ONLINE PETICIJA ZA ZABRANU TURBOFOLKA

Ukidanje folka?

• Za

• Protiv

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*BILJA*:
Jeste stara garda, ali, valja:

Zivot tuznu je napravio pricu
sad sam sama ja ostala u njoj
a svi kazu da prica o mladicu
samo laz je jer on nije moj

I lutam sad po svetu tom
a ne znam dom gde zivi on

Na mom putu je stanica daleka
tako sama ja necu naci nju
pa i onaj sto kaze da me ceka
nikad nije ni dolazio tu

I lutam sad po svetu tom
a ne znam dom gde zivi on

Jedna zvjezda sa neba vec je pala
jedna ljubav je umrla sa njom
samo suza na obrazu je sjala
kao spomen vjerovanju mom

I lutam sad po svetu tom
a ne znam dom gde zivi on ...

:) 8-)
Биљо, велики поздрав, и хвала што си ме подсетила на ову лепу песму. :D

(Била сам и заборавила да уопште постоји. Сад се "бацам" да је негде нађем на Интернету на и употпуним колекцију. 8-) )

Иначе, на тему...
Већ сам раније рекла:

Забрана... Хм... Као и за већину забрана. Контрапродуктивна.

А ова, конкретно, не видим ни како је изводљива.

Како рекох пре, дакле - постоје друге, много ефикасније, суптилније, (да не кажем - перфидније) методе за потискивање шунда.

Систематске, свеобухватне акције, програми. Почев од - ДРЖАВЕ. Јер она је најбитнија у томе.

Али, само ако постоји - добра воља за то.

На жалост, не видим је у довољној мери.

(Свесни + ненамерни немар за многе праве вредности, и национална добра, и ето... :sad: )

Ha-Nocri:
Ti znas okle sam ja. Ti ces meni da kazes koja je moja drzava. Ahh... jadosti :evil:

Безмозговићу, ако си ЗА демократију - онда не можеш да пропагираш ЗАБРАЊИВАЊЕ... пази који си ти ментол, са једне стране промовишеш педере и њихову "слободу различитости" - а са друге стране заговараш ЗАБРАНУ МУЗИКЕ КОЈА ТИ НИЈЕ ПО ВОЉИ...... :roll: :roll: :roll: ко је овде опаљен у главу ???

eremita:
Безмозговићу, ако си ЗА демократију - онда не можеш да пропагираш ЗАБРАЊИВАЊЕ... пази који си ти ментол, са једне стране промовишеш педере и њихову "слободу различитости" - а са друге стране заговараш ЗАБРАНУ МУЗИКЕ КОЈА ТИ НИЈЕ ПО ВОЉИ...... :roll: :roll: :roll: ко је овде опаљен у главу ???

Vidi Mito, čovek se radja kao *****, a sponzoruša i kriminalac se postaje. U tome je razlika, drastična.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back