likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Od 250 manje smeta želudcu, a 2*250 je ista terapijska doza. Bolje je što ti je tako dala. Hemomicin je dosta jak i česta upotreba mnoooogo draži tibu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo me, bronkikitis kako rekoh, na vreme sam ga ulovila, malecki spazmić, nije ni za inhalator,
sad dođoh i popih dva hemomicina, pa sedim i čekam da počne da vileni u mojoj tibici jadnoj,
dala mi od 250 mg, a mogla je od 500, brže deluje, al ne bunim se, fina neka doca, ne znam je
al je baš fina![]()
mirujem, pijem kafu i krećem da se igram, imam ručak, imam cigare, ne moram napolje,
nisam ga pila dve godine sigurno, ni jednom ništa ukačila, sad se urekoh lično i personalno,
pa jel to lepo, aj ti meni reci![]()
nemoj da jedeš, nemoj da pušiš, nemoj ovo, nemoj ono, a goreg i grđeg vremena nije bilo,
sve što se rodi mora i da umre, neko pre, neko kasnije, bitno je kako se iskoristi ono vreme koje je sad,
možda fatalistički, al dobro, nismo svi savršeni
- - - - - - - - - -
pozdrav Eleni![]()
nemoj da jedeš, nemoj da pušiš, nemoj ovo, nemoj ono, a goreg i grđeg vremena nije bilo,
sve što se rodi mora i da umre, neko pre, neko kasnije, bitno je kako se iskoristi ono vreme koje je sad,
možda fatalistički, al dobro, nismo svi savršeni
- - - - - - - - - -
pozdrav Eleni![]()
Valjda se javi kad dodje.
Da sutra. Danas ssm malo preterala sa kucnim poslovima pa evo sad odmaram nogu jer me bas zabolelo to "mesto". Przi![]()
o ljudi bre, pa ne mogu didem kad mi vreme nije, evo sad sam stigla kući,
ništa rtg pluća mi nikad čistija nisu bila
od ove moje kao i uvek nikakve vajde, čuva žena ministarstvo ko zapeta puška,
otići ću u ATD od nedelje, za to mi treba dva dana, rezultati i tako to, pa videti i
za nove pumpice, ovaj Berodual posato slab, skoro pa ne deluje, a kako ću da kupim
nove ne znam, ubijaju cifre za participaciju ..
na mene svi viču, a ja duša od žene, neka vas neka...
- - - - - - - - - -
još malo cica mico, još malo pa ćeš se toga rešiti, bićeš ti ko bombonica videćeš![]()