onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,ali oni kazu da:
Ovo, kako nam je ispričao rođak Milan Milojević, firma nije htela da prepusti porodici, iako su to tražili.

- Nisu nam dali da je sami obučemo, nego su rekli da to moraju oni da urade. Da spuste telo niz stepenice naplatili su skoro 700 dinara. Gde to ima? – pita se Milojević.

E sad i da se vodimo pricom da to mora firma da dradi ipak imaju pravo da izaberu koju ko sto stoji u clanku:

Kako saznajemo, telo može da ostane dva sata na odeljenju, a lekar koji konstatuje smrt dužan je da pita rodbinu da li žele da koriste usluge te firme ili da angažuju drugog pogrebnika.

Sve se mislim kako ih je pitao...

...strasno, sve je komplet strasno da reci nemam....

- - - - - - - - - -

Mislim da sada ovi pogrebni troskovi i ko je kome koliko i sta naplatio nemaju vise veze sa temom.
Doduse nema ni ceo slucaj sa Onkologijom, ali ajde, zapricali smo se malo.

...da....

...veceras setam po parku i videh cak 3 zene koje nose marame, karakteristicne za zene kad ostanu bez kose....nikad to tako nije bilo...:(

Ja reko ovo je mesto za chat i za ostale koji svrate na pdf zdravlje,ko sto svaki pdf ima kafanu ;)

pa i jeste namenjeno za sve vrste ćeretanja u pauzama svega i svačega, nezvanična kafana u koju su svi dobrodošli i zdravi i bolesni ;)

zvanično jeste to kao kafana, ali niko ne dolazi sem Nine i ponekog slučajnog prolaznika,
vodile su se ovde raznorazne rasprave pa što ne bi nastavili u tom tonu :)

O Pančevačkoj bolnici iz prve ruke :) . Bolnica je inače poznata kao vrlo savremena bolnica primerena sadašnjem naprednom stanju u društvu, http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:602853-BRUKA-Bolnica-iz-horor-filmova
Inače, biće i sad posle ove tragedije da je pojeo vuk magarca, kao što se već događalo u Pančevu http://www.blic.rs/vesti/hronika/zavera-ko-je-zaturio-presudu-lekaru-za-smrt-marijane-jojkic/79bj4bl

...veceras setam po parku i videh cak 3 zene koje nose marame, karakteristicne za zene kad ostanu bez kose....nikad to tako nije bilo...:(
A zamisli moj šok kad sam primljena u bolnicu i kada sam, nakon upoznavanja u sobi, shvatila da od 6 žena koje čekaju na istu operaciju nas tri smo bile iz Pančeva. Samo u toj jednoj sobi. Pre nego što sam napustila bolnicu, već je stigla nova Pančevka :(

Poslednja izmena:
O Pančevačkoj bolnici iz prve ruke :) . Bolnica je inače poznata kao vrlo savremena bolnica primerena sadašnjem naprednom stanju u društvu, http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:602853-BRUKA-Bolnica-iz-horor-filmova
Inače, biće i sad posle ove tragedije da je pojeo vuk magarca, kao što se već događalo u Pančevu http://www.blic.rs/vesti/hronika/zavera-ko-je-zaturio-presudu-lekaru-za-smrt-marijane-jojkic/79bj4bl

A zamisli moj šok kad sam primljena u bolnicu i kada sam, nakon upoznavanja u sobi, shvatila da od 6 žena koje čekaju na istu operaciju nas tri smo bile iz Pančeva. Samo u toj jednoj sobi. Pre nego što sam napustila bolnicu, već je stigla nova Pančevka :(

...sa mnom u sobi je bilo nas 5 iz Beograda, jedna iz Sapca i jedna iz N.Pazara....od 80 godina do 34....strasno...

..evo vidim....nego sta bi sa zubom i slobodnim danom, m?

slobodnjak sledeće nedelje, a za zub samo ćuti i pali tamjan da ćuti :lol:

- - - - - - - - - -

deco doktorska treba mi nešto od vas....ko je naj dermatolog u gradu i kako do njega doći? nije za mene ali bih da prosledim dalje jer po meni ovo što vidim neko dobar mora da pogleda, ne sviđa mi se kako to izgleda

- - - - - - - - - -

ćao ćao Peco, kako idu ispiti, jesi ubio treću godinu već :lol:

- - - - - - - - - -

deco doktorska treba mi nešto od vas....ko je naj dermatolog u gradu i kako do njega doći? nije za mene ali bih da prosledim dalje jer po meni ovo što vidim neko dobar mora da pogleda, ne sviđa mi se kako to izgleda

- - - - - - - - - -

Ma nema tu sistema , ja sam sve razumela kada mi je matori vet rekao da je dermatologija obicno sharlatanstvo, a dosla sam kod coveka
da mi leci kuce od koznih bolesti.
Samo kod sto starijeg lekara, dermatologa, taj samo iz iskustva moze da napravi i dijagnozu, ali i da da terapiju.

Sto se zuba gice neka cuti tamo :) odlicno za slobodnjal, red je malo da ides i kud ti hoces ❤
Mislim da je najbolje da se ode na Koznu kliniku,,pritom se kod njih ne zakazuje i ne treba uput, samo zdravstvena knjizica.

to u Dž Vašingtona ne treba ništa, ali oni nisu baš za od koristi, na KC se zakazuje to su mi već rekli ako me nisu slagali

- - - - - - - - - -

Ma nema tu sistema , ja sam sve razumela kada mi je matori vet rekao da je dermatologija obicno sharlatanstvo, a dosla sam kod coveka
da mi leci kuce od koznih bolesti.
Samo kod sto starijeg lekara, dermatologa, taj samo iz iskustva moze da napravi i dijagnozu, ali i da da terapiju.

da znam gde je dobar dijagnostičar ne bih pitala našu dečicu ovde, a to mi treba, da ne bude šarlatan, nije za šalu

Ne znam za veterinare, ali u humanoj medicini je dermatologija daleko od šarlatanstva.
S dermom baš nisam imao previše kontakta van onoga što sam morao, ali mogu da kažem gde bih ja išao da imam nekih problema. Po mom mišljenju na dermatološkoj klinici u KCS rade stručni i zaista posvećeni ljudi. E sad, pitanje je da li možeš da dobiješ uput direktno za njih.
Ako si mislila privatno, to ja nemam pojma zaista.

Ne znam za veterinare, ali u humanoj medicini je dermatologija daleko od šarlatanstva.
S dermom baš nisam imao previše kontakta van onoga što sam morao, ali mogu da kažem gde bih ja išao da imam nekih problema. Po mom mišljenju na dermatološkoj klinici u KCS rade stručni i zaista posvećeni ljudi. E sad, pitanje je da li možeš da dobiješ uput direktno za njih.
Ako si mislila privatno, to ja nemam pojma zaista.

Ma to je bila mala shala, to je jako komplikovana grana medicine , otuda je i postavljanje dijagnoze dugotrajan proces.
A nekada i nema dijagnoze.

Ja za neke komplikovane stvari ne bih isla u privatne prakse gledala bih da nekako stignem na kliniku.
Zar nema na VMA dermatologa koji u nekim popodnevnim casovima rade i privatno?

to u Dž Vašingtona ne treba ništa, ali oni nisu baš za od koristi, na KC se zakazuje to su mi već rekli ako me nisu slagali

- - - - - - - - - -

da znam gde je dobar dijagnostičar ne bih pitala našu dečicu ovde, a to mi treba, da ne bude šarlatan, nije za šalu

...moja prijateljica ide kod njih i hvalai ih samo tako.....znaci iskustva su razlicita kao i za mnogo toga....

- - - - - - - - - -

Ma to je bila mala shala, to je jako komplikovana grana medicine , otuda je i postavljanje dijagnoze dugotrajan proces.
A nekada i nema dijagnoze.

Ja za neke komplikovane stvari ne bih isla u privatne prakse gledala bih da nekako stignem na kliniku.
Zar nema na VMA dermatologa koji u nekim popodnevnim casovima rade i privatno?

...ne rade oni popodne privatno, vec rade za gradjanstvo uz uput i zakazan pregled, ali ima i opcija ko nece da ceka na zakazano, moze odma ali da plati,
i puno su jeftiniji nego ostali privatnici.....bar duplo od prilike...tako kazu, a i kad sam zvala da pitam jednom za vene bilo je recimo oko 3.000 pregled i misljenje lekara
specijaliste, vaskularnog hirurga...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

:lol: Treću nisam, ali drugu jesam, pre oko 2 nedelje. Imam jos jedan mali ispit koji nije za uslov, pa cu njega u septembru da dajem, eto me u trećoj. :)

Kako si mi ti, Nedo? :)

Društvo se malo osulo, ili se meni čini? :)

- - - - - - - - - -

...eejj pa gde si ti, bas te dugo nije bilo....

Čitam vas ja ponekad, malo ređe pišem. Obaveze, obaveze... :) Kako si ti, Afro?

:lol: Treću nisam, ali drugu jesam, pre oko 2 nedelje. Imam jos jedan mali ispit koji nije za uslov, pa cu njega u septembru da dajem, eto me u trećoj. :)

Kako si mi ti, Nedo? :)

Društvo se malo osulo, ili se meni čini? :)

- - - - - - - - - -

Čitam vas ja ponekad, malo ređe pišem. Obaveze, obaveze... :) Kako si ti, Afro?

...pa prvo da cestitam, bravo eto tebe u trecoj....lepo samo tako nastavi :super:

..hvala, nije lose, malo me muci ova noga, ne mogu da hodam kako bi htela, ali dobro je sto mogu da hodam, pa valjda jednom dodjem ponovo na svoje,
verovatno ce to nekad biti, ne znam ni sama...videcemo....jedino vazno je da se tumor ne vrati...ostalo kako bude, bude...prihvaticu to kao neminovnost..

..da sve je manje tema posecena....steta...

...moja prijateljica ide kod njih i hvalai ih samo tako.....znaci iskustva su razlicita kao i za mnogo toga....

- - - - - - - - - -

...ne rade oni popodne privatno, vec rade za gradjanstvo uz uput i zakazan pregled, ali ima i opcija ko nece da ceka na zakazano, moze odma ali da plati,
i puno su jeftiniji nego ostali privatnici.....bar duplo od prilike...tako kazu, a i kad sam zvala da pitam jednom za vene bilo je recimo oko 3.000 pregled i misljenje lekara
specijaliste, vaskularnog hirurga...
Tako sam i ja negde citala da po podne moze da se ode , da se plati ( naravno da nije privatno jer su oni u radnom odnosu na VMA pa i pare
idu bolnici), a cene koje su mene tada zanimale zaista su jako prihvatljive.
Inace nema pravila da li jedna klinika, ambulanta bolja, sve zavisi na kakvog lekara nabasas, u svakom slucaju ( da se vratim na svog veta;))
trebalo bi ici kod matorih dermatologa jer je njihovo iskustvo od neprocenjive vrednosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back