Ma sve je to razumljivo i logicno, ali je meni cudno da pitas za neke savete i pises o svojim dilemama, pri tome pominjes samo mesto
na nozi koje se peruta i onda ocekujes odgovore i misljenje koje te zapravo uopste i ne zanima.
Ja sam se ovaj put malo zayebala jer sam stvarno dva sata citala i skapirala da i lekari i sestre takvim pacijentima preporucuju ovaj kantarion,
ti si se lepo zahvalila, ali si sutradan ostisla u apoteku i pitala sta oni savetuju. Sve je to u redu, nije u redu da to ovde i napises jer se recimo
ja sada konkretno osecam kao poslednja zamlata i budala. Mogla si i da precustis svoj uspeh u apoteci.
Sledeci put ti vise niko nece odgovoriti.
Opet se ti i ja ne razumemo, vrlo me zanima sve sto mi neko napise i posavetuje, samo moram opet i sama o tome jos da promislim i odlucim sta cu, a i da popricekam kontrolu pa
da pitam i doktora sta on o tome misli.
Izvini sto si potrosila dva sata na mene i moj problem, ali ja zaista nisam ocekivala da ces to raditi
Kantarion nece sigurno da mi steti, to cekam sad kad odem u CG i dobijem pravi cisti domaci pa cu mazati, i jeste zahvalna sam ti jer sam se i sama pitala da li to smem, pa si ti
napisala da si procitala da se to preporucuje.
Nisi ni zamlata ni budala, daleko bilo, nemoj to tako tragicno da shvatas, ti si bre jedna divna preosetljiva osoba ocigledno, cim te to tako pogadja.
Zasto nebi neko odgovorio na pitanje bilo cije, ne moje,jer uvek neko ima jos neko misljenje. Pa pobogu nismo mi ovde ni na osudjenickoj klupi,ni pod nekom prisilom, dodjemo
zato sto zelimo i pitamo zato sto nas interesuje. Ne znam da li bi se bolje osecala da sam precutala, ali ja jednostavno nisam takva, ako nesto mislim ili sam uradila ja cu to i
reci, jer smatram da je to ljudski, zasto bi krila. I da, mislim da bi to bilo vise ruzno, kao aha, ok, super, hvala, a onda radim nesto trece i cutim, i to je kao sad super, pa nije,
bar po meni nije, meni se cini da je ovo ispravnije, jer je iskreno i istinito:
Eto tako nadam se da smo sad razjasnile,nema potrebe da te ista pogadja toliko. Ni tebe ni bilo koga ovde, kao sto ni mene ne pogadja ako nekom dam neki savet i on se zahvali
a ne uradi tako, pa nije potpisao ugovor sa mnom da ce to tako raditi