dejanu Milićeviću.Bilo je totalno neplanirano,Džoni Radičević kao jedan od organizatora mi je prišao i rekao:
"E,Gaju se piša,ae 'vamo da vrtiš pa počinje Deki".Stao sam onako zbunjen za pult i u frci gledao na Gajov laptop i miksetu,uzeo slušalice,udahnuo duboko...Lagani scratch i prelaz između traka je bio spreman.Odvrnuo do daske i sve je bilo do jaja,masa je vrištala,meni je bilo super,sve,sve,sve...20 minuta uživanja za pultom a onda još veći raj kada sam sišao u publiku,p**ke prilaze same...VRH!Sa Dekijem sam pre toga cugao za šankom a da uopšte nisam provalio ko je.

Urban je bio još jedan OK klub ali ipak rezervisan za one sa dubljim džepom,kao i danas njegov naslednik"Sotto Sopra".Hala sportova je bila rezervisana za velike žurke,pravi sam srećnik bio što sam mogao blejati po backstage-u jer je uvek bilo krcato.Današnjim klincima da pomeneš te klubove ne bi znali ni da postoje...E,da,bio je pre i Kristijan,dobar punk klub.
Sve napisano sam obišao i doživeo kao maloletan.Drugi deo sledi kasnije,žurim.