onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako sam i ja negde citala da po podne moze da se ode , da se plati ( naravno da nije privatno jer su oni u radnom odnosu na VMA pa i pare
idu bolnici), a cene koje su mene tada zanimale zaista su jako prihvatljive.
Inace nema pravila da li jedna klinika, ambulanta bolja, sve zavisi na kakvog lekara nabasas, u svakom slucaju ( da se vratim na svog veta;))
trebalo bi ici kod matorih dermatologa jer je njihovo iskustvo od neprocenjive vrednosti.

...da, ja ako bi bas morala radje bih platila njima nego nekima kojima su tate otvorile klinike i oni ama bas pojma nemaju ni o cemu, a kobajagi su lekari....e kod tih
nikako ne bi isla....i dan danas vise poverenja imam u drzavne insitucije ma sta mi sami pricali o njima....na kraju kajeva veci je izbor lekara....

:lol: Treću nisam, ali drugu jesam, pre oko 2 nedelje. Imam jos jedan mali ispit koji nije za uslov, pa cu njega u septembru da dajem, eto me u trećoj. :)

Kako si mi ti, Nedo? :)

Društvo se malo osulo, ili se meni čini? :)

fino ti to guraš, samo nastavi....a ja, pa kotrljam se, 'nako starački :D
osuli se kako kad, alergije su čudo :lol:

- - - - - - - - - -

hvala Mik na odgovoru, snaći ćemo se nekako, tako je uvek najbolje :)

...ajde i ovde da pitam....

....mnogo mi se ova noga preruta, ali na na samom mestu operacije i zracenja, vec odozdo, ispod i iza...ako sam jasna i ako me razumete...mazem do operacije
Saljicevim melemom Melop E....ali mi nije jasno odakle sad to, ni da li da menjam pa mazem necim drugiim...mozda neko ulje, neven, badem, ricinus, ne znam
ni sama....

...imate li kakvu ideju sta bi moglo, illi da se drzim Saljica i dalje...?

...ajde i ovde da pitam....

....mnogo mi se ova noga preruta, ali na na samom mestu operacije i zracenja, vec odozdo, ispod i iza...ako sam jasna i ako me razumete...mazem do operacije
Saljicevim melemom Melop E....ali mi nije jasno odakle sad to, ni da li da menjam pa mazem necim drugiim...mozda neko ulje, neven, badem, ricinus, ne znam
ni sama....

...imate li kakvu ideju sta bi moglo, illi da se drzim Saljica i dalje...?

Kremu od nevena svi hvale, probaj to.
Iam neka koja je bas masna, ta bi ti bila dobra. Neki je i sami prave.
Ima raznih recepta ( neki je prave od svinsjke masti i latica nevena).

Kremu od nevena svi hvale, probaj to.
Iam neka koja je bas masna, ta bi ti bila dobra. Neki je i sami prave.
Ima raznih recepta ( neki je prave od svinsjke masti i latica nevena).

.imam cisto nevenovo ulje kojim mazem lice uvece....mozda bi to moglo i na nogu, ustvari moglo bi sigurno, nego je mene strah jer je u toj nozi bilo sto je bilo, pa
posto koza sve povuce, da ne napravim neko cudo...zato i pitam, prosto da cujem misljenje...nemam hrabrosti tek tako da na nju namazem sve ono sto bi ja inace
mazala...

.imam cisto nevenovo ulje kojim mazem lice uvece....mozda bi to moglo i na nogu, ustvari moglo bi sigurno, nego je mene strah jer je u toj nozi bilo sto je bilo, pa
posto koza sve povuce, da ne napravim neko cudo...zato i pitam, prosto da cujem misljenje...nemam hrabrosti tek tako da na nju namazem sve ono sto bi ja inace
mazala...

Ajde Afro, dok ti okom, ja vec skokom:D
Usla sam na neki forum ( onkologija-nemacka) i tamo se svi kunu , a kazu da su imi lekari to savetovali, u kantarion ulje.
Ali ja bih mazala i ovim nevenovim uljem, vazno je da je cisto ulje bez nekih hemikalija, pretpostavljam da je i ono ulje za bebe
takodje u redu.

Ajde Afro, dok ti okom, ja vec skokom:D
Usla sam na neki forum ( onkologija-nemacka) i tamo se svi kunu , a kazu da su imi lekari to savetovali, u kantarion ulje.
Ali ja bih mazala i ovim nevenovim uljem, vazno je da je cisto ulje bez nekih hemikalija, pretpostavljam da je i ono ulje za bebe
takodje u redu.

...bila u apoteci ona tamo farmaceutkinja koja radi, savetovala da uzmem Pantenol mast....evo namazala sam pa cu videti dva, tri dana kako deluje.....secam se da je
hirurg jos kad sam konce vadila rekao Pantenol...
...namazala sam, evo upilo sve...

...bila u apoteci ona tamo farmaceutkinja koja radi, savetovala da uzmem Pantenol mast....evo namazala sam pa cu videti dva, tri dana kako deluje.....secam se da je
hirurg jos kad sam konce vadila rekao Pantenol...
...namazala sam, evo upilo sve...
Da, to je klasika, Pantenol, Bepanten, i ja to koristim za neke sitne ranice, ali ja sam razumela da tebi treba nesto za malo vecu povrsinu na nozi,
a ovo je ipak samo za manju povrsinu. Nego, ako ti je ok koristi to naravno.

Da, to je klasika, Pantenol, Bepanten, i ja to koristim za neke sitne ranice, ali ja sam razumela da tebi treba nesto za malo vecu povrsinu na nozi,
a ovo je ipak samo za manju povrsinu. Nego, ako ti je ok koristi to naravno.

..pa jeste veca povrsina ali sta da se radi, ako se pokaze kao dobro mazacu, nije preskupa,u odnosu na sve ostalo sto se nudi po apotekama, od kojekakvih proizvodjaca, totalno nepoznatih
narocito domacih..sve neke nove firme iskacu..a adresa im je vecinom ili Surcin ili Viline vode...nesto me strah da to stavim na nogu...ipak Pantenol radi Galenika, a ja im i dalje verujem vise
nego ovim novokomponovanim...

..pa jeste veca povrsina ali sta da se radi, ako se pokaze kao dobro mazacu, nije preskupa,u odnosu na sve ostalo sto se nudi po apotekama, od kojekakvih proizvodjaca, totalno nepoznatih
narocito domacih..sve neke nove firme iskacu..a adresa im je vecinom ili Surcin ili Viline vode...nesto me strah da to stavim na nogu...ipak Pantenol radi Galenika, a ja im i dalje verujem vise
nego ovim novokomponovanim...

Ja sam razumela da pitas za neke prirodne preparate, zato se ubih dva sata od guglanja i citanja po nemackim forumima.

Ja sam razumela da pitas za neke prirodne preparate, zato se ubih dva sata od guglanja i citanja po nemackim forumima.

...:heart:

...znas sta, ja sve tako citam i sve bih nesto, a onda me strah da mazem na nogu bilo sta sto nije proslo neke kontrole, jer se plasim da mi to nesto ne znam
ni sama sta ne izazove opet ko zna sta ....i tako, jer koza sve povuce...pa bi se ziva pojela ako bi se ne daj boze vratilo ovo cudo....ovako sam malo mirnija,
da nisam experimentisala sa vec bolesnom nogom...

...:heart:

...znas sta, ja sve tako citam i sve bih nesto, a onda me strah da mazem na nogu bilo sta sto nije proslo neke kontrole, jer se plasim da mi to nesto ne znam
ni sama sta ne izazove opet ko zna sta ....i tako, jer koza sve povuce...pa bi se ziva pojela ako bi se ne daj boze vratilo ovo cudo....ovako sam malo mirnija,
da nisam experimentisala sa vec bolesnom nogom...

Ma sve je to razumljivo i logicno, ali je meni cudno da pitas za neke savete i pises o svojim dilemama, pri tome pominjes samo mesto
na nozi koje se peruta i onda ocekujes odgovore i misljenje koje te zapravo uopste i ne zanima.
Ja sam se ovaj put malo zayebala jer sam stvarno dva sata citala i skapirala da i lekari i sestre takvim pacijentima preporucuju ovaj kantarion,
ti si se lepo zahvalila, ali si sutradan ostisla u apoteku i pitala sta oni savetuju. Sve je to u redu, nije u redu da to ovde i napises jer se recimo
ja sada konkretno osecam kao poslednja zamlata i budala. Mogla si i da precustis svoj uspeh u apoteci.

Sledeci put ti vise niko nece odgovoriti.

Ma sve je to razumljivo i logicno, ali je meni cudno da pitas za neke savete i pises o svojim dilemama, pri tome pominjes samo mesto
na nozi koje se peruta i onda ocekujes odgovore i misljenje koje te zapravo uopste i ne zanima.
Ja sam se ovaj put malo zayebala jer sam stvarno dva sata citala i skapirala da i lekari i sestre takvim pacijentima preporucuju ovaj kantarion,
ti si se lepo zahvalila, ali si sutradan ostisla u apoteku i pitala sta oni savetuju. Sve je to u redu, nije u redu da to ovde i napises jer se recimo
ja sada konkretno osecam kao poslednja zamlata i budala. Mogla si i da precustis svoj uspeh u apoteci.

Sledeci put ti vise niko nece odgovoriti.

Opet se ti i ja ne razumemo, vrlo me zanima sve sto mi neko napise i posavetuje, samo moram opet i sama o tome jos da promislim i odlucim sta cu, a i da popricekam kontrolu pa
da pitam i doktora sta on o tome misli.
Izvini sto si potrosila dva sata na mene i moj problem, ali ja zaista nisam ocekivala da ces to raditi:heart:
Kantarion nece sigurno da mi steti, to cekam sad kad odem u CG i dobijem pravi cisti domaci pa cu mazati, i jeste zahvalna sam ti jer sam se i sama pitala da li to smem, pa si ti
napisala da si procitala da se to preporucuje.
Nisi ni zamlata ni budala, daleko bilo, nemoj to tako tragicno da shvatas, ti si bre jedna divna preosetljiva osoba ocigledno, cim te to tako pogadja.

Zasto nebi neko odgovorio na pitanje bilo cije, ne moje,jer uvek neko ima jos neko misljenje. Pa pobogu nismo mi ovde ni na osudjenickoj klupi,ni pod nekom prisilom, dodjemo
zato sto zelimo i pitamo zato sto nas interesuje. Ne znam da li bi se bolje osecala da sam precutala, ali ja jednostavno nisam takva, ako nesto mislim ili sam uradila ja cu to i
reci, jer smatram da je to ljudski, zasto bi krila. I da, mislim da bi to bilo vise ruzno, kao aha, ok, super, hvala, a onda radim nesto trece i cutim, i to je kao sad super, pa nije,
bar po meni nije, meni se cini da je ovo ispravnije, jer je iskreno i istinito:

Eto tako nadam se da smo sad razjasnile,nema potrebe da te ista pogadja toliko. Ni tebe ni bilo koga ovde, kao sto ni mene ne pogadja ako nekom dam neki savet i on se zahvali
a ne uradi tako, pa nije potpisao ugovor sa mnom da ce to tako raditi :)

Pozdrav i od mene, svima :)
Neko cudo mi je izaslo na nozi, znaci samo da nisam mirna i da se nerviram :(
Sta je, da je, videcu kad se vratim kuci. Evo trudim se da se kao ne nerviram, a da budem iskrena nije mi svejedno.
Valjda nije nista strasno opet, pa nije moguce da sam toliki baksuz, ili mozda jeste :evil: :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back