Иначе схватила сам, твој сарком је нискоградусни. Зато си добила само зрачење.
Па нема хемије за низак градус. Буди срећна због тога.
И она би требала бити.![]()
за Афроо

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе схватила сам, твој сарком је нискоградусни. Зато си добила само зрачење.
Па нема хемије за низак градус. Буди срећна због тога.
И она би требала бити.![]()
Hehe ❤за Афроо![]()
Hehe ❤
Inace taj komentar se odnosio bas na ovu poznanicu koja je tad bila jako ljuta sto ne primamo hemo (jer bi svuda u EU i Kanadi primale). Ona ima tu meta na plucima.
Opet nije nam isti sarkom, njen je neko na R kaze jako redak, nikako da zapamtim naziv![]()
Ne znam bas cu je pitati kako se tacno zove. Ona je operisana nesto pre mene na Banjici, a ovamo je isla na zracenje. Hvala Bogu nije u takvom stanju. Zao mi tog deckaTo je ovaj Rhabdomyosarcoma.Redak,jako agresivan,sa vrlo lošom prognozom,gotovo neizlečiv.Taj neki klinac je od njega oboleo,očistio se hemoterapijom i kroz manje od mesec mu se vratilo sa gomilom metafaza i doktori su rekli da je tu kraj,posle mesec je otišo.Ali javlja se kod mladih uglavnom.
Hehe ❤
Inace taj komentar se odnosio bas na ovu poznanicu koja je tad bila jako ljuta sto ne primamo hemo (jer bi svuda u EU i Kanadi primale). Ona ima tu meta na plucima.
Opet nije nam isti sarkom, njen je neko na R kaze jako redak, nikako da zapamtim naziv![]()
Da ona kaze da je tajАко је рабдомиосарком, онда....
Jao dokle idu ovi prevaranti,neka dzukelica od zene s;ere da je odbila hemiju i zracenje za rabdo sarkom i da se izlecila rife aparatom (onaj kod kog se peckas strujom,a puknes par 1000 evra na tu glupost) i doktor je bio zapanjen i sad ima samo kao neku kozmeticku operaciju jer je zdrava i puca od zdravlja
Od tih seratora sOprostenjem mi je muka.Jao dokle idu ovi prevaranti,neka dzukelica od zene s;ere da je odbila hemiju i zracenje za rabdo sarkom i da se izlecila rife aparatom (onaj kod kog se peckas strujom,a puknes par 1000 evra na tu glupost) i doktor je bio zapanjen i sad ima samo kao neku kozmeticku operaciju jer je zdrava i puca od zdravlja
Ja gledam na preskoke pa mozda zato imam takav utisak, a i ne znam koja je njegova, totalno sam neinformisana.Kad im je jutarnji program bio ok, kad svako drugo jutro dodje Vucicevic da baljezga.
ja predlazem da potpisemo peticiju i da odemo da bijemo tog doktora sa jutarnjeg programa...
Slazem se da si trebala, ali mi nisu ni ti ljudi jasni, e ako niko ne zna sta je i kako jedna ciga ce znati....svasta ima.Ко зна да ли је доктор.
Ја нисам могла да верујем да постоје људи који се лажно представљају докторима /медецинарима/, а заврше неки други факултет. И још као деле медицинске савете увијени у обланду озбиљности.
Свега има.
- - - - - - - - - -
А ТВ ће да пусти сваког ко плати.
- - - - - - - - - -
Иначе, пре пар месеци сам имала блиски сусрет са једном Ромкињом, у кругу КЦС, која спопада људе и као ''видовита'' тумачи им судбину.
Замислите једног болесног човека, који је очајан, како лако може да се насанка.
Мртва хладна тражи људима хиљадарке за своја ''провиђења''.
Како сам је нагрдила! Од тад је не видех више. Требала сам и полицију да зовем.
Da. Upravo sam sinoc o tome sa cerkom razgovarala. Ta misica se kaze ljutila na doktore sto su joj rekli da jede normalno. Ona "zna bolje". Reci nemam na te takve tekstove.Posle se pitamo odakle toliki šarlatani i svi sve znaju i leče rak "Nutribuletom", odnosno tim sokićima i listovima kupusa. A što i ne bi kad to ovih dana reklamiraju sve novine pišući o onoj misici koja kaže: "...smatra da je upravo promena u ishrani dovela do toga da na poslednjoj kontroli, na kojoj je bila pre mesec dana, po prvi put posle godinu i po dana borbe dobije pozitivne rezultate." A to što je bila i na zračenju i na hemioterapiji, to nikom ništa. Posle takvih tekstova dođe mi prijateljica i kaže: Vidiš, samo sirova ishrana pomaže, pisalo juče u Blicu.![]()
![]()