onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam kad da dodjem ovde, evo konacno malo..:)
Super Mima, mozda kod tebe bude vise lepih Ukica nego kod mene...ako ne valja aj ti kod mene, provereno je dobro

po svoj prilici eto mene kod tebe
odemo danas koleginica i ja a ono prazna teretana
nigde nikoga sem napumpanog vlasnika koji sedi za pultom
cene i nisu strasne 1900 din 12 termina do 16h sto bi nama i odgovaralo zbog posla
ALI
nema ko da ti pokaze sta i kako da radis
a cika vlasnik ,,trener,, ako se aktivira to je jos 1000 din po terminu
mislim da je malo previse zar ne?

Dodji kod nas, uvek je puno i svi su dobro upoznati u posao, cak i ljudi
koji tamo treniraju, clanovi su tima muscle planet teretane i idu na takmicenja, uvek ce ti izaci u susret i reci sta i kako..
Ja idem oko 9 ili 10 ujutru i oko pola 4 popodne, uvek je minimum deset ljudi na spravama ili dzakovima ili prosto vezbaju.
Postoje i posebni programi sa terminima koji mi ne odgovaraju, isla sam samo u subotu jer tada mogu i mogu ti reci da je to
mnogo bolje od aerobika i bilo kakvih sprava za vezbanje, grupe vodi devojka koju poznajem od prvog dana jer je svako pre podne ona za pultom,
TAG je inace pored kik boksa najjaci eliminator sala i celulita a fino se formiraju misici ne bilduju se nego se lepo definisu na kriticnim zenskim zonama...
Ako zelis dodji neki dan do teretane, pokazacu ti sve i odluci kasnije sama...
A Ukicia je samo moj, znaci prste sebi, ima jos tamo dobrih decaka svi sem Ukice su ti na izvolte :)

- - - - - - - - - -

Dobro jutro zelim najdivnijoj dami na sajtu... Zaista je lepo videti nekoga takvog stava, drzanja... uz to vanzemaljske lepote... Savrsenstvo ste..... 2013-05-20 07:45
Hehehehhe...ovo sam dobila na onom TWOO sajtu o kom sam vam pricala, jedna od finijih poruka :zcepanje:

Nisam tamo ulazila uopste do malo pre, videla na gmailu poruku i eto podelila sa vama...
Nemam vremena na poslu po ceo dan sam na skeneru i jbg...
A i ti bi da vedzbas,a?;)
Dodji, dodji..pa kad neka od nas posustane i pocne da stenje jer ne moze vise da mrdne ni rucicu ni nozicu ..a ti
izvadi oklagiju pa udri !:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back