Lili, sto ne dodje na tretman i malo uzivanja u ovoj muci kad si bila u BG? Valjda ce biti dobro,radi sve sto cujes,mozda ce i doktori nesto da smisle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lili ništa nije napravila.. Dr joj rekao da dođe danas sa nalazom sa skenera i da se javi njemu pa da zajedno idu na konzilijum. Lili ode ali avaj! Dr odsutan! Otišao na put. Na konzilijum bez njegovog mišljenja neće da je prime nego da dođe sledeći četvrtak... Može li još nešto da krene naopako...
nisam mogla danas ali sledece nedelje obavezno , moram sa bikicom da se dogovorimLili, sto ne dodje na tretman i malo uzivanja u ovoj muci kad si bila u BG? Valjda ce biti dobro,radi sve sto cujes,mozda ce i doktori nesto da smisle...

I onda sam iznenada presla u "pocast nad pocastima" ili tako nesto i zbunila se najzesce 
Dobro jutro.Evo i ja jednom pdva da se javim.Lili vam je sve napisala.Dobro sam.U ponedeljak idem ma radiologiju na zračenje jajnika.Koliko sam razumela da mi zaustave hormonePa da mi daju neki lek kao zzastu.Sve vaš puno pozdravljam!
Bravo Bobo, jos malo pa si pregurala sve 
Baš mi je drago da si dobro i da dobro podnosiš terapiju 
Pa bila vec dva puta tamo ( u Parizu) , sad oce u Londdon, a i francuski je pozaboravljalaMa moze .... i pametno da neće bez njegovog mišljenja , brzo će i sledeći četvrtak, a do tada ga
uz pomoć Sofi uloveVidiš da su prošli put omašili , nisu predvideli RT , ako me pamet sluzi ...
Dragana i stvarno bi mogla kod Paris

Pa bila vec dva puta tamo ( u Parizu) , sad oce u Londdon, a i francuski je pozaboravljala![]()

Nema više moje mame. Preminula danas u 8h. Mnogo je bilo potresno i tužno par zadnjih dana.Hvala vam na podršci.Sve vas puno ljubim i pozdravljam. Hvala mojoj Dini koja je bila uz mene porukama do kasno u noć.