Online kuckanje u pp

Не. Нити желим улазити са неким у контакт, ја гледам овај форум као размењивање мишљења, нешто да научимо једни од других и тако даље.
Али пре пар дана сам имао поруку од неке жене која је тражила од мене неки љубавни савет у вези свог дечка који је запоставља (њене рећи). Нећу да ме погрешно схватите, али ја овде нисам да слушам туђе проблеме или да их не дај Боже решавам ... Сви ми имамо своје проблеме, а не морам још слушати туђе. Ја овде пишем кад ми се пише, шта желим да пишем, на коју тему желим да пишем...

Nije loše upoznavati se i družiti se online sa ljudima, samo je bitno da virtuelni svet ne zameni pravi. Ipak, kontakt uživo sa ljudima je neprocenjiv. I ja volim kuckanje ponekad, upoznao sam razne ljude, mnogi putem interneta pokažu pravo lice, neki se foliraju, ima i sjajnih ljudi i psihopata. Tako da po tom pitanju nisam isključiv.

Virtuelnost ima duboke korene... Mašta, umetnost, religije... Čovek je, od svojih početaka, i u virtuelnom svetu... Temelj virtuelnosti je mašta, a bez mašte mnogo toga danas ne bi bilo...Pre prvog koplja sa kamenim šiljkom, bačenog na životinju da bi se ljudi prehranili, taj "lov" je neko ranije video u mašti, u mašti je video i kameni vrh na drvenom prutu... Pre nego što je Ana Karenjina skočila pod voz u romanu, skočila je pod voz u mašti Lava Nikolajeviča... U razvoju civilizacije virtuelnost je "priča" prvog reda.

Проблем је ако се дописују две особе различитог пола, једна порука између њих је океј, али више од три поруке прерасту у емотивну везу. А и сам циљ тог првог корака (прве поруке) је био ступање у контакт. Жене ће вероватно то боље схватити, знају да просечан мушкарац ће прво покушати жени бити љубавник, а ако то није могуће онда ће покушати да јој буде пријатељ (али то не значи да и даље неће покушавати да буде њен љубавник).

Back