Ono sto je malo njih dozivelo

Bilo je to 1. maj 2013-te uvece.Ja i moj druk kris i jedan ciganin smo se dosadjivali i resismo da idemo na nisavu jer su drugovi kampovali tamo.Moje selo je od nisave jedno 4 km.Mrzelo nas da idemo peske pa on dotera kolica metar sa metar i zakaci na apenca.I tako idemo mi na dole cas na jedan tocak cas na dva tocka.Stizemo mi do mosta da predjemo na drugu stranu nisave i darko(ciganin) daje gas daje gas kao lud.Pocinjemo da se spustamo nis most.Mi mu pricamo koci on ne staje zablokirala kocnica a ispred nas kutinska reka.Ja skocim sa prikolice i moj drug iskoci a darko se zabije motorom u kamenje
kutinska-reka-s-lazarevic_02.jpg

Tu gde ima najvise zemlje bilo je neko kamenje i to nas je sprecilo da upadnemo u reku.Inace reka je tad bila mozda 20cm a ovde je jedno 2,5 metra.

Sto je najveca fora isli smo nocu pa je ovaj ciganin otisao motorom kuci,a ja i kris peske idemo i pricamo o nekom liku sto je pobegao iz zatvora i siluje sve zivo.A tih 4 km nema nigde osvetljenja idemo mi nagore prema selu i ja vidim nesto svetlucka u daljini ko da neko pali cigaru.Kris krene levo on levo Kris desno on desno.Kaze meni on ako naleti razmavaj ga sa pesnice i bezimo.Brate tad sam se ukenjao kao nikad kad ono to bio onaj ciga sto nas vozio.

Bio sam na TV-u u krupnom planu, kadru sta li (ono preko celog ekrana, nznm kako se tacno kaze), kad sam imao jedno pa mozda 9 godina. Snimali me, jer sam bio najmladji na turniru - igrao sam sa starijima neki turnir u sahu i izvuko sam remi od nekog zahebanog lika, a bila je mnogo nezgodna pozicija.

Secam se prilazi mi cale i kaze - to se predaje, nemoj vise da igras, a ja poludeo - kad mi neko kaze da treba da se predam dodje mi da ga zveknem u vugla. I na kraju izvucem remi samo sa kraljem, a ovaj je imao bar dve figure i par pesaka kolko se secam - dobijenu partiju u svakom slucaju. Mnogo sam zaheban he he. :)

Baba nije verovala kad me videla na TV pa zvala da pita da li joj se ucinilo ili sam stvarno to bio ja.

Edit: Ustvari, imao sam manje od 9 godina, ali sam vec bio posao u skolu - znaci 7 ili 8.

PS: A danas blejim na Krsti 24/7 i to sam jos poceo na ovom najkompromitovanijem pedefu (posle politike xD) da postujem. Hbt, sta ti je zivot. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back