onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobar dan devojke drage...uzeh ja danas uput za bolnicu, sutra cu da odem i pokupujem neke nuzne stvari za tamo, i da vadim krv za hormone stitne, e onda
moze da se ceka telegram bez stresa....kao bajagi, naravno da je nemoguce da nema stresa, ali cu se truditi da ga bude sto manje....
...juce ga nije bilo, juce sam provela divan dan na zemunskom keju sa mojim curama....svaki minut vredi kao godina :heart:

ma neću ja idealno, oću bre normalno, al to nema da se desi već guraj nedo dok možeš, kad ne budeš mogla štranjgu pa u šumu na prvo deblje drvo koje može da te izdrži :mrgreen: :rotf:
kad god ovako pišem znaj da sam mrtva od umora a rano mi da legnem pa se zevzečim po forumu :D

Afro, samo polako, kad krenes sve ce se to brze odvijati i neces imati vremena za sekiraciju, veruj mi..
Budi jaka, hrabra i odlucna u borbi koja ti predstoji pa kad se sve zavrsi imaces svo vreme ovog sveta da uzivas na nasem najlepsem keju sa devojcicama :)

- - - - - - - - - -

ajde lepo ručkajte i lepo pajkite, :heart: a ja odoh da se svađam na politici, baš me krenulo :mrgreen:

Dzaftaro jedna :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back