onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno??? pa to bi bilo ekstra superkarafrandželistikhespijalidoušes, nemam s njima nikakvog iskustva tako da ne znam, a da znaš da ću da pitam kad budem zvala za termin sad posle kontrole, ionako mi rekla sestra da zovem da se raspitam pa ću usput i to pitati a i da li imaju wi fi instaliran....nosim lap sasobom, juče mi drugarica ubacila silu serija i filmova, slušalice od moba mogu i na lap da se kače, tako da sam tehnički obezbeđena protiv dosade :D

...ne znam zasto ne bi moglo, ako ti bude termin tog snimanja bas tad pa nece valjda da dozvole da to propadne ne ides ti na frizuru pa mozes kad hoces...pitaj, sve pitaj sto te
zanima, nemoj da se ustrucavas uopste...

e od scintigrafije nema ništa izgleda, nisu im se sa KCS-a javili, verovatno su prebukirani i ne može se brzo zakazati tako da do kontrole ništa od toga,
rekla mi je da ako se bolovi pojačaju ili se ne osećam dobro da dođem pa će me primiti u bolnicu, još mi je rekla da ne mrdam nigde, da mirujem,
baš joj hvala na trudu, svašta nešto mi je još rekla ali da ne davim nije ni bitno, sad znam šta mi je za dalje, kukanje stop, tri put ura za malu docku :heart:

..pa dobro bice kad bude, ja ne znam idu li svi na scintigrafiju pre ugradjivanja stenta, nisam nikad pitala ove moje..ali mislim da oni mogu i bez toga....samo se ne nerviraj
jer stres je najgori za sve, a narocito za srce...i ne zamaraj se koliko god je to moguce....ajd polako sve ce se to srediti...

pojma nemam, pa za prvi put im nije trebalo ništa, samo su ugurali žice i balone tamo gde treba, ovo mi prvi infarkt, ček da uđem u štos,
ne nerviram se uopšte, mrtva sam ladna, samo mi je bilo važno da mi se ništa ne preklopi u terminima, sad mogu kako hoće, idemo redno
ne znam jesam li ti rekla da je sve ovo gnjavež ( a la Poznavaoc i njegovo o globalnom otopljavanju) :zcepanje:

pojma nemam, pa za prvi put im nije trebalo ništa, samo su ugurali žice i balone tamo gde treba, ovo mi prvi infarkt, ček da uđem u štos,
ne nerviram se uopšte, mrtva sam ladna, samo mi je bilo važno da mi se ništa ne preklopi u terminima, sad mogu kako hoće, idemo redno
ne znam jesam li ti rekla da je sve ovo gnjavež ( a la Poznavaoc i njegovo o globalnom otopljavanju) :zcepanje:

...jesi, jesi :lol:

...one nisu imale infarkt ni jedna,ali su obe bile u predinfarktnom stanju i obema su ubacili to sve sto i tebi...

Tu sam ja, citam vas redovno, vidim da se ne pise kao nekad! :) Uskoro ce ova tema pod kljuc, jer prelazi 20000 poruka.

Dobro sam, ova dva dana mama i ja slavili rodjendane, ucim uglavnom,... Moracu da cimam Sofi za konsultacije za patologiju :hahaha:

..e pa super neka vam je srecan rodjendan oboma, da ste zdravi i srecni :ok: uci i treba, ko ce nas leciti ako ni ti ne naucis to kao neki, ne moze ni Sofka sve sama :heart:

O ljudi moji ja sam zaboravila kako se ovde kucka. Pogotovo preko telefona. Iskucala sam rat i mir i kada sam htela da ispravim nesto izbrisalo se. Sreca pa sam slikala. "Sreca" ako uspem da se setim kako se stavlja slika. Kreten. Idem na komp pa ako uspem eto mene opet. Ljubim vaaaaaas

Pozdrav dragi moji znani i ne znani. nije me bilo ovde dugooooo. Celo popodne pokusavam da izcitam vase pisanije oci su mi ispale mada i nije bilo poruka kao nekadaaaaa. Danas je za mene poseban dan pa pozelih da to podelim sa vama. Vama sa kojima sam provela dane i dane kuckajuci u najtezim svojim ali i vasim trenutcima. Setih se nase Lilihip. Mada se nje setim skoro svaki dan jer sam posle njene smrti njen nik postavila kao svoju louzniku na nekim meni bitnim mestima. Elem da se vratimo lepim vestima. Danas je tacno 10 godina od moje poslednje operacije (bilo ih je 3 za one koji me ne znaju). Sa stanovista lekara ja sam zdrava zena :zcepanje::zcepanje::zcepanje: ne znaju oni da sam ja jos pre 10 godina odlucila da budem zdrava i da je dosta melanoma metastaza i ostalih sranja. Ljubim ja vas sve :heart::heart::heart::heart::heart:

Pozdrav dragi moji znani i ne znani. nije me bilo ovde dugooooo. Celo popodne pokusavam da izcitam vase pisanije oci su mi ispale mada i nije bilo poruka kao nekadaaaaa. Danas je za mene poseban dan pa pozelih da to podelim sa vama. Vama sa kojima sam provela dane i dane kuckajuci u najtezim svojim ali i vasim trenutcima. Setih se nase Lilihip. Mada se nje setim skoro svaki dan jer sam posle njene smrti njen nik postavila kao svoju louzniku na nekim meni bitnim mestima. Elem da se vratimo lepim vestima. Danas je tacno 10 godina od moje poslednje operacije (bilo ih je 3 za one koji me ne znaju). Sa stanovista lekara ja sam zdrava zena :zcepanje::zcepanje::zcepanje: ne znaju oni da sam ja jos pre 10 godina odlucila da budem zdrava i da je dosta melanoma metastaza i ostalih sranja. Ljubim ja vas sve :heart::heart::heart::heart::heart:

цмокић и теби. наздравила данас за јубиларних десет :D и следећих колико ''оћеш ;)

....e neka si se setila da se javis, nema Nede a ja nemam nikakav kontakt sa njom, nista ne znam sta se desava ni gde je ona :(

..ti si dobro nadam se :)

чула сам да се госпа Неда бања,и немо' да бринеш ;)
зовем је сутра па јавим јел задовољна третманом :lol:

ма добро сам ти ја, пу да не урекнем.
мало ме зезуцка мајстор, никако да улови времена.
пумпи за грејање је истекао рок, и треба нова.
поодвртао је неке вентиле па сад нису сви радијатори у функцији,
ал није лоше обзиром да напољу није јако хладно.

ејј, поздрв свима од Неде, чуле смо се вечерас.
нема примедби на третман, све је ок и тамо је још две недеље.

није понела своје сокоћало па ће се одмара од нета :lol:

ејј, поздрв свима од Неде, чуле смо се вечерас.
нема примедби на третман, све је ок и тамо је још две недеље.

није понела своје сокоћало па ће се одмара од нета :lol:
Hvala, uzvrati kad se opet cujete. Kazi joj da nedostaje ovde,,ali da ce to nadoknaditi,,samo da bude dobro [emoji173]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back