onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lili ništa nije napravila.. Dr joj rekao da dođe danas sa nalazom sa skenera i da se javi njemu pa da zajedno idu na konzilijum. Lili ode ali avaj! Dr odsutan! Otišao na put. Na konzilijum bez njegovog mišljenja neće da je prime nego da dođe sledeći četvrtak... Može li još nešto da krene naopako...

Ma moze .... i pametno da neće bez njegovog mišljenja , brzo će i sledeći četvrtak, a do tada ga
uz pomoć Sofi ulove ;) Vidiš da su prošli put omašili , nisu predvideli RT , ako me pamet sluzi ...

Dragana i stvarno bi mogla kod Paris

Lili, sto ne dodje na tretman i malo uzivanja u ovoj muci kad si bila u BG? Valjda ce biti dobro,radi sve sto cujes,mozda ce i doktori nesto da smisle...
nisam mogla danas ali sledece nedelje obavezno , moram sa bikicom da se dogovorim:heart:

- - - - - - - - - -

Boba super izgleda i ova terapija joj laksa za podneti , juce je imala gusenje ali posle bilo ok , ali morace ostati u bolnici na zracenju jajnika par dana pa joj zao sto nece kuci jos , sve vas puno pozdravila

Evo da se javim, citala sam vas redovno :heart:
Bobo, meni su to uradili odmah nakon hemoterapije, ozracili dojku,pazuh 25 puta i na kraju 4 puta jajnike, sad sam na nolvadexu.
Bice to ok, najgore si prosla :ok:
Ja danima jurcam sa mm po bolnici, ultrazvuk srca, rentgen kicme, dopler krvih sudova, ekg, neuroloski pregled....
Inace ima visok pritisak duze vremena, poslednjih godinu dana trne mu leva strana lica, ruka,noga..cela leva strana,
prvo su otpisali srce i pritisak (koji vise i nije strasan jer ima terapiju) kao krivac za to
vec ima neko suzenje izmedju 5. i 6. prsljena na vratu, pa je to kao uzrok,
danas je bio i kod neurologa i covek mu lepo rece kako je imao blazi slog pre godinu dana...sad cekamo magnetnu pa cemo videti..
Inace sam u Zemunu maltene stalno, tamo mama radi u bolnici pa svaki drugi dan ima nesto zakazano da odradi a da se ne bi setkali kuci i nazad
do veceras smo bili tamo.
Ja u ponedeljak pocinjem da radim, on ce biti jos par dana na bolovanju pa mora i on da prekine jer od plata ni P necemo primiti..
Pozz..
Lilika, zasto nismo otisle bre kod Paris? Cule smo se sto puta a ne spomenu mi, ja sam i zaboravila na to...
Jel si odradila ono sto ti je Pahulja rekla?
Ljubim i pozz..

Helen, ja nemam pojma koji su im kriterijumi za te zracne ablacije jajnika kod hormon zavisnih tumora, mislila sam da svi imamo iste procedure al' eto...
Prvo su me pitali zelim li jos dece da radjam, da sam rekla da zelim uradili bi mi nesto tipa na dve godine obustavljanja ciklusa sa nekim injekcijama,ne secam se kako se zvase, ali posto sam rekla da vise to ne planiram odlucili su se za trajnu ablaciju,klimaks...plus nolvadex 5 godina.
U svakom slucaju opcija zaustavljanja ciklusa je stajala samo sam imala tu "cast"da izaberem jednu od dve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back