onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on je mazala duso, ali je njoj dojka odsecena i oziljak je ogroman debeo, jer su joj sem dojke sklonili i neke limfne cvorove
ali reci cu joj za aloju, hvala ti

...hvala za onaj link, nema tamo jos nista sto bi mi moglo znaciti...

...aloja jeste dolicna i kod odicnih rana, za te operativne je bez premca kazu svi koji su je koristili...cak mislim da bi tvojoj prijateljici vise pomogao onaj stari
"narodni ruski" les od aloje, neko verovatno ima recept za to...pa da napravi i pije, to se preporucuje i zdravima bar jednom godisnje...nego sve te prevare koje
ce joj uzeti gomilu para, a nista pomoci nece....naravno sve najbolje joj zelim i svakom ko ima ikakvu muku i bolest...

...inace sam ogorcena, od reklamiranja lekova koji lece rak tek tako, samo popijes i gotovo...od onih sto na tv reklamiraju GD Poli, koji je cudo prirode, dobijem
ospe, i nikako mi nije jasno zasto se dozvoljavaju takve reklame, koje ljudima odvlace i vreme i novac od sanse da se lece i prezive.....

on je mazala duso, ali je njoj dojka odsecena i oziljak je ogroman debeo, jer su joj sem dojke sklonili i neke limfne cvorove
ali reci cu joj za aloju, hvala ti
Nadam se da je sve ok kod te tvoje poznanice, prijateljice, obicno se posle nekog vremena radi i rekonstrukcija dojke,
nadam se da ce moci i kod nje.

Inace , ja sam zaista skepticna prema ovim ruskim profesorima, vakcinama, ali ok, znam da se boelstan covek hvata za svaku slamku.
Jedino sto me tu stvarno opasno nervira i boli je to da tim bolesnim ljudima uzimaju stvarno neke basnoslovne sume za obicne
neke tabletice od nekih travki.

Imunofan, mislim da se tako zove to iz Rusije. Nabavila prijateljica za sestru koja ima sarkom sa gomilom metastaza po celom telu. Sestra je odbila da to prima pa ga je dala ženi koja kod nje radi i imala je sad skoro petu operaciju u abdomenu, na pankreasu. Žena se vratila na posao, dobro se oseća, normalno funkcioniše. Da li je to zbog leka ili ne, ne znam, nemam pojma. nismo se čule mesec dana. Platila ga je 60 evra za ceo tretman od tri meseca direktno u Rusiji. Jedini problem je transport, zahteva da se čuva na hladnom. Čitala sam o tome šta je moglo da se nađe i ne znam šta da mislim. Čak se može doći i do tog lekara i njegovog tima koji je to napravio. Ako je to ono sa VMA onda može i jeftinije da se nabavi.

A ja zaglavih ni kriva ni dužna u zemunskoj bolničici od popodne, malopre se vratih. Izbušili me ko sir, na sve strane puštam vodu kad pijem. Zaboleo me stomak i nije hteo da stane iako sma se naljutila. Na uz ništa, sve je na broju, jedino mi desni bubac jedva našla, pobegao negde na unutra, ma umreh od smeha. Dobar ovaj novalgetol, smirio se bol i pustili me kući. Ako opet krene bol onda ću da se vratim pa nek seku i vade šta ima. Moram zakažem operaciju kamena, a niko nije siguran da je kamen problem. Odoh u krpe dok ovo deluje da se onesvestim.

Imunofan, mislim da se tako zove to iz Rusije. Nabavila prijateljica za sestru koja ima sarkom sa gomilom metastaza po celom telu. Sestra je odbila da to prima pa ga je dala ženi koja kod nje radi i imala je sad skoro petu operaciju u abdomenu, na pankreasu. Žena se vratila na posao, dobro se oseća, normalno funkcioniše. Da li je to zbog leka ili ne, ne znam, nemam pojma. nismo se čule mesec dana. Platila ga je 60 evra za ceo tretman od tri meseca direktno u Rusiji. Jedini problem je transport, zahteva da se čuva na hladnom. Čitala sam o tome šta je moglo da se nađe i ne znam šta da mislim. Čak se može doći i do tog lekara i njegovog tima koji je to napravio. Ako je to ono sa VMA onda može i jeftinije da se nabavi.

A ja zaglavih ni kriva ni dužna u zemunskoj bolničici od popodne, malopre se vratih. Izbušili me ko sir, na sve strane puštam vodu kad pijem. Zaboleo me stomak i nije hteo da stane iako sma se naljutila. Na uz ništa, sve je na broju, jedino mi desni bubac jedva našla, pobegao negde na unutra, ma umreh od smeha. Dobar ovaj novalgetol, smirio se bol i pustili me kući. Ako opet krene bol onda ću da se vratim pa nek seku i vade šta ima. Moram zakažem operaciju kamena, a niko nije siguran da je kamen problem. Odoh u krpe dok ovo deluje da se onesvestim.

meni kamen nisu videli ni prvi ni drugi put
ni na uz, ni na rtg snimku
videli su samo prosirenje kanala iznad mesta gde se zaglavio
a ja sam ga videla tek kad sam ga izbacila

u žučnoj kesi je još od pre sedam godina kad sam slepo crevo vadila, tada ga našli i bio miran lepo vaspitan kamen,
nema tu izbacivanja, samo hasan seckati, a i sad nisu sigurni da je zbog toga sav ovaj bol, ja mogu da trpim puno
al kad odem na hitnu onda je baš gadno, a sad stvarno idem da spavam

u žučnoj kesi je još od pre sedam godina kad sam slepo crevo vadila, tada ga našli i bio miran lepo vaspitan kamen,
nema tu izbacivanja, samo hasan seckati, a i sad nisu sigurni da je zbog toga sav ovaj bol, ja mogu da trpim puno
al kad odem na hitnu onda je baš gadno, a sad stvarno idem da spavam

Mesavina limuna i maslinovog ulja razbija kamenac kako u zucnoj kesici, tako i u bubrezima.

U bre nedo... Valjda neće više da te boli

ja pretekla, oko 4h sam povraćala, ali je bol stao još ranije, spavala sam i još mi se spava, sva sam polomljena, al moram obarim pirinač za doručak da popijem sve gluposti koje pijem

- - - - - - - - - -

Mesavina limuna i maslinovog ulja razbija kamenac kako u zucnoj kesici, tako i u bubrezima.

ovo je odlična stvar za bubrege, bivši muž se s time spasio, izbacio i kamen i pesak i očistio oba bubrega,
ali za žučni kamen to nije preporučljivo jer je od druge vrste materijala i ne izbacuje se kao bubrežni kamen, kad je velik ili kad ima puno sitnog mogu se pokrenuti, zaglaviti i onda ž.kesa može da perforira i napravi se još veći problem, operacija je uvek najbolje rešenje, sad se rade laparaskopske intervencije i skoro se bezbolno prrođe

Zavrsih i mamografiju, urlala sam kao magarac koliko me bolelo...
Tumor marker i ks zavrsila, sad cekam da to neki dr. procita..
upravo mi mama javila, mamografija dobra :brus:
Krv jos nije gotova..
Pozz svima i nedajte se devojkeeee!!
Sneska, :cmok:

Samo kad si ti nama dobro :D
Nemam pojma kako izgleda ta skalamerija što stiska,
ali cenim da je to iz razloga što nisi po standardima :babamrazica:
Bravoooo Biki :zag:

Zavrsih i mamografiju, urlala sam kao magarac koliko me bolelo...
Tumor marker i ks zavrsila, sad cekam da to neki dr. procita..
upravo mi mama javila, mamografija dobra :brus:
Krv jos nije gotova..
Pozz svima i nedajte se devojkeeee!!
Sneska, :cmok:

Mamografija je oblik zracenja organizama, mala doza, a to pacijentkinje trebaju znati, da se i tada izazivaju promene u organizmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back