onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam i stidim se sto sam neupucena...Nedo, sta se desilo bre covece?
Trosna srcka zaje6ava?
Bravo Afro :konfete:
Sofija i Likilee, vi ste nasle da kukate na kilograme?? Tisina bre tamo !!
Ljudi pozdravljam vas sve, drzite se i budite mi dobri :heart:

rekoh li ja da ću se dokopati penzije na ovaj ili onaj način, e pa ovaj se pokazao brži i delotvorniji :mrgreen:
a pošto sam ja osvedočeni baksuz pre ću da mrem nego da mi je daju, al dobro, probali ne skitali :zcepanje:
čuvaj se ti tamo i pazi na sebe nemoj da me nerviraš, sad sam zaštićena k'o beli medved :heart:

Hvala draga, kako si ti, jel se saniralo ono sa besikom?

Navrati po nekad :heart: nemoj da nas zaboravljas nije fer :)

Dobro sam ja, besika problem je proslost :ok:
Ne zaboravljam nego kuci nemam pristup kompu a na tel mi je tesko, ovde na poslu retko kad mogu da ubodem da moze da se izadje na forum,ma bezveze..
Drago mi je da si dobro, samo napred z;)

- - - - - - - - - -

rekoh li ja da ću se dokopati penzije na ovaj ili onaj način, e pa ovaj se pokazao brži i delotvorniji :mrgreen:
a pošto sam ja osvedočeni baksuz pre ću da mrem nego da mi je daju, al dobro, probali ne skitali :zcepanje:
čuvaj se ti tamo i pazi na sebe nemoj da me nerviraš, sad sam zaštićena k'o beli medved :heart:

Ma drzi se zeno i ne zaje6avaj, bas sam se izbedacila kad sam procitala.
A penzija je uvek na dugackom stapu, nista mi ne pricaj, mozes mecku da rodis dok je dobijes,svi imaju neki problem uglavnom, nikome ne ide glatko i po propisu..ma sve mi je jasno.
Jesi li sad ok? Treba li ti sta? ima li koga da ti pomogne?

- - - - - - - - - -

Inace ja se spremam za kontrolu u aprilu, pocecu sa pregledima u martu..prodje godinu dana dok si reko seks!

Citam i stidim se sto sam neupucena...Nedo, sta se desilo bre covece?
Trosna srcka zaje6ava?
Bravo Afro :konfete:
Sofija i Likilee, vi ste nasle da kukate na kilograme?? Tisina bre tamo !!
Ljudi pozdravljam vas sve, drzite se i budite mi dobri :heart:

ћаоо мила :cmok2:

необавештена си, а ниси добро ни разумела.
дискретно сам саветовала веџбање за одржавање мишићне масе;):zcepanje:

O pa tu sam ekspert, pitajte slobodno... z:lol:

па знам бре, зато сам и написала, ал џаба.
код Афро неактивност не производи исти ефекат к'о код мене:confused:
или је била преактивна пре овог период па још делује :zcepanje:
неће да поппизди, добре је воље;)

- - - - - - - - - -

нема нам Рајке дуго, баш чудно,
а тек оне тортице, ни да вирне :think:

Dobro sam ja, besika problem je proslost :ok:
Ne zaboravljam nego kuci nemam pristup kompu a na tel mi je tesko, ovde na poslu retko kad mogu da ubodem da moze da se izadje na forum,ma bezveze..
Drago mi je da si dobro, samo napred z;)

- - - - - - - - - -

Ma drzi se zeno i ne zaje6avaj, bas sam se izbedacila kad sam procitala.
A penzija je uvek na dugackom stapu, nista mi ne pricaj, mozes mecku da rodis dok je dobijes,svi imaju neki problem uglavnom, nikome ne ide glatko i po propisu..ma sve mi je jasno.
Jesi li sad ok? Treba li ti sta? ima li koga da ti pomogne?

- - - - - - - - - -

Inace ja se spremam za kontrolu u aprilu, pocecu sa pregledima u martu..prodje godinu dana dok si reko seks!

bivši žmu se angažovao i Sofka mi je u bolnici bila kao med na ranu, ona me dva put dnevno obilazila, nadobijala sam se kuvane hrane, pa vadim kad mi nije dan da sama spremam,.inače ja odem do radnje po osnovno, a na pijac neću skoro, to mi je još uvek previše.....ovo nije još gotovo jer i levu stranu treba da odčepim, 100% je zatvorena pa skoro ni ne radi, al to posle još nekog pregleda i kontrole, taman ću da stanem na noge pa opet sve iz početka, samo ovaj put bez infarkta, bar se nadam....predložio me je onaj doca iz bolnice za invalidsku komisiju,zato se ja i derem da ću se dokopati penzije, ali nisam nešto uverena, videćemo kako će sve to izaći. hebiga Bikice gde je tanko tu se i kida, moje srce puklo odavno, sad su sve dronjci ostali pa landaraju levo desno, samo smetam na ovom svetu

Neeeeeeeeeee..Nedo, sad ces imati novo,turbo srce, ovaj remont ce ti malo popraviti dronjke, nemoj tako.
Hvala Bogu da si okruzena prijateljima pa nek je to i bivsi z:lol:
Ne daj se draga, moramo da se vidimo kad se ovo vreme prolepsa, da se malo istorocemo.. z:p
Ljubim ja tebe :heart::heart:

- - - - - - - - - -

па знам бре, зато сам и написала, ал џаба.
код Афро неактивност не производи исти ефекат к'о код мене:confused:
или је била преактивна пре овог период па још делује :zcepanje:
неће да поппизди, добре је воље;)

- - - - - - - - - -

нема нам Рајке дуго, баш чудно,
а тек оне тортице, ни да вирне :think:

U svakom slucaju aktivnost vam je potrebna i jednoj i drugoj, nema izlezavanja!!
I proteini !!
Zaje6ite zelenis,mislim samo zelenis, mora da se klopa konkretno!
Akcija bre!!
Za Rajku ne znam ali tortica je u punom gasu i ne stize ni sa mnom da se vidi, nismo se videle mesecima..cule smo se juce
Danas ima kontrolu na onkologiji, cucemo se a nadam se da ce se i ovde javiti sa dobrim rezultatima z:)

ma držim se Bikice, malo se mazim, imam i ja dušu, a možemo piknik da pravimo u Zem parku, dovoljno je veliki a možemo i na Dunav pa uz obalu, sve možemo, samo da grakne proleće....
htela ja danas da odem do ATD-a kod moje pulmološkinje po mišljenje za penziju ali sam odustala, celo jutro me bode po sred grudne kosti, sad sam štrcnula nitro pa ako eksplodiram i bude
veliko buuum da ne brinete, to sam samo ja i mali zemljotres koji ide uz bum :mrgreen:

p.s. samo biste negde landrale, a štrikanje, heklanje, predenje, ko će to :rtfm::mrgreen:

dobih rešenje za banju, u ponedeljak predala, :eek:
ali ovde u Sokobanjskoj da budem 21 dan i sad jane znam gde da idem i šta da radim, valjda kod moje opšte,hm?
al su brzi bre, e žao mi što ne dadoše Nišku da se maknem iz grada malo

...pa jesi sigurna da ces biti ovde, zovi ti pa se sve lepo raspitaj...mozda ipak odes bar do Seltersa....bilo bi fino....

- - - - - - - - - -

...ja isla danas da uzmem uput da idem da zakazem Skener pluca i abdomena....i malo po malo me ubedise da prihvatim da ostanem kod novog mladog doktora
koji preuzima kartoteku moje doktorke...pa kao dobar je, trudi se, bori se, bolje vam je kod njega nego kod neke nervozne doktorke koja vise misli o decijim kontrolnim
nego o pacijntu sta joj prica...i ajde sad neka ostane tako pa cu videti...
...to jedna sestra i jedna doktorka....ajde neka im bude za sad...pa me jos ubedjivale da se kao ne plasim kolonoskopje, kao nije to nista, trt mrt, a ja kad pomislim na
to vec mogu da placem od crnog straha....sta cu, sta cu i kako cu ne znam...a moram ici , jos uvek povremeno osetim na tom mestu da me ako zaboli, vrlo malo i vrlo
kratko ali osetim, a ne bi trebalo uospte....bem mu sve gde me nadje sad i ta muka :sad2:

sigurna, ovde, zvala i pitala i sve dogovorila, to treba da se iskoristi pre 7.04.-og, znači negde posle 10-og marta će me zvati jer sam rekla da imam prvu kontrolu 9-og i da ne smem da je propustim,
sad sam malo bolje razmislila, ostajem u svom gradu, imam bukvalno jedan bus do tamo od mene, tu su mi svi poznati, imam rođake na Autokomandi, 3 nedelje brzo prođu, a bogami ću pitati jel imaju internet,ako nemaju drugarica mi skida gomilu serija i filmova na njen eksterni hard pa će preneti na moj lap pa ću imati šta da gledam, a i vreme u martu može biti lepo, nije tamo toliko loše, plus što će me baciti na najstrožu dijetu
čemu se baš ne radujem ali bolje oni neka se s tim botaju da ja ne mislim, ja ću samo da trčkam i vežbuckam i šetkam, ima mnogo lep park tamo, puno drveća, ima klupe, ima prodavnica, sestra mi je ležala tamo posle aneurizme pa znam kako je spolja, a ja ne idem među šlogirane već među infarktirane pa će biti drugačije, bar se nadam

sigurna, ovde, zvala i pitala i sve dogovorila, to treba da se iskoristi pre 7.04.-og, znači negde posle 10-og marta će me zvati jer sam rekla da imam prvu kontrolu 9-og i da ne smem da je propustim,
sad sam malo bolje razmislila, ostajem u svom gradu, imam bukvalno jedan bus do tamo od mene, tu su mi svi poznati, imam rođake na Autokomandi, 3 nedelje brzo prođu, a bogami ću pitati jel imaju internet,ako nemaju drugarica mi skida gomilu serija i filmova na njen eksterni hard pa će preneti na moj lap pa ću imati šta da gledam, a i vreme u martu može biti lepo, nije tamo toliko loše, plus što će me baciti na najstrožu dijetu
čemu se baš ne radujem ali bolje oni neka se s tim botaju da ja ne mislim, ja ću samo da trčkam i vežbuckam i šetkam, ima mnogo lep park tamo, puno drveća, ima klupe, ima prodavnica, sestra mi je ležala tamo posle aneurizme pa znam kako je spolja, a ja ne idem među šlogirane već među infarktirane pa će biti drugačije, bar se nadam

...e pa super, a mozda ti i neka od nas naleti u posetu pa da sedimo u parku i caskamo....:)
...u pravu si nema da se majes po stanicama i da putujes ne znam kako i cime do tamo, pa ko zna kako je sve to tamo negde organizovano, ovako tu si i da ti nesto zafali lakse je da ti se
doturi nego tamo negde....ja imam onaj USbe za karticu preko Telenra sam je koristila, ako ti sta znaci eto da znas...samo se ubaci kartica...

a sinoć sam imala epizodu sa visokim pritiskom, otišao preko 200, pa bilahitna, pa me opet izbockali, nakljukali tabletama i jutros opet visok, e onda ja okrenem ovu moju opštu i sve joj ispričam pa mi ona dadozvolu da pijemkatopil i lasix pa se nekako držim, uopšte mi nije dobro odredio lekove za pritisak u bolnici, samo za srce, borim se s tim od izlaska, u ponedeljak bože zdravlja odoh ja kod njega na konsultacije, ne mogu da čekam mesec dana, a i da se raspitam za scintigrafiju šta se tu dešava, sve ću ih podavim lude, oće da me ubiju

kolonoskopija jeste neprijatna, ali veruj mi na reč da je bronhoskopija mnogo gora, gurne cevku u bronh glavni pa šeta levo desno i ja treba još i da dišem dok mi oči iskaču od davljenja, možešdatražišanesteziju ktotalnu koliko znam, oni to ne vole jer imajuviše poslaoko pacijenta,al to nije tvoja briga...probaj da se dokopaš toga...i drži se mladogdoktora,dok su mladi i sveži brinu o svemu i sve ih zanima, kad omatore i oguglaju na sve imaš ono čudo kao što je moja opšta

- - - - - - - - - -

...e pa super, a mozda ti i neka od nas naleti u posetu pa da sedimo u parku i caskamo....:)
...u pravu si nema da se majes po stanicama i da putujes ne znam kako i cime do tamo, pa ko zna kako je sve to tamo negde organizovano, ovako tu si i da ti nesto zafali lakse je da ti se
doturi nego tamo negde....ja imam onaj USbe za karticu preko Telenra sam je koristila, ako ti sta znaci eto da znas...samo se ubaci kartica...

telenorov mobilni net? pa da znaš, sad sam se setila, ima i ova moja drugarica, već mije davala, radi na dopunu, ako njoj bude trebao zbog posla obratiću se tebi, srce si :heart:
može ćaskanje,može poseta, ja išla kod sestre po podne pa pile kafu napolju, sedele satima, kad se završi sa terapijom onda si slobodan, ona je ludača bežala u grad sa sve inv kolicima :lol:
moja seka je poseban slučaj :rotf:

a sinoć sam imala epizodu sa visokim pritiskom, otišao preko 200, pa bilahitna, pa me opet izbockali, nakljukali tabletama i jutros opet visok, e onda ja okrenem ovu moju opštu i sve joj ispričam pa mi ona dadozvolu da pijemkatopil i lasix pa se nekako držim, uopšte mi nije dobro odredio lekove za pritisak u bolnici, samo za srce, borim se s tim od izlaska, u ponedeljak bože zdravlja odoh ja kod njega na konsultacije, ne mogu da čekam mesec dana, a i da se raspitam za scintigrafiju šta se tu dešava, sve ću ih podavim lude, oće da me ubiju

kolonoskopija jeste neprijatna, ali veruj mi na reč da je bronhoskopija mnogo gora, gurne cevku u bronh glavni pa šeta levo desno i ja treba još i da dišem dok mi oči iskaču od davljenja, možešdatražišanesteziju ktotalnu koliko znam, oni to ne vole jer imajuviše poslaoko pacijenta,al to nije tvoja briga...probaj da se dokopaš toga...i drži se mladogdoktora,dok su mladi i sveži brinu o svemu i sve ih zanima, kad omatore i oguglaju na sve imaš ono čudo kao što je moja opšta

- - - - - - - - - -

telenorov mobilni net? pa da znaš, sad sam se setila, ima i ova moja drugarica, već mije davala, radi na dopunu, ako njoj bude trebao zbog posla obratiću se tebi, srce si :heart:
može ćaskanje,može poseta, ja išla kod sestre po podne pa pile kafu napolju, sedele satima, kad se završi sa terapijom onda si slobodan, ona je ludača bežala u grad sa sve inv kolicima :lol:
moja seka je poseban slučaj :rotf:

....o bre pa nije se igrati sa tolikim pritiskom, moja majka to ima pa je sprzi ne moze po 3 dana da dodje sebi, ajde ti si mladja ali opet juce si faticki operisana...kako su to propustili tek tako...bzvz..idi
trazi da ti menjaju...i bar izbaci so potpuno ako ti to ista moze olaksati....

....ovaj ja ne koristim ne znam moze li tebi biti od koristi, mozes li da ubacis svoju karticu pa da ga koristis...ako moze javi, meni ne treba ni za sta....

...e pa extra, eto mene sa termosom kafe pa cemo da uzivamo samo da bude lepog vremena....

...:hahaha: pa jeste izgleda cim je to radila malo salabrcnuta :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back