Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Vidis kako nemas pojma, a meni kazes da lupamblockhead:Ne lupaj gluposti.Tamo je najvise fasista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis kako nemas pojma, a meni kazes da lupamblockhead:Ne lupaj gluposti.Tamo je najvise fasista.
Биљо, велики поздрав, и хвала што си ме подсетила на ову лепу песму.*BILJA*:Jeste stara garda, ali, valja:
Zivot tuznu je napravio pricu
sad sam sama ja ostala u njoj
a svi kazu da prica o mladicu
samo laz je jer on nije moj
I lutam sad po svetu tom
a ne znam dom gde zivi on
Na mom putu je stanica daleka
tako sama ja necu naci nju
pa i onaj sto kaze da me ceka
nikad nije ni dolazio tu
I lutam sad po svetu tom
a ne znam dom gde zivi on
Jedna zvjezda sa neba vec je pala
jedna ljubav je umrla sa njom
samo suza na obrazu je sjala
kao spomen vjerovanju mom
I lutam sad po svetu tom
a ne znam dom gde zivi on ...
8-)
Ha-Nocri:Pa nije bas tako. Zabranjen je svaki oblik fasizma u Nemackoj recimo i sada tamo ima najmanje (uprocentima) fasista. Sve lose, sto unistava jedno drustvo, mora da se zabrani.
eremita:Глупи фашисто !
eremita:Глупи фашисто !

Ha-Nocri:
Ko mi kaze da sam glup. Veruj mi, nije me uvredilo. A tek da sam fasita
Znas li ti jos koji tako dobar vic Duli?
Ti znas okle sam ja. Ti ces meni da kazes koja je moja drzava. Ahh... jadostieremita:Иди ти па ЗАБРАЊУЈ у својој матичној држави - а не у Србији !

Ha-Nocri:Ti znas okle sam ja. Ti ces meni da kazes koja je moja drzava. Ahh... jadosti![]()
Znam, vec sam se navikao. Al' to govori o njimaBG1109:Pa čim nisi radikal/SPS/DSS nisi iz Srbije, to je ovde tako. Jbg.
Ha-Nocri:Znam, vec sam se navikao. Al' to govori o njima![]()
BG1109:A još ako si LDP, onda si definitivno nemački špijun.

Ha-Nocri:Ti znas okle sam ja. Ti ces meni da kazes koja je moja drzava. Ahh... jadosti![]()
eremita:Безмозговићу, ако си ЗА демократију - онда не можеш да пропагираш ЗАБРАЊИВАЊЕ... пази који си ти ментол, са једне стране промовишеш педере и њихову "слободу различитости" - а са друге стране заговараш ЗАБРАНУ МУЗИКЕ КОЈА ТИ НИЈЕ ПО ВОЉИ......![]()
![]()
ко је овде опаљен у главу ???