likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Cao
Dodjoh iz teretane, ubila sam se danas bas, bas...!!
Ali imala sam i 4, 5 opasna pogleda od strane Ukice, stimulacija na zavidnom nivou![]()
U mašala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao
Dodjoh iz teretane, ubila sam se danas bas, bas...!!
Ali imala sam i 4, 5 opasna pogleda od strane Ukice, stimulacija na zavidnom nivou![]()
da , samo da me i edb pogleda da dodje i kaze koliko love , od janura se sve oteze , uzas
ali doci ce kraj i tome a nema nede , kad sam je zvala pila je pivo sa muzicem![]()
da daMa zavrsice se i to sa edb-om, vidis da je sve lepo krenulo a secas se kako
je bezizlazno izgledalo prosle godine...
A Neda ako je sa dragim cirkala pivdzanu sad i ne misli na nas...mozda overavaju terasicu![]()
ja sam uzela nesto drugo na f puno mi bolje delovalo od presingaМене исто поштедела пар година,али ме сад опет смлатила. Још увек се трудим да не узмем Пресинг...
ajoj gagic popi nesto za obe stvari , ja ne trpim nikakve bolove , odmah hemija , danas kaze dr na komisiji , kako vi lepo izgledate vama izgleda prijaju hemikalije![]()
Mozda fenergan?ajoj gagic popi nesto za obe stvari , ja ne trpim nikakve bolove , odmah hemija , danas kaze dr na komisiji , kako vi lepo izgledate vama izgleda prijaju hemikalije
- - - - - - - - - -
ja sam uzela nesto drugo na f puno mi bolje delovalo od presinga
Мене исто поштедела пар година,али ме сад опет смлатила. Још увек се трудим да не узмем Пресинг...