a sinoć sam imala epizodu sa visokim pritiskom, otišao preko 200, pa bilahitna, pa me opet izbockali, nakljukali tabletama i jutros opet visok, e onda ja okrenem ovu moju opštu i sve joj ispričam pa mi ona dadozvolu da pijemkatopil i lasix pa se nekako držim, uopšte mi nije dobro odredio lekove za pritisak u bolnici, samo za srce, borim se s tim od izlaska, u ponedeljak bože zdravlja odoh ja kod njega na konsultacije, ne mogu da čekam mesec dana, a i da se raspitam za scintigrafiju šta se tu dešava, sve ću ih podavim lude, oće da me ubiju
kolonoskopija jeste neprijatna, ali veruj mi na reč da je bronhoskopija mnogo gora, gurne cevku u bronh glavni pa šeta levo desno i ja treba još i da dišem dok mi oči iskaču od davljenja, možešdatražišanesteziju ktotalnu koliko znam, oni to ne vole jer imajuviše poslaoko pacijenta,al to nije tvoja briga...probaj da se dokopaš toga...i drži se mladogdoktora,dok su mladi i sveži brinu o svemu i sve ih zanima, kad omatore i oguglaju na sve imaš ono čudo kao što je moja opšta
- - - - - - - - - -
telenorov mobilni net? pa da znaš, sad sam se setila, ima i ova moja drugarica, već mije davala, radi na dopunu, ako njoj bude trebao zbog posla obratiću se tebi, srce si

može ćaskanje,može poseta, ja išla kod sestre po podne pa pile kafu napolju, sedele satima, kad se završi sa terapijom onda si slobodan, ona je ludača bežala u grad sa sve inv kolicima

moja seka je poseban slučaj