BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Poljubac hrabrim sekama i ostalom onkomafijaskom društvu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draganu je obradovala vijest za Srdjana i nada se svim srcem da je dobro!Pozdrav za lilihip i njenu hrabru, dragu sestru, koja je došla da je neguje. Svim srcem navijam za vas dve.
P.S. Recite lilihip da je Srđan desetak dana kod kuće.Znaće ona.
![]()
Pozdrav i tebi veliki stize..znam ja da si poprilicno u pravu ovo sto rece...samo ima jedan mali ispravak netacnog navoda...sto bi to volili reci svi nasi politicari hahah...ipak je nama nasa dragana skoro pa sama bila u svem mogucem trzenju nekih barem svojih osnovnih prava..a to je velika razlika u odnosu na vecine drugih,kojima su zdravi ljudi..prijatelji..rodbina trazili i nalazili moguce i nemoguce...ona sama i bolesna sigurno nije imala ni snage ni volje raspravljati se niti mudrovati i nadmudrivati..a nije ni takva ni po naravi//zao mi je sto sam je mozda predugo slusala o svim mogucnostima i nemogucnostima na koje je nailazila...ipak ja slabo poznajem ovaj celokupni sistem...i zaista mislim da sam puno ranije trebala kad sam dolazila preuzeti neke drukcije korake u svezi njenog lijecenja..ali selavi...nema smisla kukati za onim sto je proslo..bitno da sredim koliko mogu nju i kasnije brigu o njojVeliki pozdrav i poljubac za vas dve posebno tebi Olivera! Kako sad sve može da se uradi? I lekari i saveti i lekovi! Kod Dragane je večito nešto falilo, te ne može ovako, ne može onako, tačno sam znala da samo iznalazi razloge!!! Njoj samo čvrsta ruka treba i hvala Bogu da si došla da je dovedeš u red! A i njoj će se stanje popraviti drastično bez obzira na bolest, jer joj samo treba dobra nega. Znači ona je čudo!!! Ama samo da nešto ne uradi kako treba i kako joj se kaže!!! Večito kod nje nešto ne može! E sad nek mi kaže kako sve može?
Jeste u pravu si. Ona je sve ćutala i nikad nije htela da se raspravlja sa bilo kim u ovom sistemu našem nikakvom. Sad ok to stoji, ali je ona ranije bila dobro i nije je toliko preuzela bolest i sve je drugo mogla da završi i sredi samo je zdravlje uvek bilo na čekanju!! Ma bre zaslužila je batine o koliko god je ti branila ne možeš njenu tvrdoglavost da opravdaš.
Ma samo nek se ona oporavi i dođe u ono stanje od recimo prošle godine, sve ćemo drugo da sredimo! samo da njoj bude bolje!!
Pa svi smo dosadnimajstorski sredjeno Olja,a za bolnicu mi nije jasno,
da li ce da lezi ili samo ambulantno,na hitno?i kada?
joj jesam dosadna,znam da nemas vremena da odgovaras
na sva pitanja,ali sta da se radi![]()