Ono sto je malo njih dozivelo

gost 11071

Veoma poznat
Poruka
12.234
e imam jedno pitanje za forumase:

Da li mislite da ste u ovom svom /(kratkom) zivotu, proziveli i doziveli vise nego vasi vrsnjaci? Imate li neka iskustva za koja verujete da su ’unikati’ posebne vrste? I ako imate, kako i koliko su uticala na vas kao licnosti? Mislim na neke
konkretne zivotne dogadjaje, posle kojih mozda vise niste bili isti.

(i nemojte molim vas da sad neko od vas krene sa pricom kako je svako iskustvo vazno, dragoceno, posebno.. vec sam pokvarila stomak. a i zloupotrbicu svoje modetorske mogucnosti..... mada mozete, ko vas * : ))

Da li mislite da ste u ovom svom /(kratkom) zivotu, proziveli i doziveli vise nego vasi vrsnjaci? Imate li neka iskustva za koja verujete da su ’unikati’ posebne vrste? I ako imate, kako i koliko su uticala na vas kao licnosti? Mislim na neke

(i nemojte molim vas da sad neko od vas krene sa pricom kako je svako iskustvo vazno, dragoceno, posebno.. vec sam pokvarila stomak. a i zloupotrbicu svoje modetorske mogucnosti..... mada mozete, ko vas * : ))

Jesam. Ali su suvise intimna da bi podelila sa svima.

mislim :)

Pa i da sam doživala i ti si doživela nešto što ja nisam. I šta ćemo sad? :think:

Da obaramo ruke.. raspalimo roštilj, šta nam drugo preostaje.

Problem sa ovom temom je, kao što neko iznad reče, da ako i jesmo, to su suviše škakljive stvari da se ovde o njima raspreda. /:

Drago mi je ako je tako, osećam skoro olakšanje : )

Сигурно су и други доживели дедину смрт, али ја сам то преживео. И то је једини догађај који ми је променио живот и одредио карактер. А био сам близу смрти, али сам био клиња па пошто тад нисам ни имао личност, није имало шта да се мења. Рецимо кад сам набо врат поред самог гркљана на арматуру.

Zanimljiva tema, još kad bi ''iskusni'' smeli da ispričaju svoja iskustva, to bi bilo super.
Naš'o sam vremena a i osećam se prozvanim tako da ću malo proširiti svoj odgovor.
-Bio sam na kvalitetnijim rejvovima od vršnjaka.
-Znam kako je biti poznat i šta se dešava kada izađeš iz tih krugova.
1.Uzduž i popreko Srbije-od Niša do Subotice,od Užica do Negotina.Prištinu nisam overio jer dok je scena dole postojala situacija je ključala.
-U Milanovcu sam blejao kod Jera i u Modesty-u.
-U Čačku su žurke vazda slabe al' sam zakačio Barum dok je Velvet tek od skoro kul.
-U Užicu sam ispratio skoro svaku feštu 031 Republic-a koji su začetnici tamošnjih fešti tog tipa.
-Prijepolje je imalo neki psy u brdima kojeg se ne sećam baš najbolje.
-Od Raške sam samo video Arenu.Ni grad,ni ostala mesta,ništa...
-Vrnjačka Banja je bila rame uz rame sa Kraljevom.Dovodili su domaće,dovodili su strance,i dalje postoji odličan LoveFest,sećam se Podroom-a dok u njemu nisu gruvali narodnjaci,sećam se Jezera 1 i 2,Savke...Predivne uspomene,dodao bi i period srednje škole koji sam upravu proveo u Banji.
-Kragujevac je bio rupčaga fokusirana na psy,retko sam tamo zalazio al' imali su neke fešte po jezerima i oko sajma,tada je Soda još uvek bila nova.
-Negotin mi je u jako lepom sećanju zbog prve fešte na kojoj sam nastupao van Kraljeva,bio sam oduševljen Arenom(iako sam je na brzinu overio,imao sam kasnije nastup na nečemu što se jedva može nazvati splavom,fino zezanje na Dunavu)i naravno izuzetno niskim cenama svega mogućeg,kako u klubu-tako i u gradu.
-Kladovo je bila after destinacija.Tuga za život,OK za videti.
-Niš je poput Kragujevca bio jako slab,jedino su žurke na Tvrđavi valjale.Čis' techno,grad prljav.:lol:Kasnije su se otvorili Studio i Spark,ne sviđaju mi se.
-Beograd je ranije bio senka Novog Sada po pitanju provoda.I dan-danas volim ići u KPGT(eto me za mesec dana opet),Tube isto nije loš.Radi li još Ander?Tamo je bilo jezivo.:ok:
-Novi Sad-omiljeni grad,omiljena party destinacija,omiljena publika,super organizacije...Bruka!Crna kuća i Route 66 su barem za mene nova mesta,Fabriku još nisam posetio al' možda banem za mesec dana.Ono što je meni ostalo u naj,naj,najlepšem sećanju su žurke na Gradilištu i u Amneziji.To da nisam doživeo kajao bi se,uuuu...Tada je bilo opušteno skroz,nije bilo n**rkanih ni zalutalih,veselo skroz.Za ovu NG sam bio gore i zaprepastio se jer to nije onaj NS koji sam ostavio pre 4 godine.
-Subotica:LIFKA!Doc.smash bi valjda mogao da potvrdi koliko je to mesto pro a i bilo koji stariji rejver.Švajcarska preciznost svega.Uhvatio sam sam kraj tog kluba,nažalost više od 5 godina je zatvoren.Čuo sam da se sada zove Code,ne znam,nisam bio.
-Najlepše za kraj-KRALJEVO!Dom društvenih je bio hram!Odličan prostor,odlični izvođači,dobra organizacija,opušteno gledaš svitanje...Ludilo!Tu sam i počeo da izlazim,sve je krenulo odatle.Faraon je bio OK mesto u početku dok je gruvao techno i psy,kasnije je postao fight magnet.Klub Red je bio u redu.:lol:Tamo je nastala ona moja slika sa dugom kosom i ortacima što vrte,ako se neko seća...Ono gde izgledam matoro.:lol:Najviše DJ-eva sam upoznao tu.Klub M je bio žešći underground u pravom smislu,obožavao sam to mesto.WC je imao neki kosi zid na koji sam se uvek naslanjao glavom dok šoram.:lol:I spiralne stepenice koje su vodile u podrum gde je klub,koliko sam puta nja njima ljuljnuo,uffff...Celo mesto je imalo brutalne grafite.Prvi nastup za širu publiku sam izveo baš tu,kao uvertira našem poznatom DJ-u Dejanu Milićeviću.Bilo je totalno neplanirano,Džoni Radičević kao jedan od organizatora mi je prišao i rekao:"E,Gaju se piša,ae 'vamo da vrtiš pa počinje Deki".Stao sam onako zbunjen za pult i u frci gledao na Gajov laptop i miksetu,uzeo slušalice,udahnuo duboko...Lagani scratch i prelaz između traka je bio spreman.Odvrnuo do daske i sve je bilo do jaja,masa je vrištala,meni je bilo super,sve,sve,sve...20 minuta uživanja za pultom a onda još veći raj kada sam sišao u publiku,p**ke prilaze same...VRH!Sa Dekijem sam pre toga cugao za šankom a da uopšte nisam provalio ko je.:rumenko:Urban je bio još jedan OK klub ali ipak rezervisan za one sa dubljim džepom,kao i danas njegov naslednik"Sotto Sopra".Hala sportova je bila rezervisana za velike žurke,pravi sam srećnik bio što sam mogao blejati po backstage-u jer je uvek bilo krcato.Današnjim klincima da pomeneš te klubove ne bi znali ni da postoje...E,da,bio je pre i Kristijan,dobar punk klub.

Sve napisano sam obišao i doživeo kao maloletan.Drugi deo sledi kasnije,žurim.

Mislim da samo ograničena osoba smatra da je više poživela i videla od one pored. Kako mrzim te priče "Eh da ti znaš šta sam ja sve video", to nikad od pametnog čoveka neće doći.
Ako sam video nešto što drugi nisu videli, to je hiljadu mojih svršavanja

+

prvo sam hteo da pitam do kolko godina se kvalifikujemo za tinejdžere
onda vidim da se svi smatraju tinejdžerima ili ne gledaju gde su teme

Tako treba, Ćomi. Svaka ti čast kad si i popamtio sve to. :lol: Vrhunski si se provodio, moram priznati. :p
Da...Crnjak je što od kako sam punoletan malo sam šta video novo,ne zato što sam utanjio s kešom već što ništa novo nema.Nasuprot,pola klubova koje sam nabrojao više ne radi a ja se sada uglavnom ponavljam.Odem u Banju na LoveFest(tradicionalno,ove godine će mi biti 7.put zaredom da sam tamo),odem do KPGT-a i kad u'vatim priliku banem u Novi Sad na žurke HNS-a.Senta mi je jedini neistraženi gradić na listi želja a od inostranstva već duže planiram Bugarsku i Mađarsku,kad bude keša.

Svašta mi se dešavalo u tih nekoliko godina,zaista ima kul pričica.
-Nastupao sam u Negotinu na splavu koji nije imao nikakvu ogradu i samo gledaš kada će neko ili nešto da bućne u Dunav.:lol:
-U povratku iz Novog Sada sa dočeka 2009.u autobusu smo imali Albance i par Pakistanaca(?!)koji su ušli u BG-u,cela ekipa je bila jako nekulturna al' ajd' da ne generalizujem.
-U Užicu sam gledao kako ljudi unose hors dok ih pretresa žandarmerija.
-Prvi put kada sam išao u KPGT izgubio sam se totalno na Hipodromu(BTW,deluje jezivo)i rešio da se peške vratim jednu stanicu.Kako je gradilište za onaj most već uveliko napredovalo morao sam ići po sred magistrale i jeza te u'vati kad gledaš kako kolca tik uz tebe prolaze barem 80 na sat.
-Po povratku iz Užica jednom nam je riknuo bus blizu Čačka.Početak januara,zima dumreš,6 ujutru,od magle ne vidiš ni 'de si,bus stoji na sred puta i ne mogu da ga poprave,zovu sledeći da dođe iz Kragujevca,haos...Pitam vozača koliko bi mi trebalo do Čačka da krenem peške-kaže 20 minuta,OK.Izađem iz busa i u magli provalim da me kola zaobilaze sa obe strane.:eek:Pretrčim tu nekako i nađem skretanje za Čačak,kontam u sebi 20-ak minuta šetnje,laganica...Brate,šetam skoro sat vremena i kako se magla razilazila provalim u daljini ogromni dimnjak(valjda Slobodin,nek' me neko ispravi ako grešim).Ništa,ubrzam tu i svako malo se okrećem u nadi da će naići bus,ma kakvi...U grad sam stigao oko 8-8:30h.
-Nakon famozne žurke u M-u 'de sam nastupao 1.put iskulirao sam sa nekim matorim narko dilerom,OK lik.Ispostavi se da živi u mom kraju i ponudi da me odbaci,tu mu bio auto blizu.Da ne bi ispao p**kurina pristanem i sve prođe super al' možete zamisliti koliko sam se odsekao tokom vožnje kao 14-ogodišnjak.:lol:

Priču o tome kako je biti poznat ću iskucati kada budem dokon.Puna je bludničenja,uspona i padova,boranije i zvezda...Nije ni fora da odjednom iskucam,post bi bio predugačak i niko ne bi čitao.:lol:

Back