onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Новинари су ти данас најгори шљам. Посебно ти што пишу за жуту штампу.
Колико је то неморалан и ненормалан сој, најбоље говори ово развлачење по новинама којекаквих убистава, силовања...а то о лечењу је посебна прича.
Да постоји одговорност у Србији, многи би одавно грејали кревете по којекаквим казаметима.
Uptavo to mislim.

uze li recepise ženo iz afikastana :D
ovih dana samo igram igrice i mlatim đavole, ne stižem ni da jedem :mrgreen:

...eeee da je meni tako da zaboravim ili ne stignem da jedem, bilo bi savrseno....sve sam sira i sira, jos ce me za kratko biti lakse preskociti
nego zaobici :sad2:

..narucila, u uotrak da dodjem da podignem....eto :P

- - - - - - - - - -

Али сам сигурна да цигар не заборављаш. :lol:

....e ako si joj rekla, ako bas volim :lol:

images

Draga Damo, dugo vec ne pisem na forumu ali ponekad navratim samo zbog tebe, da cujem kako si. " Navijala" sam za tebe i obradovalo me sto si rodila prelepo dete, a jos vise vest da su ti rezultati dobri

Zelim ti da nikad, nikad vise ne budes bolesna, da budes srecna i da uzivas sa svojim cerkicama i muzem

...pojavile se neke promene na nozi, nesto nalik malim plihovima punim krvi, ili krvnim podlivima..mada ovo prvo je priblizniji opis....

...odem danas na Onkologiju da vidim o cemu se radi, nadjem svog radiologa, kaze to nije do sad vidjao....pa da se ne bi smo premisljali sta je
a jos se ispod koze "pipa nesto" on zakaza meni konzilijum u cetvrtak...pa sad sta je i sta ce biti videcemo...

...uglavnom, taman pomislim, e super, nema vise nervoze i sikiracije....ono cvrc....ne moze, mora nesto da cima i kida zivce....

...a vi kako ste, nadam se bolje nego ja....:aha:

...pojavile se neke promene na nozi, nesto nalik malim plihovima punim krvi, ili krvnim podlivima..mada ovo prvo je priblizniji opis....

...odem danas na Onkologiju da vidim o cemu se radi, nadjem svog radiologa, kaze to nije do sad vidjao....pa da se ne bi smo premisljali sta je
a jos se ispod koze "pipa nesto" on zakaza meni konzilijum u cetvrtak...pa sad sta je i sta ce biti videcemo...

...uglavnom, taman pomislim, e super, nema vise nervoze i sikiracije....ono cvrc....ne moze, mora nesto da cima i kida zivce....

...a vi kako ste, nadam se bolje nego ja....:aha:[/QUOTE
Ybga Afro. Kaze covek da to do sada nije video. Ali ako je onkolog pa kaze da nije vidjao do sada tako nesto, to bi za mene, laika,
znacilo da i nema nikakve veze sa bilo kakvom onkologijom.

...a vi kako ste, nadam se bolje nego ja....:aha:[/QUOTE
Ybga Afro. Kaze covek da to do sada nije video. Ali ako je onkolog pa kaze da nije vidjao do sada tako nesto, to bi za mene, laika,
znacilo da i nema nikakve veze sa bilo kakvom onkologijom.

...vidjao, video sve jedno....nisam bas u vinklu pa mi svejedno, valjda se razume sta sam htela reci....

...on jeste onkolog i to dobar, clan je konzilijuma, vrlo je cenjen i covek koji je jako posvecen pacijentima....
..njegov komentar..."ja do sad nisam vidjao takve promene" ne znaci da on ne zna posao, vec da se sa takvim promenama nije sretao, mozda drugi onkolozi jesu,
pa zato ni nece da brza i donosi zakljucke tek tako...vec je covek bez sujete, i priznaje da nesto ne zna, znaci pre svega je ljudsko bice....pa zeli da o tome sta se
ustvari desava zakljucak donese celi tim lekara...gde su i hirurzi i ostali onkolozi, radiolozi, patolozi....

...moze se zaključtiti i tako kako si ti zakljucila, ali to je zato sto em ne poznajes njega kao lekara i ne mozes znati koliko je posvecen pacijentu, koliko se trudi da
svakom od nas vrati osmeh na lice...lekar koji svakom pacijentu zna ime, je retkost verovala ili ne....da ne pricam da sam danas banula kao s neba pala, i da me
je odmah kad sam rekla da imam promene na nozi uveo u ordinaciju...

..ja idem u dz evo 6-ta godina i moja dr jos ima problem sa tim kako se ja ono bese zovem i prezivam...ili bar jedno da je zapamtila do sad....

Ma htela sam da kazem da to nema veze ( po misljenju onkologa) sa tvojom dijagnozom.

...po misljenju onkologa moje stanje je takvo da on ne sme sam da odluci o bilo kakvoj terapiji bez obzira sta mislio, posto nije siguran..a nije sujetan (ne misli da sve zna najbolje) salje me
na konzilijum koji se sastoji od 5 lekara...i koji je merodavniji od njega jednog...a i iskusniji svakako...

Иначе схватила сам, твој сарком је нискоградусни. Зато си добила само зрачење.

Па нема хемије за низак градус. Буди срећна због тога. ;)

И она би требала бити. ;)

...po misljenju onkologa moje stanje je takvo da on ne sme sam da odluci o bilo kakvoj terapiji bez obzira sta mislio, posto nije siguran..a nije sujetan (ne misli da sve zna najbolje) salje me
na konzilijum koji se sastoji od 5 lekara...i koji je merodavniji od njega jednog...a i iskusniji svakako...

е фала богу на таквом доци, сада ће и четвртак, а знам да је теби ко година.
више глава је увек паметније од једне.
јебешга, шта год да напишем све ми блесаво,а блесаво ми и да се болест вратила.
ниси онда имала пликове, крваве подливе па претпостављам да је нешто девето.
јесте да није морало, ал ајд' да ниси без бриге

држим песнице, држ' се и ти :zag:

- - - - - - - - - -

одакле се појавило и ово Софкино:eek:

е фала богу на таквом доци, сада ће и четвртак, а знам да је теби ко година.
више глава је увек паметније од једне.
јебешга, шта год да напишем све ми блесаво,а блесаво ми и да се болест вратила.
ниси онда имала пликове, крваве подливе па претпостављам да је нешто девето.
јесте да није морало, ал ајд' да ниси без бриге

држим песнице, држ' се и ти :zag:

- - - - - - - - - -

одакле се појавило и ово Софкино:eek:

....da i ja tako mislim da je divan doktor zato sto nije sujetan i sto nece da se igra sa mojim zivotom...nego prosto zeli da to pogleda vise njih na tom konzilijumu...ako nista drugo
nece sam biti kriv za losu procenu stanja....
....sve to se pojavilo pre par dana, pre toga je bilo mirno...evo jutros gledam i dalje ima tih plihica, ali nisu onako crveni....nisam mazala nista jer je doca naglasio da to ne radim
dok ovi ne vide...
...ja se nadam da je samo iritirana koza ili alergija ne nesto...ili reakcija na zracnu terapiju, a kazu da je ona dugotrajna i da se u etapama pojavljuje....nemam pojma, al mi malo
frka....videcemo jos malo je do tad...

...a Sofkini postovi ostali od predhodnog citiranja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back