onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sta da se izvinim tacno? Kako sam ja to sve vas uvredio? Vidi, tako i ja mogu da kazem da ona vredja sve lekare kada iznosi klevete. Ili to nije isto?
Naravno da nisam mislio bukvalno ono za mitohondrije, mada bih mogao da se kladim da u vecini slucajeva vazi i bukvalno.
Jedno je podrska, drugo je nipodastavanje ljudi i iznosenje pausalnih ocena u vezi sa stvarima o kojima prosto ne znas dovoljno, kao sto se ovde radi. A sasvim je trece kada opravdavas ubistvo.
To je kleveta.
ali svakako imam pravo da pisem, kao i svi ostali forumasi. nadam se da je to jasno. i kada neko ide okolo stalno i pljuje po celoj profesiji, cesto precutim. kada taj neko kaze da razume ljude koji ubiju lekara, onda moram da napisem nesto. ili to nije uvredljivo?

Ti se nikada nisi naljutio na nekoga u nekoj profesiji jer nisi ispoštovan onako kako znaš da bi trebalo da bude? Nisi se osećao prevareno i iznevereno? Čisto sumnjam. Šta je neznanje u situaciji kada ti je onemogućeno lečenje na vreme? Kada ti godinama nije postavljena tačna dijagnoza, a ti sve vreme odlaziš kod raznih stručnjaka i specijalista kojima veruješ? Iz godine u godinu? Šta je tu neznanje? Čije
neznanje? Lekara ili pacijenta? Pacijent nije dužan da zna šta mu je, nije dužan da zna gde i kod koga treba da ode na pregled, nije dužan da zna razna tumačenja koja dobija, a situacija na terenu je sasvim
drugačija. Mi pacijenti smo prisiljeni da znamo mnogo više jer se inače dogode takve stvari kao što su pogrešna tumačenja tumora koji raste, pa od tromba odjednom postane tumor. Ili kad pacijent ima temperaturu 6 meseci a lekar opšte prakse ga ne pošalje u laboratoriju i proveri sedimentaciju i krvnu sliku, a o rendgenu ni da ne pričam.
To nisu klevete, to su relevantni događaji, iskustvo koje svi mi imamo u većoj ili manjoj meri i ako pišemo o tome to su istine koje su potkrepljene dokazima na papiru. crno na belo. Kleveta je ako kažem da mi je neko
tražio novac za lečenje, ali ja to nikad nisam doživela pa o tome ni ne pričam, ali se dešavalo, lekari bili uhapšeni za primanje mita. Može to tebi sve da se ne sviđa, ali se to dešava i mi imamo pravo da o tome pričamo. Pisanje ovde je vid terapije za sve nas koji smo aktivni.
Što se tiče tvog pisanja ovde, pa naravno da možeš da pišeš, svašta s tobom, samo se moraš jasno izjasniti kad kako pišeš, kao moderator ili kao običan član foruma. Nekad je ta granica malo nejasna, pa da ne bude zabune.
Niko ne pljuje po celoj profesiji i ne vidim nešto da su gomile mrtvih lekara po bolnicama, ne preteruj, ali pogrešno lečenih ljudi jesu i pokojnih zbog pogrešnog lečenja. Pa kad mi to proživimo na sopstvenoj koži onda moramo i da napišemo.

Ti se nikada nisi naljutio na nekoga u nekoj profesiji jer nisi ispoštovan onako kako znaš da bi trebalo da bude? Nisi se osećao prevareno i iznevereno? Čisto sumnjam. Šta je neznanje u situaciji kada ti je onemogućeno lečenje na vreme? Kada ti godinama nije postavljena tačna dijagnoza, a ti sve vreme odlaziš kod raznih stručnjaka i specijalista kojima veruješ? Iz godine u godinu? Šta je tu neznanje? Čije
neznanje? Lekara ili pacijenta? Pacijent nije dužan da zna šta mu je, nije dužan da zna gde i kod koga treba da ode na pregled, nije dužan da zna razna tumačenja koja dobija, a situacija na terenu je sasvim
drugačija. Mi pacijenti smo prisiljeni da znamo mnogo više jer se inače dogode takve stvari kao što su pogrešna tumačenja tumora koji raste, pa od tromba odjednom postane tumor. Ili kad pacijent ima temperaturu 6 meseci a lekar opšte prakse ga ne pošalje u laboratoriju i proveri sedimentaciju i krvnu sliku, a o rendgenu ni da ne pričam.
To nisu klevete, to su relevantni događaji, iskustvo koje svi mi imamo u većoj ili manjoj meri i ako pišemo o tome to su istine koje su potkrepljene dokazima na papiru. crno na belo. Kleveta je ako kažem da mi je neko
tražio novac za lečenje, ali ja to nikad nisam doživela pa o tome ni ne pričam, ali se dešavalo, lekari bili uhapšeni za primanje mita. Može to tebi sve da se ne sviđa, ali se to dešava i mi imamo pravo da o tome pričamo. Pisanje ovde je vid terapije za sve nas koji smo aktivni.
Što se tiče tvog pisanja ovde, pa naravno da možeš da pišeš, svašta s tobom, samo se moraš jasno izjasniti kad kako pišeš, kao moderator ili kao običan član foruma. Nekad je ta granica malo nejasna, pa da ne bude zabune.
Niko ne pljuje po celoj profesiji i ne vidim nešto da su gomile mrtvih lekara po bolnicama, ne preteruj, ali pogrešno lečenih ljudi jesu i pokojnih zbog pogrešnog lečenja. Pa kad mi to proživimo na sopstvenoj koži onda moramo i da napišemo.

Haj'mo redom.

Šta je neznanje u situaciji kada ti je onemogućeno lečenje na vreme?

To sto lecenje kasni nije krivica nijednog lekara pojedinacno, nego sistema. Jer sistem ne zaposljava dovoljno ljudi, pa su liste cekanja ogromne.

Kada ti godinama nije postavljena tačna dijagnoza, a ti sve vreme odlaziš kod raznih stručnjaka i specijalista kojima veruješ? Iz godine u godinu? Šta je tu neznanje? Čije neznanje? Lekara ili pacijenta? Pacijent nije dužan da zna šta mu je, nije dužan da zna gde i kod koga treba da ode na pregled, nije dužan da zna razna tumačenja koja dobija, a situacija na terenu je sasvim drugačija.

I upravo o ovome ja i govorim. Morala bi mnogo vise da znas o medicini, da bi razumela koliko se ponekad jedna bolest prezentuje kao sasvim drugacija, pa se dugo ne moze prepoznati, a da niko nije napravio gresku. Ali to je kletva, sto ne mozes laiku tek tako da objasnis u cemu je problem, on samo zna da nije dobio tacnu dijagnozu.

To nisu klevete, to su relevantni događaji, iskustvo koje svi mi imamo u većoj ili manjoj meri i ako pišemo o tome to su istine koje su potkrepljene dokazima na papiru. crno na belo.

Sad po ko zna koji put pitam: ako je sve potkrepljeno dokazima, zasto ne tuzite za nemar? Zar nije neodgovorno, ako vec znas da je neki lekar nemaran, i imas dokaze o tome, da pustis da i nekom drugom nacini stetu? Ili mozda nije bas potkrepljeno dokazima kao sto tvrdis? :)

Što se tiče tvog pisanja ovde, pa naravno da možeš da pišeš, svašta s tobom, samo se moraš jasno izjasniti kad kako pišeš, kao moderator ili kao običan član foruma.

Mislim da je krajnje ocigledno kada pisem kao moderator, a kada kao clan foruma. Ali, evo, da ti razjasnim: uvek pisem kao clan foruma, osim u situaciji kada je iz konteksta mog komentara jasno da skrecem paznju ostalim clanovima da nesto nije prihvatljivo na temi, kao sto je bila situacija sa pricom o molitvi, cemu nije mesto na ovom pdf-u, i sto je ocigledno vredjalo posetioce foruma, pa su stigle i prituzbe.

@Mikelo

Ovde jako malo malo i jako retko ljudi pisu "protiv" lekara. Koliko sam ja pratila cak je situacija dijametralno suprotna.
A da lekari ne slusaju pacijenta to nije nikakva novost, a nije to samo u Srbiji tako.
Ne znam zasto se uzbudjujes ako se ljudi zale da lekar ne slusa sta pricaju.

Haj'mo redom.

To sto lecenje kasni nije krivica nijednog lekara pojedinacno, nego sistema. Jer sistem ne zaposljava dovoljno ljudi, pa su liste cekanja ogromne.

Nisam pričala o sistemu već o izgubljenom vremenu zbog pogrešne dijagnoze.

I upravo o ovome ja i govorim. Morala bi mnogo vise da znas o medicini, da bi razumela koliko se ponekad jedna bolest prezentuje kao sasvim drugacija, pa se dugo ne moze prepoznati, a da niko nije napravio gresku. Ali to je kletva, sto ne mozes laiku tek tako da objasnis u cemu je problem, on samo zna da nije dobio tacnu dijagnozu.

Tačno je, ja ne moram da znam šta i kako, to treba da zna lekar koji je dobar dijagnostičar. Takvi su retki. Ako lekar pogreši, ponovo pitam, čija je greška? Pacijentova zato nije završio medicinski fakultet ili lekarska zato što nije dobro naučio i ne ume da da pravu dijagnozu pa pravi grešku? Kad odem kod lekara hoću da se potrudi, nisam otišla na pijacu po pola kile pasulja, pa ako mi zakine 50 gr neću propasti. Mene ne zanima
kakvi su njegovi uslovi u kojima radi. Za to on treba da se bori u okviru svog radnog mesta, no to se ne dešava. Zameriće se nekome, smestiće mu neko nešto, dobiće lošije radno mesto. Samo mi nemoj reći da to nije praksa po bolnicama, zato što znam da jeste. Svi su mediokriteti i uvek je neko drugi kriv zato što oni nemaju dobre uslove za rad. Direktori su politički postavljeni i mali je broj onih koji stvarno zaslužuju to mesto.

Sad po ko zna koji put pitam: ako je sve potkrepljeno dokazima, zasto ne tuzite za nemar? Zar nije neodgovorno, ako vec znas da je neki lekar nemaran, i imas dokaze o tome, da pustis da i nekom drugom nacini stetu? Ili mozda nije bas potkrepljeno dokazima kao sto tvrdis? :)

Za ovo ću ti poslati pp, ne želim da javno pišem. nadam se da će sadržaj ostati između tebe i mene.

Mislim da je krajnje ocigledno kada pisem kao moderator, a kada kao clan foruma. Ali, evo, da ti razjasnim: uvek pisem kao clan foruma, osim u situaciji kada je iz konteksta mog komentara jasno da skrecem paznju ostalim clanovima da nesto nije prihvatljivo na temi, kao sto je bila situacija sa pricom o molitvi, cemu nije mesto na ovom pdf-u, i sto je ocigledno vredjalo posetioce foruma, pa su stigle i prituzbe.

Fino, hvala, sad znam, neću biti banovana ako ako se posvađam s tobom. Eto da ne bude da sam nadžak babac, umem i da se našalim na svoj račun. :)

- - - - - - - - - -

znači i dalje ne znam da višestruko citiram, ubiću se majke mi, pa vidi na šta ovo liči :dash::besna:

Haj'mo redom.

U slučaju mog oca kašnjenje nema veze sa listama čekanja. Prosto je neverovatno da dva lekara, oba specijalisti (a to bi trebalo da znači da znaju više od onih koji nisu specijalisti, pa makar o onome što su specijalizirali) nisu primetili vrlo uočljive znakove Parkinsonove bolesti kod njega. Pa da je ranije bio upućen kod neurologa, ranije bi mu uradili CT glave, pa on možde ne bi bio u situaciji u kojoj je. Ne mogu mu ja reći da traži uput za neurologa, jer mi liči na nekog ko ima Parkinsonovu bolest, kada ne znam kako se ta bolest manifestuje. A dr, koji ga 10 godina unazad viđa jednom mesečno, ili 3x godišnje u maloj sredini bi valjda trebalo to da uoči. Ili da zapali svoju diplomu.

Saglasna sam sa napisanim. Ali moraš malo pažljivije da slušaš i posmatraš pacijente, jer su ljudi, nisu krompiri. Dr koja je mog pokojnog strica mesecima lečila od reume, pošto mu nije bilo bolje, na kraju je rekla da je on umišljeni bolesnik. Par meseci kasnije umro je u mukama od raka debelog creva.

Sada bi ona trebalo da napiše koga je izgubila i zbog čega, koliko god bolno to bilo za nju, da bi ti shvatio da je posle takvog gubitka svako preganjanje po sudovima potpuno besmisleno.

[/QUOTE]

dogura ti do 5-te :klap: pupupupupu...najzad ćeš se rešiti gadnih tableta,
e pa nema više izbegavanja, ima da se ide na pivo i tačka, obećala si, pa i mi drugi imamo dušu i oćemo da te vidimo :D

Bice pivdzane Nedo, u martu je konacno pet god od zavrsetka terapije, to se navodno racuna a ne od operacije, 1. septembra je meni bilo 5 god. od operacije...
Ljubim tebe ja i da znas da sam se uzelela razgovora sa tobom :heart:

- - - - - - - - - -

@Mikelo

Ovde jako malo malo i jako retko ljudi pisu "protiv" lekara. Koliko sam ja pratila cak je situacija dijametralno suprotna.
A da lekari ne slusaju pacijenta to nije nikakva novost, a nije to samo u Srbiji tako.
Ne znam zasto se uzbudjujes ako se ljudi zale da lekar ne slusa sta pricaju.
Nema pametnija posla...jbmliga :think:

- - - - - - - - - -

I tako dođu vremena kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati

Upavo tako ;)

Nema pametnija posla...jbmliga :think:

- - - - - - - - - -

I tako dođu vremena kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati

Upavo tako ;)

Ja sam svoje primedbe argumentovao, a kao odgovor sam dobio uvrede i otrcane citate.
Na forumu uvidis koliko je originalna misao skupa i nedostupna vecini :)
Mislim da mi je, zapravo, najtuznije u vezi sa ovim citatom to sto ga vecina vidi prvi put kao komentar na Blicu.

Poslednja izmena:
...devojke drage imam jedno pitanje, mislim da znate odgovor na njega....kad stigne telegram za poziv za bolnicu koliko vremena daju da se javite?...nesto sad razmisljam
sta ako recimo stigne u ponedeljak, a ja nespremna skroz, nista nisam pripremila od onoga to mi treba ili bar ja mislim da mi treba....
..u onom uputstvu pise samo licna higijena pidzama i papuce...sta jos sme da se ponese....
..hvala vam, svaki savet je dobro dosao...

...devojke drage imam jedno pitanje, mislim da znate odgovor na njega....kad stigne telegram za poziv za bolnicu koliko vremena daju da se javite?...nesto sad razmisljam
sta ako recimo stigne u ponedeljak, a ja nespremna skroz, nista nisam pripremila od onoga to mi treba ili bar ja mislim da mi treba....
..u onom uputstvu pise samo licna higijena pidzama i papuce...sta jos sme da se ponese....
..hvala vam, svaki savet je dobro dosao...

Affro ja sam dobila npr, danas telegram da se sutra javim u bolnicu, tako je bar na onkologiji-

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima :bye:

...pa tako se i ja pripremam, moram, sto se mora nije ni tesko, i tako...sta cu drugo...:)
...nisam bila u bolnici nikada sem na porodjajima, niti znam sta mi je potrebno da ponesem, sem onog sa spiska, niti sta se sme, sta ne....ne bih da odem nespremna
jer mi posle nema ko doneti nista...pa ce biti to mi je sto mi je...a to bi bilo malo bas bzvz...
..inace sad sam gledeala sajt bolnice, ne videh nigde liste cekanja, a kad sam bila tamo na konzilijumu ona anesteziolog rece moze da se prati..e ja ne vidim to nigde..

Ja sam bila neka tri dana, prvi dan primljena sutradan operacija treći dan puštena sa drenom koji sam morala sama da praznim..nista strasno
osoblje je super bar na 3 spratu na kome sam ja ležala, ja već nešto ne mogu da se setim šta je bilo na spisku, ali sredstva za higijenu, papuče, pidžamu i to je to odprilike ne mogu ni ja tacno da se setim
Tad sam bila u potpunom haosu kao i ti sad, bukvalno kad sam prolazila pored te bolnice okretala sam glavu na drugu stranu, mislila sam da meni to ne može da se desi , Međutim.... ali evo sad ce u decembru četiri godine od operacije, sad kad sam bila na kontroli dr. mi je rekao da se računa od poslednjeg zračenja a ne kad sam operisana tko da je po njihovom tri godine.
Glavu gore biće sve to ok

...e i ja sam isla drugom ulicom samo da tuda ne prodjem,nikad, ali nikad nisam volela da budem ni blizu te bolnice...a eto..sad moram tamo...
...ma skroz sam luda, ali valjda se unormalim bar koliko toliko...do tad, idem ja u ponedeljak da sve spremim sto mi treba neka stoji u kesi/torbi...
...ja ovo cudo vec tri godine nosim na nozi, samo neka ga izvade..pa cu posle dan po dan..kao i svi drugi...
..zelim ti da i tu petu godinu docekas, da to jednom bude iza tebe, kao sto i sebi zelim svakog dana da ovo samo bude nesto cega cu se
secati i nista vise od toga...

Ultra zvuk abdomena - ok ;)
Ultra zvuk uterusa - ok ;)
Rentgen pluca - ok ;)
Dexa - ok;)
Ostaje u ponedeljak mamografija i tumor market i biohemija...sto je pretpostavljam takodje - ok ;)
Lagano otkacinjem famoznu 5. godinu :zper:
Poljubac svima, drzite ze, borite se, ne odustajte na prvoj prepreci nego jos jace napred, zivite zivot i
postedite svoje vreme i nerve od nebitnih ljudi, pokvarenih, zlih, zavidnih i isfoliranih "prijatelja" i uzivajte u svakoj sitnici koja vas cini srecnim i zadovoljnim :heart:

Cica mico evo i ovde da kažem da se radujem što si ok,
ma kod tebe ne može drugačije, pažena, mažena, redovno vedŽba :zper:
konzumira samo banane, supu pije sa nogama u vis,
doterala liniju, promenila boju kose, ma ženo , sestro slatka blistaš
Ljubim ja tebe :zag:

Naravno da ljubim sve moje devojke ovde na forumu i onog našeg lepog momka ( i on blista ....Petre izgledaš fenomenalno :ok: )

- - - - - - - - - -

...e i ja sam isla drugom ulicom samo da tuda ne prodjem,nikad, ali nikad nisam volela da budem ni blizu te bolnice...a eto..sad moram tamo...
...ma skroz sam luda, ali valjda se unormalim bar koliko toliko...do tad, idem ja u ponedeljak da sve spremim sto mi treba neka stoji u kesi/torbi...
...ja ovo cudo vec tri godine nosim na nozi, samo neka ga izvade..pa cu posle dan po dan..kao i svi drugi...
..zelim ti da i tu petu godinu docekas, da to jednom bude iza tebe, kao sto i sebi zelim svakog dana da ovo samo bude nesto cega cu se
secati i nista vise od toga...

Ma videćeš da će biti sve ok, ;)

...pa tako se i ja pripremam, moram, sto se mora nije ni tesko, i tako...sta cu drugo...:)
...nisam bila u bolnici nikada sem na porodjajima, niti znam sta mi je potrebno da ponesem, sem onog sa spiska, niti sta se sme, sta ne....ne bih da odem nespremna
jer mi posle nema ko doneti nista...pa ce biti to mi je sto mi je...a to bi bilo malo bas bzvz...
..inace sad sam gledeala sajt bolnice, ne videh nigde liste cekanja, a kad sam bila tamo na konzilijumu ona anesteziolog rece moze da se prati..e ja ne vidim to nigde..

http://www.ncrc.ac.rs/wp-content/uploads/2015/10/07-Mešovita-lokalizacija.pdf

devojke jel moze jedno pitanje, ako neka od vas zna
prijateljica je zavrsila sa hemo..imala je 8 ukupno..sad treba da ide na zracenje
hemo joj je jako tesko pala..posle poslednje su joj otpali nokti na palcevima na nogama..otvorile su joj se i neke ranice na nogama
od poslednje hemo su prosle dve nedelje..juce je imala jake bolove u predelu pakreasa..da li je moguce da je to reakcija organizma na jaku hemiju

saznala je i otisla kod dr koja na vma daje novu terapiju koja se sastoji od promenjenog nacina ishrane i nekih cajeva i tinktura
ishrana je bazirana na organskom mesu i povrcu..samo meso mangulice, cvarci i organik povrce..nema mahuna, voca, skroba, hleba ni peciva..nema mlecnog
sustina je atkins kojim se ne hrane celije raka
program lecenja je prosao istrazivacki period i koliko sa je shvatila pokazao je 100% izlecenje onih koji su bili na njemu
navela je kao primer i pacijentkinju kojoj je dijagnostikovan 4 stadijum karcinoma jajnika i kojoj je prognoza zbog metastaza bila najduze 3meseca..na stolu otvorena i zatvorena, a sad posle 9 meseci tog rezima, sve metastaze su se povukle i sad joj je zakazana operacija primarnog
da li nekao od vas ima neku informaciju vise o toj terpiji?
i da li imate informaciju ili iskustvo sa vakcinama - ruskim i kubanskim za podizanje imuniteta? ona je nacula da su kubanske vise efektnije kod karcinoma pluca, a da su ruske univerzalnije..svako iskustvo ili informacija je dragoceno

Poslednja izmena:

prijateljica je zavrsila sa hemo..imala je 8 ukupno..sad treba da ide na zracenje
hemo joj je jako tesko pala..posle poslednje su joj otpali nokti na palcevima na nogama..otvorile su joj se i neke ranice na nogama
od poslednje hemo su prosle dve nedelje..juce je imala jake bolove u predelu pakreasa..da li je moguce da je to reakcija organizma na jaku hemiju

saznala je i otisla kod dr koja na vma daje novu terapiju koja se sastoji od promenjenog nacina ishrane i nekih cajeva i tinktura
ishrana je bazirana na organskom mesu i povrcu..samo meso mangulice, cvarci i organik povrce..nema mahuna, voca, skroba, hleba ni peciva..nema mlecnog
program lecenja je prosao istrazivacki period i koliko sa je shvatila pokazao je 100% izlecenje onih koji su bili na njemu
navela je kao primer i pacijentkinju kojoj je dijagnostikovan 4 stadijum karcinoma jajnika i kojoj je prognoza zbog metastaza bila najduze 3meseca..na stolu otvorena i zatvorena, a sad posle 9 meseci tog rezima, sve metastaze su se povukle i sad joj je zakazana operacija primarnog
i da li imate informaciju ili iskustvo sa vakcinama - ruskim i kubanskim za podizanje imuniteta? ona je nacula da su kubanske vise efektnije kod karcinoma pluca, a da su ruske univerzalnije..svako iskustvo ili informacija je dragoceno

Ja prosto ne mogu da verujem da neko na VMA preporucuje neke alternativne metode ishrane, cajeva.

Moj je drug ( skolski) takodje bio tamo, sve je to prosao ( hemoterapije, zracenja
nije bilo jer je njegova vrsta karcinoma bila takva da zracenje s tim nema veze), a za divno cudo
i on je od nekoga ( ali ja sada nisam sigurna od koga, svakako ne od profesora koji ga je operisao)
dobio nekakve preporuke za neke cajeve i raznorazne zayebancije koje nekakvi Rusi prosipaju
po Beogradu ( U Rusiji su valjda i zabranjeni),
a svi su profesori, jako ugledni likovi, placao je jadnicak i 500 evra mesecno za silne cajeve,
tablete od travki, ali je to trajalo 6 meseci, umro je u najstrasnijim mukama.
Meni su cak ti njegovi specijalci preporucivali te tablete i za mog psa, onako, bice zdraviji, pamtetniji, a nije
( moj pas) uopste ni bio bolestan.
Zanimljivo je kako su ljudi lakoverni, ali ako je neka trava iz Rusije onda to leci sve.

Ja prosto ne mogu da verujem da neko na VMA preporucuje neke alternativne metode ishrane, cajeva.

Moj je drug ( skolski) takodje bio tamo, sve je to prosao ( hemoterapije, zracenja
nije bilo jer je njegova vrsta karcinoma bila takva da zracenje s tim nema veze), a za divno cudo
i on je od nekoga ( ali ja sada nisam sigurna od koga, svakako ne od profesora koji ga je operisao)
dobio nekakve preporuke za neke cajeve i raznorazne zayebancije koje nekakvi Rusi prosipaju
po Beogradu ( U Rusiji su valjda i zabranjeni),
a svi su profesori, jako ugledni likovi, placao je jadnicak i 500 evra mesecno za silne cajeve,
tablete od travki, ali je to trajalo 6 meseci, umro je u najstrasnijim mukama.
Meni su cak ti njegovi specijalci preporucivali te tablete i za mog psa, onako, bice zdraviji, pamtetniji, a nije
( moj pas) uopste ni bio bolestan.
Zanimljivo je kako su ljudi lakoverni, ali ako je neka trava iz Rusije onda to leci sve.

ovo iz rusije nisu cajevi, nego vakcine
vakcina je iz rusije i duga varijanta je sa kube

a za ovaj nacin ishrane i cajeva kaze da 4 dr prof svetska stoje iza toga..koliko sam shvatila, jedna je profesorka poljakinja, a za ostale se ne secam da mi je rekla odakle su
imaju citavu naucnu studiju o ovom nacinu lecenja sa sve rezultatima, znaci zvanicno medicinski ispitano i postavljeno
samo vam prenosim ono sto je ona meni rekla
mislim da je spomenula i tu cifru od 500eu za prvi put jer se rade analize celog tela i tipova tumora valjda, a posle je spomenula cini mi se cifru od 150eu samo za terapiju na mesecnom nivou

O vakcinama ne znam nista ali ako ide na zracenje preporucujem joj da obavezno posle prvog zracenja pocne da maze kozu kremom od aloje, ima neka u apotekama koja je 99,9 % aloja. Namazati tek kad prodje dva sata od zracenja, mazati i vise puta dnevno, lepo hladi kozu i sprecava pucanje. Zadnji put namazati uvece a ujutru obavezno oprati kozu pre zracenja. Za to je meni cerka procitala na sajtu Kraljevske bolnice u Londonu, oni to preporucuju kod zracenja. Inace u S.Kamenici su meni rekli ne treba nista, kad sam pitala sta preventivno da radim, a posle samo 7 zracenja ( a trebala sam da izguram 33 ) ja sam bila res pecena, koza mi je bila vrela, bolna, tamno crvena, cak je pocela da biva modra, i tek tada su mi rekli da mazem Saljicevim melemom koji nista nije pomagao. A cim sam pocela da mazem alojom vrelina i bol su nestali, boja je ostala crvena ali bledja i uspela sam bez pauze da izdrzim celu terapiju. A vidjala sam zene sa ogromnim ranama ( interesantno, posle zracenja to crvenilo je preslo u crno, kao posle suncanja kad pocrnis, samo mnogo, mngoo crnje i trebalo je neko vreme da "pobeli", sad je naravno sve normalne boje)

Inace nadam se da su joj preporucili mazanje oziljka od operacije Saljicevim melemom ( ili Jomelopom, to je isto). U Kamenici neki hirurzi preporucuju, neki ne, meni je moj hirurg rekao da utrljam i oko 3-4 minuta blago masiram svako vece cim rana zaraste. To sam radila godinu dana redovno, vidi se samo tanusna bleda crta gde je bilo seceno, cak mi je na UZ doktor rekao da jos nije video tako "nezan" oziljak

O vakcinama ne znam nista ali ako ide na zracenje preporucujem joj da obavezno posle prvog zracenja pocne da maze kozu kremom od aloje, ima neka u apotekama koja je 99,9 % aloja. Namazati tek kad prodje dva sata od zracenja, mazati i vise puta dnevno, lepo hladi kozu i sprecava pucanje. Zadnji put namazati uvece a ujutru obavezno oprati kozu pre zracenja. Za to je meni cerka procitala na sajtu Kraljevske bolnice u Londonu, oni to preporucuju kod zracenja. Inace u S.Kamenici su meni rekli ne treba nista, kad sam pitala sta preventivno da radim, a posle samo 7 zracenja ( a trebala sam da izguram 33 ) ja sam bila res pecena, koza mi je bila vrela, bolna, tamno crvena, cak je pocela da biva modra, i tek tada su mi rekli da mazem Saljicevim melemom koji nista nije pomagao. A cim sam pocela da mazem alojom vrelina i bol su nestali, boja je ostala crvena ali bledja i uspela sam bez pauze da izdrzim celu terapiju. A vidjala sam zene sa ogromnim ranama ( interesantno, posle zracenja to crvenilo je preslo u crno, kao posle suncanja kad pocrnis, samo mnogo, mngoo crnje i trebalo je neko vreme da "pobeli", sad je naravno sve normalne boje)

Inace nadam se da su joj preporucili mazanje oziljka od operacije Saljicevim melemom ( ili Jomelopom, to je isto). U Kamenici neki hirurzi preporucuju, neki ne, meni je moj hirurg rekao da utrljam i oko 3-4 minuta blago masiram svako vece cim rana zaraste. To sam radila godinu dana redovno, vidi se samo tanusna bleda crta gde je bilo seceno, cak mi je na UZ doktor rekao da jos nije video tako "nezan" oziljak

....ovo za aloju i za Saljiceve meleme sam i ja cula, samo aloja sprej za zarastanje rana, a ne kremu....verovatno moze i jedno i drugo ili cak oba....
...komsinicinoj manci su odsekli dojku pre 4 godine i ona je mazala Jomelop (operisana je u Hrvatskoj tamo zivi) i lekari su je pitali sa cim je mazala i gde je
nabavila to sto je koristila...

...znam dobro da ko se davi za slamku se hvata, ali varati narod do te mere biti bez blama to je strasno, neki "ljudi" su spremni sve zarad profita,
tako da me ni to ne cudi...a opet sam zgrozena kako se ljudskost i dobrota izgube kad je kes u pitanju....tuzno da tuznije ne moze...:(

on je mazala duso, ali je njoj dojka odsecena i oziljak je ogroman debeo, jer su joj sem dojke sklonili i neke limfne cvorove
ali reci cu joj za aloju, hvala ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back