lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
Drage moje da vas pozdravim u ovaj nocni sat..kad je seka usnula konacno mirno da i vama se javim...da ne brinete...dobro je ona koliko moze biti..tesko se malo nosimo svi sa ovim svim njenim promjenama..kao da su nas zatekle nespremne...nju najvise,naviklu da moze sve uvijek...umorna je dosta i bez snage...ali i to bi mi prexivili da nisu noge otecene kao betonski stupovi teske i velike...pa stomak otecen...svasta isprobavamo..pa nesto ce da pomogne..ili da joj dam ipak yeger..neka od pustih trava djeluje sigurno...sala mala...piju se diuretici..kuha se caj od kima..jedu lubenice...ali..nije dobro..ili ne pomaze..seka tvrdoglava ne zeli medicinare u blizini sebe...mislim mozda jos danas i sutra joj pustim na volju i zelju..ne bude li pomaka,nasla sam broj od kucne njege ovdje,pa ih zovem..neka joj smisle barem malo da olaksaju ove tegobe puste...srecom danas nije imala ni bolova nekih jacih..valjda to malo i psiha radi..trodoni su kod kuce..sigurnost neka...pa ih nije ni pila...samo navecer mala zelena smijalica da odspava mirno noc...nadam se..
puno vas svih pozdravlja..citam ja njoj sta pisete..stoga opreeeez hahaha..ipak ona voli sve znati i cuti ahaha...i jednom kad zeznemo i ove nepogode kad nam ona ojaca..nadrljale ste..a i ja sa vama hahah!!
Sutra stizu nam mitrovici u punom sastavi i sestricine..familly na okupu...eto malo druzenja koliko bude imala volje i snage..pa vam se javim!!
Lipi vam pozdrav drage moje..uzivajte u vikendu,u mislima ste i mojim i Draganinim.!!!!!
puno vas svih pozdravlja..citam ja njoj sta pisete..stoga opreeeez hahaha..ipak ona voli sve znati i cuti ahaha...i jednom kad zeznemo i ove nepogode kad nam ona ojaca..nadrljale ste..a i ja sa vama hahah!!
Sutra stizu nam mitrovici u punom sastavi i sestricine..familly na okupu...eto malo druzenja koliko bude imala volje i snage..pa vam se javim!!
Lipi vam pozdrav drage moje..uzivajte u vikendu,u mislima ste i mojim i Draganinim.!!!!!