onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

nemoj da jedeš, nemoj da pušiš, nemoj ovo, nemoj ono, a goreg i grđeg vremena nije bilo,
sve što se rodi mora i da umre, neko pre, neko kasnije, bitno je kako se iskoristi ono vreme koje je sad,
možda fatalistički, al dobro, nismo svi savršeni

- - - - - - - - - -

pozdrav Eleni :)

nemoj da jedeš, nemoj da pušiš, nemoj ovo, nemoj ono, a goreg i grđeg vremena nije bilo,
sve što se rodi mora i da umre, neko pre, neko kasnije, bitno je kako se iskoristi ono vreme koje je sad,

- - - - - - - - - -

Pozdrav i tebi :zag:
Ali znaš kako, svi mi tako razmišljamo dok smo mlađi i dok je sve u redu...
ali kad stisne kriza i kad dođu godine, onda bi svi poživjeli još koju godinicu u donekle dobrom zdravlju.
Ali tada nam obično neke stvari dođu na naplatu.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Znas, sve je ovo tako, a da se umre mora,a zasto da imamo bolove, kojekave, do kraja zivota, pa dokle god se stiglo.
Starost je lepa, covek sebi ugadja,a najlepse kada ima zdravlje, i mirno u snu jednoga dana ode na onaj svet.
A na mladima svet ovaj ostaje, uvek je bilo i bice, ali iskoristimo blagodeti zivota, i ne srljajmo u propast, :)

e ovo srljanje u propast je tipična odlika starosti, puževim korakom srljanje takoreći :zcepanje:
nasmeja me...starost nije lepa ni najmanje, bolna je, šta god radio i pokušavao za starost leka nema,
što pre se čovek pomiri sa tim lakše će je podneti...matora sam tim se dičim, to ne može biti svak....zaostatak iz doba komunizma i mladosti :lol:

Nedo, trece doba je najlepse, niko ga ne moze oduzeti.Pogledajte kako je uzivala Olga Kotelko, od 66 do 95 osvojila je zlatnih medalja stotine I stotine u atletici.Covek treba psihicki da se priprema za to dobar, toliko aktivnost, da ne moze da se postigne.
A jos kada se covek produhovi, nista lepse.
Recimo, ja otvaram klub za bor. Vestine i eto druzenja sa mladima, a to je tajna dugog zivotu.
Ma milina jedna.

o ljudi bre, pa ne mogu didem kad mi vreme nije, evo sad sam stigla kući,
ništa rtg pluća mi nikad čistija nisu bila :rotf:
od ove moje kao i uvek nikakve vajde, čuva žena ministarstvo ko zapeta puška,
otići ću u ATD od nedelje, za to mi treba dva dana, rezultati i tako to, pa videti i
za nove pumpice, ovaj Berodual posato slab, skoro pa ne deluje, a kako ću da kupim
nove ne znam, ubijaju cifre za participaciju ..
na mene svi viču, a ja duša od žene, neka vas neka...:sad2:
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Valjda se javi kad dodje.
Da sutra. Danas ssm malo preterala sa kucnim poslovima pa evo sad odmaram nogu jer me bas zabolelo to "mesto". Przi :(

još malo cica mico, još malo pa ćeš se toga rešiti, bićeš ti ko bombonica videćeš :heart:

o ljudi bre, pa ne mogu didem kad mi vreme nije, evo sad sam stigla kući,
ništa rtg pluća mi nikad čistija nisu bila :rotf:
od ove moje kao i uvek nikakve vajde, čuva žena ministarstvo ko zapeta puška,
otići ću u ATD od nedelje, za to mi treba dva dana, rezultati i tako to, pa videti i
za nove pumpice, ovaj Berodual posato slab, skoro pa ne deluje, a kako ću da kupim
nove ne znam, ubijaju cifre za participaciju ..
na mene svi viču, a ja duša od žene, neka vas neka...:sad2:
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

još malo cica mico, još malo pa ćeš se toga rešiti, bićeš ti ko bombonica videćeš :heart:

Jesi li ti prijavljena na Biro? Ako jesi participacije nema, bar ja nigde i za nista ne placam, a i lekara se doduse mora to naglasiti da bi prepisali lek koji je na listi. Oni se malo prave blesavi i ocekuju da je ljude blam da to napomenu. Kod mene nama blama po tom pitanju vec direktno kazem, sto ne iskiristiti sto se moze.
Nadam se draga moja, nadam se :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back